@DWD Logcu Veled Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana benim scriptimin .zip dosyası olarak kendisinde olduğunu söyledi ve o dosya mix'in verdiği plesk hesaptaydı sanırım bu da kanıtlardan biri

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba Dostlarım, @DWD Şimdiki Nicki @D, Telegram Adresi wiwexy, Ben Plesk Panel Satarken Hem Benden Panel Alıp Hemde Hainlik Edip Müşterilerimin Sclerine Log Koyup Birçok Scyi Çalmıştır. Kanıtları Aşağıya Ekliyorum Birdaha Sanalda Barındırmayacağım Bunun Gibileri

@Al Simmons @l33t @Mectruy

Ekli dosyayı görüntüle 23401Ekli dosyayı görüntüle 23402Ekli dosyayı görüntüle 23403Ekli dosyayı görüntüle 23414Ekli dosyayı görüntüle 23415
Görüldüğü Üzere Kanıtlar da Burada
AAA ben

@D denen Tgde ki Kullanıcı Adı wiwexy olan İsminde Marinaka Yazan Şahıs Benim Pleskim Girip Tüm Müşterilerin Sclerine Log Koymuş Ve Çoğu Scyi Çalmış
aaaaaa log mu koymuş ama bu kötü bişi müşterilerin hakkına girmiş o zaman cezası müşterilerin helalliğini alması olmalı bence

aaaaaa log mu koymuş ama bu kötü bişi müşterilerin hakkına girmiş o zaman cezası müşterilerin helalliğini alması olmalı bence
La onun pleski deil ordaki musteri99 da elesyaya sc kodlamiatim krndisi verdi sc denemek icin ozmn bu benim useri silmisti log atildigi icin bende elesya ya yazdim ondan biluyorim yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,424Konular
3,282,108Mesajlar
319,017Kullanıcılar
ref3508Son Üye
Üst Alt