Google Cloud Ne Ise Yariyor ?

S.A Dostlar Dunlerde Su Videoyu Gordumde. Bana Yardimci Olurmusunuz Acaba? Alttaki Videodaki Gibi Nasil Bula Bilirimki ? Yapa Bilmemki Hala :)...

Kanka bu rütbenin hali ne ne var yok toplamışın çöpçü gibi çee o cloud sayfası yani oradan hosting vps felan alabiliyorsun 1 sene free diye biliyorum, kredi kartının resmşini çekip yüklüyosun felan hesabını onaylıyorlar öyle bişeyler işte, sonrada beleş linux vps vs vs

Google Console bir linux tabanlı makine gibi düşünebilirsin. Google hesabınla giriş yapıp kalem işaretine tıklayınca konsol ekranın açılacaktır ücretsiz kullanabilirsin.
EDİT: BEĞENİMİ GERİ ÇEKTİM

Kanka bu rütbenin hali ne ne var yok toplamışın çöpçü gibi çee o cloud sayfası yani oradan hosting vps felan alabiliyorsun 1 sene free diye biliyorum, kredi kartının resmşini çekip yüklüyosun felan hesabını onaylıyorlar öyle bişeyler işte, sonrada beleş linux vps vs vs
tmm anladimda ama bana hic iyi gelmiyordu oncedende yani fakemi su video ?
he bide rutbeye beni sen istedinde zaten yine her shey icin saol :(

@Dj_Taleh + olarak bu olay fazla sürmüyor, ne kadar makine vds vs açarsan dolardan okadar yer ve bitince faturalandırmayı açık bırakırsan kartından gece ansızın tak tak çekmeye başlar:d

131,654Konular
3,270,115Mesajlar
315,697Kullanıcılar
noxolefouSon Üye
Üst Alt