AJHAHAJHAIPADOIFEGĞEÜQTğP
yenilerin de önünü açmak lazım buyur kardesim 2 kez mod oldum zaten artık major harici bir şey olacaksam kendimi kırmızı görmek istiyorum @MectruyBen varken mi
bak hala moderator gibi davranıyoryenilerin de önünü açmak lazım buyur kardesim 2 kez mod oldum zaten artık major harici bir şey olacaksam kendimi kırmızı görmek istiyorum @Mectruy
Şaka maka konu çok hortlar falan yararlı bi' konu da değil bana kalırsa kilitleyelim yeni konuların önü kapanmasın beyler.
Ama sağ ol kardeşim görüşün için <3 @jhxdwl
yapın şunu mod 
Hain ben senden daha old'um sadece kayıt tarihim yanlış yazıyor.yenilerin de önünü açmak lazım buyur kardesim 2 kez mod oldum zaten artık major harici bir şey olacaksam kendimi kırmızı görmek istiyorum @Mectruy
Şaka maka konu çok hortlar falan yararlı bi' konu da değil bana kalırsa kilitleyelim yeni konuların önü kapanmasın beyler.
Ama sağ ol kardeşim görüşün için <3 @jhxdwl
Kanka bu benim ilk hesabım değil forumda. Ve yeni derken modlukta yeniliği kastetmiştim dostum.Hain ben senden daha old'um sadece kayıt tarihim yanlış yazıyor.
olm .dbak hala moderator gibi davranıyor![]()
yapın şunu mod
![]()
Q:WeWQ:eWQEQE:wQE.WQ:EHain ben senden daha old'um sadece kayıt tarihim yanlış yazıyor.
O türlüde ben oldum 2008 de mod olmuştum mec e sorabilirsin.Kanka bu benim ilk hesabım değil forumda. Ve yeni derken modlukta yeniliği kastetmiştim dostum.
olm .d
Bende burdayımŞimdi şöyle bir açıklama yapıp şahsi fikrimi beyan edeceğim.
Cod-red adlı üyemizin bu forumdaki en eski üyelerden birisi olduğunu ve forum içerisindeki katkılarını, güvenilirliğini, sadakatını göz önünde bulundurarak söylemeliyim ki evet Code Red yönetim ekibine katılmayı hakeden biri.
Daha önceki 2 defa Moderatorlük tecrübesi gereğince artık
Co-Administrator mertebesine yükseltimesi kanaatimce daha iyi olacaktır.