Modaretör [Oylama]

Code Red Modaretörlüğe Dönsün Mü?

• Evet

Oy: 7 87.5%
  • Hayır

Oy: 1 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
yenilerin de önünü açmak lazım buyur kardesim 2 kez mod oldum zaten artık major harici bir şey olacaksam kendimi kırmızı görmek istiyorum @Mectruy çee
Şaka maka konu çok hortlar falan yararlı bi' konu da değil bana kalırsa kilitleyelim yeni konuların önü kapanmasın beyler.
Ama sağ ol kardeşim görüşün için <3 @jhxdwl

Rating - 0%
yenilerin de önünü açmak lazım buyur kardesim 2 kez mod oldum zaten artık major harici bir şey olacaksam kendimi kırmızı görmek istiyorum @Mectruy çee
Şaka maka konu çok hortlar falan yararlı bi' konu da değil bana kalırsa kilitleyelim yeni konuların önü kapanmasın beyler.
bak hala moderator gibi davranıyor çee çee yapın şunu mod çee

Rating - 0%
Hain ben senden daha old'um sadece kayıt tarihim yanlış yazıyor.

A

Anarchosa

Şimdi şöyle bir açıklama yapıp şahsi fikrimi beyan edeceğim.

Cod-red adlı üyemizin bu forumdaki en eski üyelerden birisi olduğunu ve forum içerisindeki katkılarını, güvenilirliğini, sadakatını göz önünde bulundurarak söylemeliyim ki evet Code Red yönetim ekibine katılmayı hakeden biri.

Daha önceki 2 defa Moderatorlük tecrübesi gereğince artık
Co-Administrator mertebesine yükseltimesi kanaatimce daha iyi olacaktır.

Rating - 0%
Şimdi şöyle bir açıklama yapıp şahsi fikrimi beyan edeceğim.

Cod-red adlı üyemizin bu forumdaki en eski üyelerden birisi olduğunu ve forum içerisindeki katkılarını, güvenilirliğini, sadakatını göz önünde bulundurarak söylemeliyim ki evet Code Red yönetim ekibine katılmayı hakeden biri.

Daha önceki 2 defa Moderatorlük tecrübesi gereğince artık
Co-Administrator mertebesine yükseltimesi kanaatimce daha iyi olacaktır.
Bende burdayım

A

Anarchosa

Fakat, herhangi bir üyeyi yükseltmek veyahut halihazırda olan bir yetkiliyi düşürmek için bu şekilde oylamalar yapılamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,623Konular
3,269,809Mesajlar
315,615Kullanıcılar
lauresbey34Son Üye
Üst Alt