@Olyf adlı üye ödeme yapmadı bekletiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
@Olyf bu arkadaşa dün gece 3 saatinde instagram hesap sağladım. Paparaya para aktardı gecedir diye eft geçmedi eyvallah dedim sabah halli ederiz dedi Mectruy'den refim kefim var şöyle böyle dedi esc dedim ilk başta esc yapcak kimse yoktu. Chatte mavi tikli bi kaç arkadaş ownerden direk refi kefi var ticaret yapabilirsin dediler yaptım. Sabah oldu okula gitmiş 1 saat önce yazdı dönüyorum diye dağ aşıyor galiba arkadaş hala dönmedi. Arıyorum çalıyor ama mesajlara bakmıyor.

@Mectruy
@Zns
@Mehmet

Rating - 100%
Sen ss leri bırak @Olyf de aktif olunca açıklama yapsın. 4:28'de aktif olmuş daha olmamış cevabını bekleyelim.

Rating - 100%
onu modlar söylemiştir ben dedim olyfde olsa sonuçta insan tokat atabilir dedim chat loglarında da duruyor esc kullanın dedim kesinlikle.
Dediğinde haklısın o saatte esc yoktu. @Mehmet bana owner refi kefi var trade yapabilirsin güvenebilirsin sıkıntı olmaz dediği için yaptım. Ve forumda gerçekten ownerden ilk ref kef almış kişi.

Rating - 100%
Evet günahını almak istemiyorum spyde kaç saattir aktif değil. En son okuldan eve dönüyordu iyi niyetli düşünüyorum belki başına bir iş gelmiştir diye ama bilmiyorum telefonları çalıyor açmıyor reddetmiyor cevap bile vermiyor mesajlara.
Ama şöylede bişey var bana yazana kadar paparadan işlemi yapabilirdi diye de düşünüyorum.

Rating - 100%
sen bence yedin tokatıda bakalım mehmet veya ownerın karsılaması gerketiğini düsünüyorum sonucta kef olmuslar
Aga ben gece şöyle bi düşündüm. Çocuk haklı gibi yani kim olsa hak verir. Ownerden kefil almış. 3.5 yıldır üye bu çocuktan beklemezsin tokat. Cepte 5 kuruş param yokken tokat yedim. İnşallah karşılanır.

Ressal 

Koşmamı isteme dizlerim yorgun.
Rating - 100%
Aga ben gece şöyle bi düşündüm. Çocuk haklı gibi yani kim olsa hak verir. Ownerden kefil almış. 3.5 yıldır üye bu çocuktan beklemezsin tokat. Cepte 5 kuruş param yokken tokat yedim. İnşallah karşılanır.
umarım dostum birdaha kine esc kullanmayı unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,585Konular
3,269,408Mesajlar
315,485Kullanıcılar
topquizpopSon Üye
Üst Alt