@Olyf adlı üye ödeme yapmadı bekletiyor.

@Olyf bu arkadaşa dün gece 3 saatinde instagram hesap sağladım. Paparaya para aktardı gecedir diye eft geçmedi eyvallah dedim sabah halli ederiz dedi Mectruy'den refim kefim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Olyf bu arkadaşa dün gece 3 saatinde instagram hesap sağladım. Paparaya para aktardı gecedir diye eft geçmedi eyvallah dedim sabah halli ederiz dedi Mectruy'den refim kefim var şöyle böyle dedi esc dedim ilk başta esc yapcak kimse yoktu. Chatte mavi tikli bi kaç arkadaş ownerden direk refi kefi var ticaret yapabilirsin dediler yaptım. Sabah oldu okula gitmiş 1 saat önce yazdı dönüyorum diye dağ aşıyor galiba arkadaş hala dönmedi. Arıyorum çalıyor ama mesajlara bakmıyor.

@Mectruy
@Zns
@Mehmet

Sen ss leri bırak @Olyf de aktif olunca açıklama yapsın. 4:28'de aktif olmuş daha olmamış cevabını bekleyelim.

Evet günahını almak istemiyorum spyde kaç saattir aktif değil. En son okuldan eve dönüyordu iyi niyetli düşünüyorum belki başına bir iş gelmiştir diye ama bilmiyorum telefonları çalıyor açmıyor reddetmiyor cevap bile vermiyor mesajlara.
Ama şöylede bişey var bana yazana kadar paparadan işlemi yapabilirdi diye de düşünüyorum.

sen bence yedin tokatıda bakalım mehmet veya ownerın karsılaması gerketiğini düsünüyorum sonucta kef olmuslar
Aga ben gece şöyle bi düşündüm. Çocuk haklı gibi yani kim olsa hak verir. Ownerden kefil almış. 3.5 yıldır üye bu çocuktan beklemezsin tokat. Cepte 5 kuruş param yokken tokat yedim. İnşallah karşılanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,661Konular
3,270,168Mesajlar
315,715Kullanıcılar
Erenk26Son Üye
Üst Alt