-
Félix Gallardo
Kibir. Benim en gözde günahımdır.
lisans hatasini aldigin yeri goster ? sitedekardeşim bana lisansiz dedin php kodları sifreli dedin al isste lisans
lisans hatasini aldigin yeri goster ? sitedekardeşim bana lisansiz dedin php kodları sifreli dedin al isste lisans
bana lazm degilde ondan sildim kendime gore sebeblerim var sen niye sildin?Mal cocuk gurubu nenden sildiniz
ama biz seni insan sanmadik diye ss aldik her seyiamk insan sandik ss almadik birsey yapmadik
siteye kurdum aninda ban yedilisans hatasini aldigin yeri goster ? sitede
Lan gurubu kapattiniz yabana lazm degilde ondan sildim kendime gore sebeblerim var sen niye sildin?
ban neye diyorsun sen suspendmi redmi?siteye kurdum aninda ban yedi
Redban neye diyorsun sen suspendmi redmi?
suspend yediysen kendi sorunun red yediysen de kendi sorunun siteni clodflare bagla veya diyer seyler domainini saglam yerden al beni alakadar etmez ben lisans hatasi uzre anlastim senle tamam dedin bu kadarban neye diyorsun sen suspendmi redmi?
lisans kodlamasi olmasina ramen calsiyor site neden bos yapiyosun?bide lisansiz dedin icinnde lisans hatalari ve lisans kodlamasi var
Tm lisnas var ztnsuspend yediysen kendi sorunun red yediysen de kendi sorunun siteni clodflare bagla veya diyer seyler domainini saglam yerden al beni alakadar etmez ben lisans hatasi uzre anlastim senle tamam dedin bu kadar
sitenin linkini neden atmiyorsun veya sitede lisans hatasi aldigina dair ss neden atmiyorsun?Tm lisnas var ztn
olsun seni neden rahatsiz ediyor o eyer bi zarari dokunmadigi haldeLisans aorunu var sc de
yarrqm ben sana sc de lisnas varmi dedim yok dedinsitenin linkini neden atmiyorsun veya sitede lisans hatasi aldigina dair ss neden atmiyorsun?
sitede at bana ss sitede 2 kodlamayi ekleyip sokma bura sitede eyer o hatayi almadiysan bos yapma
birsuru sifrelenmis kod var ben merden bileyim logmu sehhelmi ratmiolsun seni neden rahatsiz ediyor o eyer bi zarari dokunmadigi halde
yok iste sitene gir lisans hatasi aliyomusun sadece kodlamada hata var oda mane olmuyor sanayarrqm ben sana sc de lisnas varmi dedim yok dedin
Amk malı hayla site diyor sen bana me diye sattin sc de lisans yok sadece php sifreli dedinsitede at bana ss sitede 2 kodlamayi ekleyip sokma bura sitede eyer o hatayi almadiysan bos yapma
qenzye sor onu biz bi arkadasdan aldik onayladik her seyi sorunsuzbirsuru sifrelenmis kod var ben merden bileyim logmu sehhelmi ratmi
beni ilgilendirmez sitede o hatayi almadiysan kodlamada 2 lisans gorup kendini hakli zannetmeAmk malı hayla site diyor sen bana me diye sattin sc de lisans yok sadece php sifreli dedin
Lan oluyo iste ben sendne alirken lisansiz diye aldimyok iste sitene gir lisans hatasi aliyomusun sadece kodlamada hata var oda mane olmuyor sana
her kesin bi anlama tarzi var senin anlama tarzina bi sey diyemem ama yanlis anlamissin beni o yazdigim sozle malsef uzuldum senin adina"Elinizde kanit olmadan ve sadece iade yapmayacagim dedigim yuzunden bana ban attiniz cok yazik."
Ekli dosyayı görüntüle 24564
Tek bana göre değil kime sorsan bu kabullenme cümlesidir.
Qenzy beni baglamaz amk sc yi senden aldim alirkende lisans yok dedin banaqenzye sor onu biz bi arkadasdan aldik onayladik her seyi sorunsuz
lisanssiz zaten sitede hata almadiysan kodlama gorduysen bosunadir o biz denedik problem yokLan oluyo iste ben sendne alirken lisansiz diye aldim