-
Félix Gallardo
Kibir. Benim en gözde günahımdır.
lisans yok iste sitene gir sitenin linkini neden atmiyosun bura at bakalm hata varmi ?Qenzy beni baglamaz amk sc yi senden aldim alirkende lisans yok dedin bana
lisans yok iste sitene gir sitenin linkini neden atmiyosun bura at bakalm hata varmi ?Qenzy beni baglamaz amk sc yi senden aldim alirkende lisans yok dedin bana
Kanıt olmadan banlamışsınız diyorsun bir de. O, TÜRKÇEYE göre kabullenme cümlesidir.her kesin bi anlama tarzi var senin anlama tarzina bi sey diyemem ama yanlis anlamissin beni o yazdigim sozle malsef uzuldum senin adina
Lan patladi diyorum patladilisans yok iste sitene gir sitenin linkini neden atmiyosun bura at bakalm hata varmi ?
patlamadi red yedi red yediyse benim sorunum degildirLan patladi diyorum patladi
ben azerbeycanli oldugum icin ve anlama tarzim azerice oldugu icin senin yanlis anlaman olamazmi?Kanıt olmadan banlamışsınız diyorsun bir de. O, TÜRKÇEYE göre kabullenme cümlesidir.
sitede lisans yok scripti sitene bi daha kur at chate baksin herkes varmi yokmu kanitla is yapHayla maliga yatiyosun ben sendne sc yi sitede lisans hatasi olmasin diye almadim sc de lisans olmasin diyerke qldim sende php sifreli lisans yok ztn dedin
Lan lisns olmasa bu ne arasin icindesitede lisans yok scripti sitene bi daha kur at chate baksin herkes varmi yokmu kanitla is yap
kanitla gel kanitin yoksa bos yapma hadiVe hayla salaga yatiyor
Niye kabullenmiyorsun da hala benim yanlış anladığımı ısrarla söylüyorsun. Bu TÜRKÇEYE göre ben bunu yaptım kabul ediyorum iade yapmıyorum banlayın demektir. Kanıtsız ban atıyorsunuz diyorsun bir de. Bu cümlenin üstüne kanıt istenmez. Kabullenme olduğu için direkt ban atılır. Hadi 2-3 cümlen olsa neyse ban atmayız konuya girer girmez cevabın bu.ben azerbeycanli oldugum icin ve anlama tarzim azerice oldugu icin senin yanlis anlaman olamazmi?
ola bilir eski kodlamasi olsun eskiden lisansi olsun bana sattigi zaman lisansi kaldirsin olamazmi? sen o kodlamayi gordun diye lisans var demek degil ve siteye girince hic bir yerde lisans hatasi olmadigina kefilimLan lisns olmasa bu ne arasin icinde
ben anlamam o isten beni alakadar etmez siz benle iddiali konusursunuz bende iddiali konsurum kanit getirin tokat attigima dairNiye kabullenmiyorsun da hala benim yanlış anladığımı ısrarla söylüyorsun. Bu TÜRKÇEYE göre ben bunu yaptım kabul ediyorum iade yapmıyorum banlayın demektir. Kanıtsız ban atıyorsunuz diyorsun bir de. Bu cümlenin üstüne kanıt istenmez. Kabullenme olduğu için direkt ban atılır.
Aga senle iptal etigimiz esc u da bu yuzden yapmamistik lisns yuzundenNiye kabullenmiyorsun da hala benim yanlış anladığımı ısrarla söylüyorsun. Bu TÜRKÇEYE göre ben bunu yaptım kabul ediyorum iade yapmıyorum banlayın demektir. Kanıtsız ban atıyorsunuz diyorsun bir de. Bu cümlenin üstüne kanıt istenmez. Kabullenme olduğu için direkt ban atılır.
bekleseydin zns i kim seni mecbur etti almaya benmi mecbur ettim yoksa istersen al istemezsen alma ben kanitla is yaparm seninle lisans uzerine konustuk lisans yok sitede bu kadarBu salak jaxy yi tutmasayfi tekrar almazdim
sen kodu napiyosun kodu siteye gir lisans hatasi alirsan gel uzerimesc yi aliyorum lisans kodlari mevcut icine
Amk topu site beni baglaz ben senden sc aldim site almadimbekleseydin zns i kim seni mecbur etti almaya benmi mecbur ettim yoksa istersen al istemezsen alma ben kanitla is yaparm seninle lisans uzerine konustuk lisans yok sitede bu kadar
kodlama olmakla is duzelmiyor ben siteme tutalim fake lisans kodlama koydum sitede o lisans hatasi gelmiyosa beni rahatsiz etmez demektirEval kodlamasi var
beni alakadar etmez ben kanitli script sattim sana lisans yoktu kendinde gordun ve itiraf ettin eyer orada 1 2 lisans kodlamasi gorduysen ve sitede o yoksa beni ilgilendirmezAmk topu site beni baglaz ben senden sc aldim site almadim
Ben senle Türkçe konuşarak bile daha anlaşamıyorum. Bu konuyu nasıl çözeyim?ben anlamam o isten beni alakadar etmez siz benle iddiali konusursunuz bende iddiali konsurum kanit getirin tokat attigima dair