Konuma gelmenizi rica edecegim ozellikle @Mectruy @Zns ve diyer yetkililer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayla maliga yatiyosun ben sendne sc yi sitede lisans hatasi olmasin diye almadim sc de lisans olmasin diyerke qldim sende php sifreli lisans yok ztn dedin

Hayla maliga yatiyosun ben sendne sc yi sitede lisans hatasi olmasin diye almadim sc de lisans olmasin diyerke qldim sende php sifreli lisans yok ztn dedin

ben azerbeycanli oldugum icin ve anlama tarzim azerice oldugu icin senin yanlis anlaman olamazmi?
Niye kabullenmiyorsun da hala benim yanlış anladığımı ısrarla söylüyorsun. Bu TÜRKÇEYE göre ben bunu yaptım kabul ediyorum iade yapmıyorum banlayın demektir. Kanıtsız ban atıyorsunuz diyorsun bir de. Bu cümlenin üstüne kanıt istenmez. Kabullenme olduğu için direkt ban atılır. Hadi 2-3 cümlen olsa neyse ban atmayız konuya girer girmez cevabın bu.

Niye kabullenmiyorsun da hala benim yanlış anladığımı ısrarla söylüyorsun. Bu TÜRKÇEYE göre ben bunu yaptım kabul ediyorum iade yapmıyorum banlayın demektir. Kanıtsız ban atıyorsunuz diyorsun bir de. Bu cümlenin üstüne kanıt istenmez. Kabullenme olduğu için direkt ban atılır.
ben anlamam o isten beni alakadar etmez siz benle iddiali konusursunuz bende iddiali konsurum kanit getirin tokat attigima dair

Niye kabullenmiyorsun da hala benim yanlış anladığımı ısrarla söylüyorsun. Bu TÜRKÇEYE göre ben bunu yaptım kabul ediyorum iade yapmıyorum banlayın demektir. Kanıtsız ban atıyorsunuz diyorsun bir de. Bu cümlenin üstüne kanıt istenmez. Kabullenme olduğu için direkt ban atılır.
Aga senle iptal etigimiz esc u da bu yuzden yapmamistik lisns yuzunden

alirkende bana lisans kodlari var ama sitede lisans hatasi almazsin demedin sc lisanssiz sadece php sifrelenmis dedin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,680Konular
3,270,266Mesajlar
315,734Kullanıcılar
meliholcerrSon Üye
Üst Alt