bilmiyorum azerbeycan ulkesi kardes ulkenizdir sizin dilde cok az azerice ogrenmenin sana ziyani olmazBen senle Türkçe konuşarak bile daha anlaşamıyorum. Bu konuyu nasıl çözeyim?
zaten birinden site almissin red yedigi anda gidip iade istemissin 1 gun gecmeden senin kadar adami yoran yok bu forumda tanidigim her adam oyle soyluyorBen senden sc yerine site alsaydim dedigin dogruydu ama benn senden sc yi aldim lisansiz diye
kufur etmemeni tavsiye ederim uyari yersin cocukOrospu evladı yine sovduruyosun beni zorla
Ya siiktir git o ben deildim hem burakti o aml avelizaten birinden site almissin red yedigi anda gidip iade istemissin 1 gun gecmeden senin kadar adami yoran yok bu forumda tanidigim her adam oyle soyluyor
beni kimse ilgilendirmez kanitla gelin bana ben temiz script sattm elimde iade etme konusunda ss varKufur ederken her yere donuyo o siktigimin dili ama zns in dedigini anlayamiyon
beni hic alakadar etmez napim hepiniz ayni bokun dali degilmisiniz?Ya siiktir git o ben deildim hem burakti o aml aveli
Yarram temiz sc diyor temiz dedigin sc acik kaynak olur php sifreli lisans kodlamasi olmazbeni kimse ilgilendirmez kanitla gelin bana ben temiz script sattm elimde iade etme konusunda ss var
ben sana loglu veya diyer hatali boklu sc satmadim ve sen razi oldun eyer acik kaynak sc isteseydin soylerdin soylemedigin icin istiyorsun demekYarram temiz sc diyor temiz dedigin sc acik kaynak olur php sifreli lisans kodlamasi olmaz
Lan olm lisans yol dedin yaben sana loglu veya diyer hatali boklu sc satmadim ve sen razi oldun eyer acik kaynak sc isteseydin soylerdin soylemedigin icin istiyorsun demek
neden ataym bak kendin boynuna aliyosun sorun olmadigi halde para istiyosun geri kerizmiyiz biz kanitla is yapariz kardes kanitlaaaahic ddilse 100 tl mi atsin geri amk
soyleseydin patlak gorunce sitemi razi oldu istedin bende sana tum sorunlari soyledim ve razi oldun beni ilgilendirmezTema patlak
At ozmn amk anca laf etmeneden ataym bak kendin boynuna aliyosun sorun olmadigi halde para istiyosun geri kerizmiyiz biz kanitla is yapariz kardes kanitlaaaa
bak bak yalana bak her bi boka uyduruyor parayi geri almak icin simdide admin panelde sorun var dese teecuplenmemBaska tema ekliyim diyoeum sc lisans hatasi veriyor
Atsana bana sc fema patlak red yiyo dedigin cumlenin ss inisoyleseydin patlak gorunce sitemi razi oldu istedin bende sana tum sorunlari soyledim ve razi oldun beni ilgilendirmez
neden aatayim sorun olmadigi haldeAt ozmn amk anca laf etme
ya amk ben senden site almadim sc aldimm icinde lisans var iademi yapbak bak yalana bak her bi boka uyduruyor parayi geri almak icin simdide admin panelde sorun var dese teecuplenmem
yok bende oyle sey ben sadece scriptin bazi yerleri sifreli dedim ve lisans yok dedim sitede lisans gorulmedigi halde ilgilenmem sorunlarlaAtsana bana sc fema patlak red yiyo dedigin cumlenin ss ini
Lan ne sorunu yok malmisin amini yaracma simdi azerbeycana gelipneden aatayim sorun olmadigi halde
eyer siteyi kullanirken lisans hatasi gormuyorsan yapmam yok sen temani degismek istiyosan beni ilgilendirmezya amk ben senden site almadim sc aldimm icinde lisans var iademi yap
Lan mal ********* evladı beynine bosaldigimin malı BEN SENDEN AITE ALMADIM BENI SITE BAGLAMZ BENI ALDIĞIM SC NIN ICINDKI LISANS BAGLARyok bende oyle sey ben sadece scriptin bazi yerleri sifreli dedim ve lisans yok dedim sitede lisans gorulmedigi halde ilgilenmem sorunlarla
*********** evladı bende ozmb sc lisanslayip satim sonra adam tema degisemesineyer siteyi kullanirken lisans hatasi gormuyorsan yapmam yok sen temani degismek istiyosan beni ilgilendirmez
bak bak kardesim sorun sensin benim problemim veya tokatim olmadigi icin rahatim ve temkinle konusyorum ama senin derdin para oldugu icin kendini yirtiyorsun o script cookies oldugu icin ben iade yaparsam sc yinede sende kalmis olacak kkullana bileceksin ama ben itirmis olacagim git baska keriz bul kendine hadiLan ne sorunu yok malmisin amini yaracma simdi azerbeycana gelip
beni ilgilendirmez hic biri sen kendin razi oldun ve onayladin almak istediginiOrospu evladı bende ozmb sc lisanslayip satim sonra adam tema degisemesin