Konuma gelmenizi rica edecegim ozellikle @Mectruy @Zns ve diyer yetkililer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Ben senden sc yerine site alsaydim dedigin dogruydu ama benn senden sc yi aldim lisansiz diye

Félix Gallardo

Kibir. Benim en gözde günahımdır.
Rating - 100%
Ben senden sc yerine site alsaydim dedigin dogruydu ama benn senden sc yi aldim lisansiz diye
zaten birinden site almissin red yedigi anda gidip iade istemissin 1 gun gecmeden senin kadar adami yoran yok bu forumda tanidigim her adam oyle soyluyor

Rating - 100%
Kufur ederken her yere donuyo o siktigimin dili ama zns in dedigini anlayamiyon

Rating - 100%
@Zns @Al Simmons aciklamamı yapiyorum

şimdi bundan bu sc yi almadan bir gun önce zns le baska kisiden alacaktik lisans oldugu için almadik , sonrasi gun bunu buldum yazdım dedi iste sc php sifrelenmis ama lisans yok dedi arkadasta bana hayla sitede alirsan gel uanima diyor sonucta ben bundan site deil sc aldım tema red yiyo temayi degismeye kalktigimda lisans hatasi aliyorum ve bozuluyo sc bana satarken dedigim gibi sadece php sifreli lisans yok diyerek aldim bu nendenle iade istiyorum sc lisans oldugu icin tema degismiyor sebebide sifreli php ile logmu cekiyor bilmiyorum

Rating - 100%
yok bende oyle sey ben sadece scriptin bazi yerleri sifreli dedim ve lisans yok dedim sitede lisans gorulmedigi halde ilgilenmem sorunlarla
Lan mal ********* evladı beynine bosaldigimin malı BEN SENDEN AITE ALMADIM BENI SITE BAGLAMZ BENI ALDIĞIM SC NIN ICINDKI LISANS BAGLAR

Moderatörün son düzenlenenleri:

Félix Gallardo

Kibir. Benim en gözde günahımdır.
Rating - 100%
Lan ne sorunu yok malmisin amini yaracma simdi azerbeycana gelip
bak bak kardesim sorun sensin benim problemim veya tokatim olmadigi icin rahatim ve temkinle konusyorum ama senin derdin para oldugu icin kendini yirtiyorsun o script cookies oldugu icin ben iade yaparsam sc yinede sende kalmis olacak kkullana bileceksin ama ben itirmis olacagim git baska keriz bul kendine hadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,628Konular
3,269,877Mesajlar
315,633Kullanıcılar
Üst Alt