-
Félix Gallardo
Kibir. Benim en gözde günahımdır.
neden biz ss aldik sen almadin sende ss alsaydin?Olm herseyi jaxy ile planlamissiniz tg den atiniz gecmisi sildiniz neyin ssini bekliyon pezevenk
neden biz ss aldik sen almadin sende ss alsaydin?Olm herseyi jaxy ile planlamissiniz tg den atiniz gecmisi sildiniz neyin ssini bekliyon pezevenk
Kaz kafana sıcım amk veledi ben senden lisansiz diye almadimmi aldim oyle aldiysam temada degissem RESIMDE DEgissem lisns hatasi vermezbende lisans yok diyourm ve scriptde degisiklik yaparsan benide ilgilendirmez diyorum
Tm sc lisans hatası veriyorbeynimi sikme daha seninle oynayacak degilim ben isimi temiz ssli kanitli yaparm ve gosterdim her seyi ortada @Mectruy abi kimse kimseyi zorla bi sey aldirmiyor gosterdim iade talebindeki razilignida yaptik sside aldim bu kadar
biz sana tema degisince iade verecegiz demedik scripti kullaninca lisans hatasi alirsan iade ederm dedimKaz kafana sıcım amk veledi ben senden lisansiz diye almadimmi aldim oyle aldiysam temada degissem RESIMDE DEgissem lisns hatasi vermez
yapmam sen temayi neden degistin temayi geri getir sorun cikmaz lisans filan ne sikimse artik ben ilgilenmem 1 kurus parada vermem benim sucum yok kanitli ortada her seyYap iadeni
Tm ben sadece sifre kullanici adini yazmasini istiyorum bu nednele user.php den telefon mail mail sifresi kutusunu cikardım yine lisans hatasi aliyorumbiz sana tema degisince iade verecegiz demedik scripti kullaninca lisans hatasi alirsan iade ederm dedim
scriptde bi degisiklik yaptigin halde biz kefil degiliz ssde soyledim.Tm ben sadece sifre kullanici adini yazmasini istiyorum bu nednele user.php den telefon mail mail sifresi kutusunu cikardım yine lisans hatasi aliyorum
aldigin haliyle lisans hatasi alamaz kendinde kanitladin zatenOnu gectim senden aldigim haliylede lisans diyor amk hayla iade yapmiyosun
Al ilk aldigim halialdigin haliyle lisans hatasi alamaz kendinde kanitladin zaten
senin gibi diyerleride beni anlasaydi mesele biterdi agam malsesefOlaya bakınca satan kişi sadece böyle hata olursa iade edecegim demiş bu durumda dedigi hata olmadıgı halde iade yapmaması dogru bence
Ekli dosyayı görüntüle 24578
Bak ayni hata bir frkli vArmi
scriptde degisiklik yapmadigina dair kanit?Ekli dosyayı görüntüle 24578
Bak ayni hata bir frkli vArmi
Kendi satigin sc yi bilmiyomusun neresi faktli qmkscriptde degisiklik yapmadiginizi nerden bilecez? kanit?
ilk aldigin halinde lisans hatasi vermedi verseydi kendin soylerdin degisiklik yaptin ki verdi suan sana sattigim haliyle bi siteye kursam boyle error vermez iddiaya giriyomusun?>Al ilk aldigim hali
inanmam tabi senin gibi adamahayla inanmiyor amk
Bence en iyisi şöyle yapin ayni sc yi 2 nizde örnek bi siteye kurup konuya bırakın adminler ve üyeler tarafından incelensin böylece belli olur sc de dedigin hatanın olup olmamasıscriptde degisiklik yapmadiginizi nerden bilecez? kanit?
ilk sattigim haliyle lisans hatasi yoktu degisiklik yapmis beni ilgilendirmez sslerim var eyer degisiklik yaparsan sorumlu degiimYok yaa yok yaaaa bukadar mal olunmaz 9 dan beri yaziyorum@zns lisns var diye anlamiyor adma