@Jaxy Dolandırıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
(((( BENİM DİYECEKLERİM ŞU BİRDAHA KİMSE İLE TİCARET YAPMAM ESCROW MECTRUY TUTARIM SADECE BU ARKADAŞ BENDEN CUMA GÜNÜ ALDİ SANİRİM METHODU FORMA GÜNCELLEME GELİYORDU BENDE PAZARTESİ DENE DEDİM GÜNCELLEME BİTİNCE HALA OLMAZSA İADE GEÇERİM ZTN ARKADAS 1 HAFTA OLMASİNA RAGMEN YAZMAMİS FORM BEN TEK ONA SATMADİM TABİKİDE FİX YER KONUYU SPY ADMİNLERİNİN BAKMASINI VE HİCBİRSEY YAZMAYACAGİMİ BELİRTİRTİYORUM )))
.

Rating - 95.8%
1 kere vurduğunuz methodu hemen satışa çıkarmanız sakat bir durum zaten , 4-5 tane vurman lazımki method kendini ispatlasın, şans eseri vurunca hemen hoop satışa koy , sonra tabiki mahcubiyet oluyor böyle, eğer şuanda ödeme durumun yoksa letyoudowna bir ödeme tarihi ver.

Derce 

Only Sex.
Rating - 100%
Yukarıda koskoca ss var bak bakayım ne zaman yazmışım sana bu letyoudowna iade diye birde yazmadın diyorsun. Ulan kolpa :) bakma bakma sonra şikayet açınca mesaj atmadılar atsaydılar iade ederdim. Böyle devam et

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
Rozet kalmamış ama bir adet banned kalmış nasibine artık h.o
Ben neredeyse formda 9-10 kişiye method sattım önceden Burak mesela anlık vuruyordu adam diğerleri de ben kimseye çalışmayan method vermem arkadaş bana sadece dün yazdı başka yazmadı adamca dese form güncelleme biter bitmez vurmuyor yeni method bul ver bana dese bulup veririm 1 hafta sonra 1 hafta içinde Allah bilir kime sattı onu bilemem yazsa iade verirdim veya New method bulup verirdim

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
1 kere vurduğunuz methodu hemen satışa çıkarmanız sakat bir durum zaten , 4-5 tane vurman lazımki method kendini ispatlasın, şans eseri vurunca hemen hoop satışa koy , sonra tabiki mahcubiyet oluyor böyle, eğer şuanda ödeme durumun yoksa letyoudowna bir ödeme tarihi ver.
New method bulup en kısa zamanda yenisini vereceğim test edip 4-5 hesaba olur?

Rating - 100%
satiğiniz sc de unkown error yazini sorduğumda proxy olmadiği için geliyor dediniz bir defa f5 at duzelir dediniz gittim ptoxy aldım yine ayni her yeni sekme acmada yada baska telefonda denediğimde f5 atmam sart birdr bana diyodunuz proxy ekleyince duzelir diye noldu

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
Adama yt de 4 aydir yayilmis sc veriyosub 40 tl ye oh bende amk editlicem satacam bundan sonra
1. Si adama geri iade ettim ve adam sorunu çözdü şuan scripti kullanıyor ben geri 40₺ mi almadim adamdan script calisiyor sorunsuz?

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
Kendisi oyle yaptı kendinden deneyimleyerek soyluyoor
( COOKİES SCRİPT NE YA BEN BİLMİYORUM PROXY NE YA BEN BİLMİYORUM AAA COKİES SCRİPT SATİYORLAR HEMEN ALAYİM DA AMA BİR SİK BİLMİYORUM SCRİPT ALİP TOKATÇI DEYİM CUNKU BEN BİR APTALİM ) KİM YA BU :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,582Konular
3,269,351Mesajlar
315,467Kullanıcılar
dadablaqSon Üye
Üst Alt