Zns veya Al Simmons ilgilenecektir, bu tarz şikayet konularınızda Zns ve Al simmons'u etiketlemeniz daha verim sağlayacaktır.
Zns veya Al Simmons ilgilenecektir, bu tarz şikayet konularınızda Zns ve Al simmons'u etiketlemeniz daha verim sağlayacaktır.
şaelrsdhfslfjsdajsdOlm jaxy herkesi dolandırdı mı her hafta 2 konu görüyorum böyle
Evet abi hakklisın rozet verebilirsin@jaxy geri ödeme yapman lazım, çalışmayan method satılmaz
Rozet kalmamış ama bir adet banned kalmış nasibine artık h.oEvet abi hakklisın rozet verebilirsin
Abi method la 1 tane vurmuştum.ben çalışıyordu bana güncelleme biter bitmez yazsa vuramadim olmadı diye iade ederdim 1 hafta geçti öyle yazmış sadece dün yazmış başka yazmamış valla@jaxy geri ödeme yapman lazım, çalışmayan method satılmaz
Geçmedin yalan atma sadece dün attın mesajformu sattığın gibi form bakımda zırvaları attın, pazartesi denedik bişey yok pazartesi iletişime geçtik seninle?
.(((( BENİM DİYECEKLERİM ŞU BİRDAHA KİMSE İLE TİCARET YAPMAM ESCROW MECTRUY TUTARIM SADECE BU ARKADAŞ BENDEN CUMA GÜNÜ ALDİ SANİRİM METHODU FORMA GÜNCELLEME GELİYORDU BENDE PAZARTESİ DENE DEDİM GÜNCELLEME BİTİNCE HALA OLMAZSA İADE GEÇERİM ZTN ARKADAS 1 HAFTA OLMASİNA RAGMEN YAZMAMİS FORM BEN TEK ONA SATMADİM TABİKİDE FİX YER KONUYU SPY ADMİNLERİNİN BAKMASINI VE HİCBİRSEY YAZMAYACAGİMİ BELİRTİRTİYORUM )))
Ben neredeyse formda 9-10 kişiye method sattım önceden Burak mesela anlık vuruyordu adam diğerleri de ben kimseye çalışmayan method vermem arkadaş bana sadece dün yazdı başka yazmadı adamca dese form güncelleme biter bitmez vurmuyor yeni method bul ver bana dese bulup veririm 1 hafta sonra 1 hafta içinde Allah bilir kime sattı onu bilemem yazsa iade verirdim veya New method bulup verirdimRozet kalmamış ama bir adet banned kalmış nasibine artık h.o
New method bulup en kısa zamanda yenisini vereceğim test edip 4-5 hesaba olur?1 kere vurduğunuz methodu hemen satışa çıkarmanız sakat bir durum zaten , 4-5 tane vurman lazımki method kendini ispatlasın, şans eseri vurunca hemen hoop satışa koy , sonra tabiki mahcubiyet oluyor böyle, eğer şuanda ödeme durumun yoksa letyoudowna bir ödeme tarihi ver.
evet buda olur yeni çalışan method bul, bak senide banlamak sitemiyorum kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum burada bu yüzden çözüm arıyoruz.New method bulup en kısa zamanda yenisini vereceğim test edip 4-5 hesaba olur?
Kardeşim sen adminmisin forma cuma bakım var pazartrsi biter diyon ?New method bulup en kısa zamanda yenisini vereceğim test edip 4-5 hesaba olur?
<3evet buda olur yeni çalışan method bul, bak senide banlamak sitemiyorum kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum burada bu yüzden çözüm arıyoruz.
1. Si adama geri iade ettim ve adam sorunu çözdü şuan scripti kullanıyor ben geri 40₺ mi almadim adamdan script calisiyor sorunsuz?Adama yt de 4 aydir yayilmis sc veriyosub 40 tl ye oh bende amk editlicem satacam bundan sonra
Tonguç Akademi 6.Sinif Türkçe dersini dinle ve Türkçeyi öğren oku neden yemedim tşk@Mectruy Neden Ban Yemedi Bu?
Tokatladığın Kişi sayısını Hatırlamıyon daha amkTonguç Akademi 6.Sinif Türkçe dersini dinle ve Türkçeyi öğren oku neden yemedim tşk
Kendisi oyle yaptı kendinden deneyimleyerek soyluyoorTonguç Akademi 6.Sinif Türkçe dersini dinle ve Türkçeyi öğren oku neden yemedim tşk
Mademki o kdr tokat attım millete neden ban yemedim hepsinin geçerli bir sebebi var değil mkTokatladığın Kişi sayısını Hatırlamıyon daha amk
Tonguç akedemi 1. Sınıf matamatik dersini dinlemesi lazim sayabilmesi icinTokatladığın Kişi sayısını Hatırlamıyon daha amk

( COOKİES SCRİPT NE YA BEN BİLMİYORUM PROXY NE YA BEN BİLMİYORUM AAA COKİES SCRİPT SATİYORLAR HEMEN ALAYİM DA AMA BİR SİK BİLMİYORUM SCRİPT ALİP TOKATÇI DEYİM CUNKU BEN BİR APTALİM ) KİM YA BU :dKendisi oyle yaptı kendinden deneyimleyerek soyluyoor
İade bahanesi ileMademki o kdr tokat attım millete neden ban yemedim hepsinin geçerli bir sebebi var değil mk
İade bahanesimi şuana kdr bir kişiye iade ettm ve iade ettiğime rağmen script düzeltip kullanmaya devam ettiİade bahanesi ileKendinde Biliyorsun Spydan Ban Yiyince Giricek Kapın kalmicağını yusuf yusuf ediyon tosun