Legend tokatçı cihan aveli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Kendisine 1 gün süre verdim hesap 2.guj kapanıyor escrow ile iş yaptığim yabancı müşterme yazıyorum parayı yollamıcagini belirtiyor kendisine yazıyorum ayrıiyetten 150 TL parasını ödiyorum kendi payımdan geri kalanida toplu bir para gelince vericem diyorum KENDİSİ anlamam istemiyor
Kaç tane iş yaptım Kac tane işler yaptık beni bilen zaten bilir

Ondan dolayı benim gönlüm rahat

İ

İbrahim

Kendisine 1 gün süre verdim hesap 2.guj kapanıyor escrow ile iş yaptığim yabancı müşterme yazıyorum parayı yollamıcagini belirtiyor kendisine yazıyorum ayrıiyetten 150 TL parasını ödiyorum kendi payımdan geri kalanida toplu bir para gelince vericem diyorum KENDİSİ anlamam istemiyor

Doğru diyor 40 hatta 50 hesap kapattım cihanla @Mehmet @Zns @Al Simmons @Mectruy

Rating - 100%

bu olay foruma taşındı. 250 ye anlaştığın şeye emeği 145 tl demişsin bir de. forumda bu gibi konular için tanınan süre 24 saat.

Rating - 0%
bu olay foruma taşındı. 250 ye anlaştığın şeye emeği 145 tl demişsin bir de. forumda bu gibi konular için tanınan süre 24 saat.
Şuan o ücreti odiyemem zaten bende kimsenin Parasida kalmaz kalmadı da şuana kadar müşterimden ödeme alamadım elimde de o kadar para yok odiyemem haberiniz olsun

Rating - 0%
sözde hergün yabancı müşterisine hesap satıyor dolar alıyor :D 2 günde bir 19₺ iade yapmış 170₺ çöp piyasada yok tokatçı işte hala ney inceleniyor para yok sen unut diyor o parayı çee
Senin ananı sikerim orospunun çocugu siktir git milleti tokatla şikayet konularinda 6 tane konun var 1 aylık üyenin para herşeymis sonuçta :)

Rating - 100%
@Mehmet @Zns konu altında gereksiz yorum olmaması için incelemeye kadar kilit iyi olur gibi
İncelemeden kastın nedir? Vaad ettiği miktarı ödememiş ve hak etmediğini söylemiş sanki bunu diyince ödememek için bahanesi olacak. Madem elinde o kadar yok kabul etmeyecek 250 tl yi en başında. Bunu işleme alındıktan sonra değil en başta söylersin. Videoda da belli 125 teklif etmiş Cihan, karşıdaki 300 demiş, Maks 230 tl em var demiş Cihan, ardından 250 ye çıkarmış teklifi Cihan ve diğeri de kabul etmiş.

Rating - 100%
Amk cocuķ davranisları degisik diye tokatcı demeyin belki nabza göre şerbet veriyor daha once bir çok iş yaptık cihanla sc satısi vs param gun icinde gelmese bile 3 5 gun sonra elime ulaştı

Rating - 0%
O kadar ücreti şuan odiyemem anca bekler devamını getiririm haberi olsun ben tokatlasaydim profilime ret atanları tokatlardim haberiniz olsun

İ

İbrahim

İncelemeden kastın nedir? Vaad ettiği miktarı ödememiş ve hak etmediğini söylemiş sanki bunu diyince ödememek için bahanesi olacak. Madem elinde o kadar yok kabul etmeyecek 250 tl yi en başında. Bunu işleme alındıktan sonra değil en başta söylersin. Videoda da belli 125 teklif etmiş Cihan, karşıdaki 300 demiş, Maks 230 tl em var demiş Cihan, ardından 250 ye çıkarmış teklifi Cihan ve diğeri de kabul etmiş.
Konu altında gereksiz kavgayı görmüyormusunuz? Bunun için kilit olabilir diye öneri verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,612Konular
3,269,676Mesajlar
315,566Kullanıcılar
DaeZSon Üye
Üst Alt