Rating - 0%
Kodumun aveliyle iş yapmayın salağa yatan kendini birşey sanan siktigimin avelinin teki bütün kanıtlarıyla
Birinin çıkıp Cihan’ı sikeceğini tüm herşeyi ifşa edeceğini biliyordum fakat bu arkadaş bana gerek bırakmadı.Kodumun aveliyle iş yapmayın salağa yatan kendini birşey sanan siktigimin avelinin teki bütün kanıtlarıyla
Ne zaman bu hale geldik ? 15 Yaşındaki çocuklar Allah'a Küfür etmeyi çok havalı zannediyor.Kodumun aveliyle iş yapmayın salağa yatan kendini birşey sanan siktigimin avelinin teki bütün kanıtlarıyla
Doğru diyor 40 hatta 50 hesap kapattım cihanla @Mehmet @Zns @Al Simmons @MectruyKendisine 1 gün süre verdim hesap 2.guj kapanıyor escrow ile iş yaptığim yabancı müşterme yazıyorum parayı yollamıcagini belirtiyor kendisine yazıyorum ayrıiyetten 150 TL parasını ödiyorum kendi payımdan geri kalanida toplu bir para gelince vericem diyorum KENDİSİ anlamam istemiyor
Kaç tane iş yaptım Kac tane işler yaptık beni bilen zaten bilir
Ondan dolayı benim gönlüm rahat
bu olay foruma taşındı. 250 ye anlaştığın şeye emeği 145 tl demişsin bir de. forumda bu gibi konular için tanınan süre 24 saat.Kendisine 1 gün süre verdim hesap 2.guj kapanıyor escrow ile iş yaptığim yabancı müşterme yazıyorum parayı yollamıcagini belirtiyor kendisine yazıyorum ayrıiyetten 150 TL parasını ödiyorum kendi payımdan geri kalanida toplu bir para gelince vericem diyorum KENDİSİ anlamam istemiyor
Kaç tane iş yaptım Kac tane işler yaptık beni bilen zaten bilir
Ondan dolayı benim gönlüm rahat
Şuan o ücreti odiyemem zaten bende kimsenin Parasida kalmaz kalmadı da şuana kadar müşterimden ödeme alamadım elimde de o kadar para yok odiyemem haberiniz olsunbu olay foruma taşındı. 250 ye anlaştığın şeye emeği 145 tl demişsin bir de. forumda bu gibi konular için tanınan süre 24 saat.
Senin ananı sikerim orospunun çocugu siktir git milleti tokatla şikayet konularinda 6 tane konun var 1 aylık üyenin para herşeymis sonuçtasözde hergün yabancı müşterisine hesap satıyor dolar alıyor2 günde bir 19₺ iade yapmış 170₺ çöp piyasada yok tokatçı işte hala ney inceleniyor para yok sen unut diyor o parayı
![]()
İncelemeden kastın nedir? Vaad ettiği miktarı ödememiş ve hak etmediğini söylemiş sanki bunu diyince ödememek için bahanesi olacak. Madem elinde o kadar yok kabul etmeyecek 250 tl yi en başında. Bunu işleme alındıktan sonra değil en başta söylersin. Videoda da belli 125 teklif etmiş Cihan, karşıdaki 300 demiş, Maks 230 tl em var demiş Cihan, ardından 250 ye çıkarmış teklifi Cihan ve diğeri de kabul etmiş.
Ya bu amk kelide kendini bi bok zannediyor dolandırıcıyı savunuyor güya hesap kapama işlerini yapıyor milleten method satan var mı diye konular falan açıyor komedi amk
Kes lan sen milletle dogru konusYa bu amk kelide kendini bi bok zannediyor dolandırıcıyı savunuyor güya hesap kapama işlerini yapıyor milleten method satan var mı diye konular falan açıyor komedi amk
ĞÖDFGLÖDFHÖDÖKBPÖHLFGÖŞÖBiz yönetimdeyken de bu bebe tokatçıydı yazık xd
Senin nick ney ?Biz yönetimdeyken de bu bebe tokatçıydı yazık xd
sence knkSenin nick ney ?
Ayıp oluyor rubin 😂sence knk
Yaw sende boş yapma dünkü bebesinYa bu amk kelide kendini bi bok zannediyor dolandırıcıyı savunuyor güya hesap kapama işlerini yapıyor milleten method satan var mı diye konular falan açıyor komedi amk
Lan tanımıyoruz bile üyeyi x😂Yaw sende boş yapma dünkü bebesin
Konu altında gereksiz kavgayı görmüyormusunuz? Bunun için kilit olabilir diye öneri verdimİncelemeden kastın nedir? Vaad ettiği miktarı ödememiş ve hak etmediğini söylemiş sanki bunu diyince ödememek için bahanesi olacak. Madem elinde o kadar yok kabul etmeyecek 250 tl yi en başında. Bunu işleme alındıktan sonra değil en başta söylersin. Videoda da belli 125 teklif etmiş Cihan, karşıdaki 300 demiş, Maks 230 tl em var demiş Cihan, ardından 250 ye çıkarmış teklifi Cihan ve diğeri de kabul etmiş.