Legend tokatçı cihan aveli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İ

İbrahim

Ahahaha en azından kendimi bi şeyler yaparak övüp sonra o işle alakalı konular açıp arayışa girmiyorum amk evladı boş yapma burda aldığın permlerle kendini ne zannediyorsun komik çocuk
1) Sana herhangi bir argo kelime dediğimj düşünmüyorum buradaki amk evladı kelimesini raporladım

2) En azından ben birşey yapıyorum senin gibi forumda boş boş zaman harcamiyorum

3) Her boka atlama konunun seninle alakası vs. yok

4) Forumdaki adminlerin hepsiyle ticaret vs. yaptım ve çoğu ile yapmaya devam ediyorum yalaka vs. söz konusu değil yakın arkadaşlığım olduğu için birşey isterken çekinmeden diyebilirim bu iyi olur bence tarzı vs.

5) Birdaha şahsıma vs. Yorum yapma gezgin türemesi olduğun için çoğu kişi seni siklemez bile hadi şimdi git her işe burnunu sokma İCRAAT bilmeyen türeme

Rating - 100%
@Cihan 24 Saat süren var. Kalanı atmadığın taktirde ban yiyeceksin. Ban yedikten sonra kalanı atarsan ve dekontuyla yollarsan banın açılır. Önden bilgilendirme geçeyim. Gör diye etikette atıyorum.

Rating - 0%
1) Sana herhangi bir argo kelime dediğimj düşünmüyorum buradaki amk evladı kelimesini raporladım

2) En azından ben birşey yapıyorum senin gibi forumda boş boş zaman harcamiyorum

3) Her boka atlama konunun seninle alakası vs. yok

4) Forumdaki adminlerin hepsiyle ticaret vs. yaptım ve çoğu ile yapmaya devam ediyorum yalaka vs. söz konusu değil yakın arkadaşlığım olduğu için birşey isterken çekinmeden diyebilirim bu iyi olur bence tarzı vs.

5) Birdaha şahsıma vs. Yorum yapma gezgin türemesi olduğun için çoğu kişi seni siklemez bile hadi şimdi git her işe burnunu sokma İCRAAT bilmeyen türeme
Ya oruspu evaldı burda permlerinin olması seni en iyi konumuna mı sokuyor her boku para ile alıyorlar zaten şuan forumda boş yapma sal bana insta hesabını götüne sokayım açabilecek misin bakalım anıt atabiliyorsun ya gel ben sana atayım sal hesabını buraya icraat neymiş bizde yapalım bakalım tabi senin icraatten kastın formda perminin olması galiba ahahah sal instanı bekliyorum

Rating - 100%
@Zns Cihan Hakkında Bu Tür Şikayetler Aşırı Fazla Var Hep 3-5 Gün diyerek Oyalıyor En Son Sağlam bi para tokatlicak siktir olup gidecek formdan tokatlanan kişiye yazık olacak @Porezyakup un Parası Geldiği Zaman Cihan Perma Banlanmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,600Konular
3,269,605Mesajlar
315,544Kullanıcılar
TokyoLT5Son Üye
Üst Alt