Ahahahah aptal ya gerçekleri yüzüne kimse vurmamış bugüne kadar tabi şimdi adminlere yalakalık yapıyorKonu altında gereksiz kavgayı görmüyormusunuz? Bunun için kilit olabilir diye öneri verdim
Ahahahah aptal ya gerçekleri yüzüne kimse vurmamış bugüne kadar tabi şimdi adminlere yalakalık yapıyorKonu altında gereksiz kavgayı görmüyormusunuz? Bunun için kilit olabilir diye öneri verdim
1) Sana herhangi bir argo kelime dediğimj düşünmüyorum buradaki amk evladı kelimesini raporladımAhahaha en azından kendimi bi şeyler yaparak övüp sonra o işle alakalı konular açıp arayışa girmiyorum amk evladı boş yapma burda aldığın permlerle kendini ne zannediyorsun komik çocuk
Okey banlarsiniz attığım zaman açarım@Cihan 24 Saat süren var. Kalanı atmadığın taktirde ban yiyeceksin. Ban yedikten sonra kalanı atarsan ve dekontuyla yollarsan banın açılır. Önden bilgilendirme geçeyim. Gör diye etikette atıyorum.
malın teki işte aqBiz yönetimdeyken de bu bebe tokatçıydı yazık xd
Ya oruspu evaldı burda permlerinin olması seni en iyi konumuna mı sokuyor her boku para ile alıyorlar zaten şuan forumda boş yapma sal bana insta hesabını götüne sokayım açabilecek misin bakalım anıt atabiliyorsun ya gel ben sana atayım sal hesabını buraya icraat neymiş bizde yapalım bakalım tabi senin icraatten kastın formda perminin olması galiba ahahah sal instanı bekliyorum1) Sana herhangi bir argo kelime dediğimj düşünmüyorum buradaki amk evladı kelimesini raporladım
2) En azından ben birşey yapıyorum senin gibi forumda boş boş zaman harcamiyorum
3) Her boka atlama konunun seninle alakası vs. yok
4) Forumdaki adminlerin hepsiyle ticaret vs. yaptım ve çoğu ile yapmaya devam ediyorum yalaka vs. söz konusu değil yakın arkadaşlığım olduğu için birşey isterken çekinmeden diyebilirim bu iyi olur bence tarzı vs.
5) Birdaha şahsıma vs. Yorum yapma gezgin türemesi olduğun için çoğu kişi seni siklemez bile hadi şimdi git her işe burnunu sokma İCRAAT bilmeyen türeme
AHHAHAHAHAHAAH BEN PARAM OLUNCA ODEME YAPİCAM BEN HABERİNİZ OLSUN
Kime diyon kankaHesap kapatabiliyorsan PM at
Konu açan kişiyeKime diyon kanka
gel vereyimKonu açan kişiye