burak azure vakası azurecilerin ve yetkililerin bakmasını istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hesabın Patlaması Alınan Kişi 1 Den Fazla Hesap Acdıgı İcin İp si azurede kara listeye girer 2 türlü kara listeye girme olayı var örnek böyle 1 den fazla hesap acdıgı icin azurenin güvenlik sisteminde şüpheli hareket olarak algılanır bu nedenle hesabı kapatıyorlardır 2 ci kara liste olayıda sürekli azure gecip azure üzerinden örnek mining fln yaparak azurenin sunucularına zarar vermiş olunur böylece azure hesap acma izni vermez sizin icin azure hesabı oluşturamadık hatası alınır, yani benim fikrimce hesabın patlama nedeni satıcının verileri kara listeye girdigi icin kapatmışlardır
R10daki Satıcıdan Aldım. 3 Ayrı Satıcı. 0 Şikayet Var Ve 3 Kişiden Bende Aldım. 6 Ay 2 Ay Ve 2 Ay Olmak Üzere Hesapları Kullandım.

dostum arkadaşını savunmada haklısın ancak uyarıyı yapması patlak azure satmasını nerede kapatıyor ki adam girerken bile patlak azure satıyor bana oldu amına koyim bende yapatım uyarımı patlak azure vereyim gezgine diyeyim ki sen yaptın sorun cozume kavussun boyle bir şey yok zaten adam hatalı olmasa telafi yapar mı ss leri okumadan yorum atın diye koymadım ben oraya okuyacaksın baştan sona olanları sonra yorum yapıcaksın herkes adam patlak azure sattı girdigim andan itibaren 2 si patladı ve 3. sü de patladı 2 si zaten patlaktı ve bunun da sucunu bende buldu ayriyetten ben hesaptan 1 tane bile domain cekmedim domain çektigime dair mail geldiyse ki vds çektigimdede aynı sorun yaşanır varsa kanıtı atmasını istiyorum atamıyor burda gelip boş savunma atamassın buna hakkın yok
R10daki Satıcıdan Aldım. 3 Ayrı Satıcı. 0 Şikayet Var Ve 3 Kişiden Bende Aldım. 6 Ay 2 Ay Ve 2 Ay Olmak Üzere Hesapları Kullandım.
Hadi Bunda Birşey Söyle Çok Bilmiş

Hesabın Patlaması Alınan Kişi 1 Den Fazla Hesap Acdıgı İcin İp si azurede kara listeye girer 2 türlü kara listeye girme olayı var örnek böyle 1 den fazla hesap acdıgı icin azurenin güvenlik sisteminde şüpheli hareket olarak algılanır bu nedenle hesabı kapatıyorlardır 2 ci kara liste olayıda sürekli azure gecip azure üzerinden örnek mining fln yaparak azurenin sunucularına zarar vermiş olunur böylece azure hesap acma izni vermez sizin icin azure hesabı oluşturamadık hatası alınır, yani benim fikrimce hesabın patlama nedeni satıcının verileri kara listeye girdigi icin kapatmışlardır
arkadaşında dedigi gibi once hesaba kendisi giriyor ve hesabı bana attıgında ben giriş yapınca patlıyor nerede adaletiniz sizin gelip burda reache gore adam kayırıyorsunuz arkadaş seçiyorsunuz olaya tarafsız bakıcaksınız eyw dostum açıklaman için zaten satıcı da biliyor hatasını bakma egosunu tatmin edemiyor

2 olarak atıgın mailerde hesapta kuralların ihlal edildigi belirtilmiş yani bunun vds le alakası olabilir ama egerki vds le alakalıysa vds acıldıgında xxx isimli adlı sunucu oluşturuldu diye mail gelir öyle bir mail mevcutsa demeki vds le alakalı

2 olarak atıgın mailerde hesapta kuralların ihlal edildigi belirtilmiş yani bunun vds le alakası olabilir ama egerki vds le alakalıysa vds acıldıgında xxx isimli adlı sunucu oluşturuldu diye mail gelir öyle bir mail mevcutsa demeki vds le alakalı
öyle bir maili yok dostum bende atmasını istiyorum ama atamıyor işte burda bilmeyenleri arkasına almaya çalışıyor

İlk Üçünde Değil Ben Kendilerinden Çokça Hesap Aldım Hiçbirinde Sorun Çıkmadı. Azure Sattığım Adamları Topla Buraya Bakayım Hangi Biri Şikayetçi Senden Başka.
dayıcım o adamlarınki saglamsa bu benimkinin saglam olacagını mı gösteriyor sen degişik misin bana patlak verdin ss leri atmışım oraya her şey ortada ne diyorsun hala ya

Attığım Ssde Mail Adresleri Ve Şifreleri Var İsteyen Girip Bakabilir. Herşeyi Apaçık Bir Şekilde Anlatıyorum Ben

Anladım ama r10'daki satıcı diye patlayamaz diye birşey yok azure hesapların garantisi olmaz tamamen şansa baglı ne zaman kapanacagı ama buna ragmen acılır acılmaz kapanmaz en gec 1 2 gün sonra kapanmalı ama benim fikrimce senin aldıgın adam satıcı oldugu icin 1 den fazla hesap acdıgı icin ip si kara listeye alınmış bundan dolayı hesabı acdıgı gibi kara listedeki ip ile acıldıgı tespit edilince hesab kapanır

dostum arkadaşını savunmada haklısın ancak uyarıyı yapması patlak azure satmasını nerede kapatıyor ki adam girerken bile patlak azure satıyor bana oldu amına koyim bende yapatım uyarımı patlak azure vereyim gezgine diyeyim ki sen yaptın sorun cozume kavussun boyle bir şey yok zaten adam hatalı olmasa telafi yapar mı ss leri okumadan yorum atın diye koymadım ben oraya okuyacaksın baştan sona olanları sonra yorum yapıcaksın herkes adam patlak azure sattı girdigim andan itibaren 2 si patladı ve 3. sü de patladı 2 si zaten patlaktı ve bunun da sucunu bende buldu ayriyetten ben hesaptan 1 tane bile domain cekmedim domain çektigime dair mail geldiyse ki vds çektigimdede aynı sorun yaşanır varsa kanıtı atmasını istiyorum atamıyor burda gelip boş savunma atamassın buna hakkın yok
1cisi o benim dostum deyil eyer o suclu olsaydi suan anasini sikerdim onun
2cisi doru konus milletle yargici olma

Anladım ama r10'daki satıcı diye patlayamaz diye birşey yok azure hesapların garantisi olmaz tamamen şansa baglı ne zaman kapanacagı ama buna ragmen acılır acılmaz kapanmaz en gec 1 2 gün sonra kapanmalı ama benim fikrimce senin aldıgın adam satıcı oldugu icin 1 den fazla hesap acdıgı icin ip si kara listeye alınmış bundan dolayı hesabı acdıgı gibi kara listedeki ip ile acıldıgı tespit edilince hesab kapanır
Dostum Eğer Dediğin Gibiyse Bendekiler Neden Patlamıyor Peki? 10 Domain Alıyorum Her Zaman

Buraya O Kişilerden Aldığım Azurelerden Ss Atacağım. Eğer Bir Sorun Olsaydı Bende Olurdu. Sattığım Çoğu Kişide De Olurdu Değil Mi?

3 olarak şunuda belirtmek isterim azureden ip banlıysa hesap acamazsınız ama başka ip üzerinden acılan hesaba banlı ip den giriş yapınca hiç bi sorun olmaz cok rahatca kullanıla bilir bunu kendimden biliyorum sanal kart banka kart vs bu methodlar haric kendi azure methodum var zamanında azure üzerinden yapmadıgım şey kalmamışdı bu nedenle ip ban yedim ve haylada banlıyım hesap acamıyorum ama buna ragmen satın aldıgım azure hesabımı rahatca kullanıyorum yani uzun lafın kısası hesabın kapanma sebebi alıcının ip si banlı oldugu icin deil.

Dostum Eğer Dediğin Gibiyse Bendekiler Neden Patlamıyor Peki? 10 Domain Alıyorum Her Zaman
Orasını bilemem ama ben sadece konuya acıklık getirdim hesabın kapanma sebebi ip si banlı oldugu icin degil , vds acılıp mining fln yapılmışsa bu yüzden kapanmış ola bilir egerki vds acmışsa vds acıldına dair mail de gelir öyle bir mail mevcutsa ekle konuya incelensin eger bu arkadaşa satıgın hesap üzerinden acılmışsa vds ozaman haklı olan sen olursun

Azureyi düzgün kartlarla düzgün şekilde açmazsan patlar amk
Yok ip ban yedin, yok işlem yaptın falan hepsi palavra, her gün azure açıyorum böyle bir sorun çok kez başıma geldı azure hesapları düzgün açmazsan "durduğu yerde patlar"

10 dk sonra hesabın patlıyorsa azure satmayacaksın kardeşim işi bilmiyorsun aracılık yapıyorsun
@Zns iade yapılması veya forumdan uzaklaştırılması gerek

@Burak Maili atarak hiçbir şeyi kanıtlayamazsın adam domain almak için girip hesap patlıyorsa sorun sendedir dostum

Yok ip ban yedin, yok işlem yaptın falan hepsi palavra, her gün azure açıyorum böyle bir sorun çok kez başıma geldı azure hesapları düzgün açmazsan "durduğu yerde patlar"

10 dk sonra hesabın patlıyorsa azure satmayacaksın kardeşim işi bilmiyorsun aracılık yapıyorsun

@Burak Maili atarak hiçbir şeyi kanıtlayamazsın adam domain almak için girip hesap patlıyorsa sorun sendedir dostum
https://www.hizliresim.com/ha0aps8 Dostum Bende Neden Patlamıyor Onu Soruyorum. Tek Bu Arkadaşta Sorun Çıktı. Forumda Onlarca Kişiye Azure Sattım Ben Bir Kişi Bile Şikayet Etmedi Bu Arkadaş Hariç. Ayrıca İadesini de Sağladım. 120 Lira Zararım Var.

Ayrıca 10 Dakika Sonra Patlamıyor. Gelen Maili De İncelersen Hesap 1 Gün Sonra Patlamış Yani

Bazen böyle durumlar olur sen 11 domu atmışsın ben sana direkt 80 domaini de atarım sorun değil
O an verdiğin hesaplar kalitesizmiş bu kadar
Hadi 1 Oldu Tamam Bi Hesap Daha Sağladık, Hadi oda Kapandı, 3. De De oluyorsa ben Ne Yapabilirim. Ki İadesini de Sağladım. Daha Bu Tavrınız nedir Anlamış Değilim

Hadi 1 Oldu Tamam Bi Hesap Daha Sağladık, Hadi oda Kapandı, 3. De De oluyorsa ben Ne Yapabilirim. Ki İadesini de Sağladım. Daha Bu Tavrınız nedir Anlamış Değilim
Ne iadesi tam olarak ? Haksizssin Baskalarina sattiysan sorun olmadiysa bu benim meselem degil bana iade falan da yapilmadi son attigim ss lere bakin mesajlarima bakmadi bile ne iadesi aq yalan ustune yalan atiyor

İade olarak sagladıgın hesaplarda patlak oldugu icin iade olmuş sayılmaz aslında. Bence en iyisi para iadesi yap çünki burda alıcıda sorun yok boş yere 50 tl icin ban yemeye degmez bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,819Konular
3,271,657Mesajlar
316,281Kullanıcılar
yusufG5672Son Üye
Üst Alt