Başka Forumlardan Konularımı Çalıp Burda Açıyor Arkadaş Fakat Kimsenin İlgileniceğini Sanmıyorum AHAHAHA@R00T3R Bu Aptal Adam Her Konumu Repleyip Çöpe Attırıyor Daha Sonra Kredi Koyup Tekrar Atıyor her Konusunu Benden çalmış 25 yaşında ki Arkadaşımız.
@Zns @Al Simmons @Mehmet umarım gereğini Yaparsınız.
Ya Çalması Sorun Değil Sorun Olan Kısmı Bu arkadaş beni repledi diye konumun çöpe gitmesi Konum çöpe Gittiği gibi atıyor paso beni repliyor ve her konumu sildiriyorBaşka Forumlardan Konularımı Çalıp Burda Açıyor Arkadaş Fakat Kimsenin İlgileniceğini Sanmıyorum AHAHAHA
Zaten coin için yapıyor herşeyi. Konularından bazıları çalışmıyor zaten. Söylediğimiz de ise cevap vermiyor ve sinirleniyor :/ Ama ADMİN EFENDİ HAZRETLERİ bu arkadaşa mavi tik veriyor. Ben isteyince ise 4K react şartı konuyor bana. Adminler için söylenecek söz yok@R00T3R Bu Aptal Adam Her Konumu Repleyip Çöpe Attırıyor Daha Sonra Kredi Koyup Tekrar Atıyor her Konusunu Benden çalmış 25 yaşında ki Arkadaşımız.
Dicek bişeyim yok umarım İlgilenirler ne diim şimdi bu 25 yaşındayım diyip 16 yaşında olan kişiyeZaten coin için yapıyor herşeyi. Konularından bazıları çalışmıyor zaten. Söylediğimiz de ise cevap vermiyor ve sinirleniyor :/ Ama ADMİN EFENDİ HAZRETLERİ bu arkadaşa mavi tik veriyor. Ben isteyince ise 4K react şartı konuyor bana. Adminler için söylenecek söz yok![]()
Önceden bu tarz şeylerle fazla karşılaşmıyordum. Bu yılın başlarından beri bu tarz kişiler artıyor ve adminlerin baya bı desteğini alıyor. Sonra da haliyle götleri kalkıyor ve ADMİN EFENDİ HAZRETLERİ isterlerse perma atıyor.Dicek bişeyim yok umarım İlgilenirler ne diim şimdi bu 25 yaşındayım diyip 16 yaşında olan kişiye
Kanıt at daha önce açtığın konunu kilitlettirip açtığına dair.@R00T3R Bu Aptal Adam Her Konumu Repleyip Çöpe Attırıyor Daha Sonra Kredi Koyup Tekrar Atıyor her Konusunu Benden çalmış 25 yaşında ki Arkadaşımız.
Foruma katkı gösteren bir üyeye mavi tik vermemiz gayet doğal bir şey, mavi tike sahip olmak için +5k react şartı var, 4k iyi demiş hangi yetkili demişse.Ama ADMİN EFENDİ HAZRETLERİ bu arkadaşa mavi tik veriyor. Ben isteyince ise 4K react şartı konuyor bana. Adminler için söylenecek söz yok![]()
Kimseye bir destek gösterdiğimiz yok, kuralları çiğnediğini kanıtladığınız taktirde isterse yetkili olsun ceza alacaktır.Önceden bu tarz şeylerle fazla karşılaşmıyordum. Bu yılın başlarından beri bu tarz kişiler artıyor ve adminlerin baya bı desteğini alıyor. Sonra da haliyle götleri kalkıyor ve ADMİN EFENDİ HAZRETLERİ isterlerse perma atıyor.
" diyip geçiyor yazik sana amkAma foruma nasıl katkı gösteriyor ?Kanıt at daha önce açtığın konunu kilitlettirip açtığına dair.
Foruma katkı gösteren bir üyeye mavi tik vermemiz gayet doğal bir şey, mavi tike sahip olmak için +5k react şartı var, 4k iyi demiş hangi yetkili demişse.
Kimseye bir destek gösterdiğimiz yok, kuralları çiğnediğini kanıtladığınız taktirde isterse yetkili olsun ceza alacaktır.
Yukarı da yazdığımı okudun mu ?Ama foruma nasıl katkı gösteriyor ?
-Forumda başkalarının konularını çalarak
-Çaldığı kişilerin konusunu reportlayarak
-Ses edenlere hakaret ederek
Eğer bunu bir katkı olarak görüyorsanız gerçekten spy yönetimi bitmiş demektir.
dedim.Kanıt at daha önce açtığın konunu kilitlettirip açtığına dair.
Sizin araştırmanız daha iyi olmaz mı ? Çünkü yukarıdaki mesajda bahsettiğim arkadaşın +30 konusuna bakıp çalıntı olanları bildirdim ama işlem yapılmadı. Hem güven açısından sizin için daha iyi olur.Yukarı da yazdığımı okudun mu ?
dedim.
kilitlenmemiş direk silinmişKanıt at daha önce açtığın konunu kilitlettirip açtığına dair.
Foruma katkı gösteren bir üyeye mavi tik vermemiz gayet doğal bir şey, mavi tike sahip olmak için +5k react şartı var, 4k iyi demiş hangi yetkili demişse.
Kimseye bir destek gösterdiğimiz yok, kuralları çiğnediğini kanıtladığınız taktirde isterse yetkili olsun ceza alacaktır.
bildirim mildirim gelmemiş dün gece açtığım konunun yok olup bugün açılmasıda tesadüfKanıt at daha önce açtığın konunu kilitlettirip açtığına dair.
herşeyi benden çalmış bu 25 yaşında ki adamKanıt at daha önce açtığın konunu kilitlettirip açtığına dair.
Bunlar sürekli küfürleşiyo bir birlerini banlatmak istiyolar sürekli fgmnöçxcnmçöbcxçnömnömçdfgnmöçbcçvö@Slowycan gel la mevzu çıkar belki izleriz aq
forumda tek real yaşını giren galiba benim a.+ Forumda kendi yaşını 25 olarak belirtiyor fakat 25 olduğuna gerçekten inanmiyorum herkese satasiyor ana baci yapiyor onu dileniyor bunu dileniyor onu da geçtim x forumun konusunu caliyor,forumda konu calip paylasmak serbest fakat düzenleme sart bu onu bile yapmiyor caldigini kanitlayinca "agla siktir git bir daha calicam" diyip geçiyor yazik sana amk