R0T3R Adlı Veled Hakkında. (Adminler Bi bakıcakmısınız)

Rating - 100%
@R00T3R Bu Aptal Adam Her Konumu Repleyip Çöpe Attırıyor Daha Sonra Kredi Koyup Tekrar Atıyor her Konusunu Benden çalmış 25 yaşında ki Arkadaşımız.

@Zns @Al Simmons @Mehmet umarım gereğini Yaparsınız.
Başka Forumlardan Konularımı Çalıp Burda Açıyor Arkadaş Fakat Kimsenin İlgileniceğini Sanmıyorum AHAHAHA

Rating - 100%
@R00T3R Bu Aptal Adam Her Konumu Repleyip Çöpe Attırıyor Daha Sonra Kredi Koyup Tekrar Atıyor her Konusunu Benden çalmış 25 yaşında ki Arkadaşımız.

Zaten coin için yapıyor herşeyi. Konularından bazıları çalışmıyor zaten. Söylediğimiz de ise cevap vermiyor ve sinirleniyor :/ Ama ADMİN EFENDİ HAZRETLERİ bu arkadaşa mavi tik veriyor. Ben isteyince ise 4K react şartı konuyor bana. Adminler için söylenecek söz yok :(

On2

Rating - 100%
Zaten coin için yapıyor herşeyi. Konularından bazıları çalışmıyor zaten. Söylediğimiz de ise cevap vermiyor ve sinirleniyor :/ Ama ADMİN EFENDİ HAZRETLERİ bu arkadaşa mavi tik veriyor. Ben isteyince ise 4K react şartı konuyor bana. Adminler için söylenecek söz yok :(
Dicek bişeyim yok umarım İlgilenirler ne diim şimdi bu 25 yaşındayım diyip 16 yaşında olan kişiye

Rating - 100%
Dicek bişeyim yok umarım İlgilenirler ne diim şimdi bu 25 yaşındayım diyip 16 yaşında olan kişiye
Önceden bu tarz şeylerle fazla karşılaşmıyordum. Bu yılın başlarından beri bu tarz kişiler artıyor ve adminlerin baya bı desteğini alıyor. Sonra da haliyle götleri kalkıyor ve ADMİN EFENDİ HAZRETLERİ isterlerse perma atıyor.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%

Kanıt at daha önce açtığın konunu kilitlettirip açtığına dair.

Ama ADMİN EFENDİ HAZRETLERİ bu arkadaşa mavi tik veriyor. Ben isteyince ise 4K react şartı konuyor bana. Adminler için söylenecek söz yok :(
Foruma katkı gösteren bir üyeye mavi tik vermemiz gayet doğal bir şey, mavi tike sahip olmak için +5k react şartı var, 4k iyi demiş hangi yetkili demişse.

Önceden bu tarz şeylerle fazla karşılaşmıyordum. Bu yılın başlarından beri bu tarz kişiler artıyor ve adminlerin baya bı desteğini alıyor. Sonra da haliyle götleri kalkıyor ve ADMİN EFENDİ HAZRETLERİ isterlerse perma atıyor.
Kimseye bir destek gösterdiğimiz yok, kuralları çiğnediğini kanıtladığınız taktirde isterse yetkili olsun ceza alacaktır.

Rating - 100%
+ Forumda kendi yaşını 25 olarak belirtiyor fakat 25 olduğuna gerçekten inanmiyorum herkese satasiyor ana baci yapiyor onu dileniyor bunu dileniyor onu da geçtim x forumun konusunu caliyor,forumda konu calip paylasmak serbest fakat düzenleme sart bu onu bile yapmiyor caldigini kanitlayinca "agla siktir git bir daha calicam çee" diyip geçiyor yazik sana amk

Rating - 100%

Foruma katkı gösteren bir üyeye mavi tik vermemiz gayet doğal bir şey, mavi tike sahip olmak için +5k react şartı var, 4k iyi demiş hangi yetkili demişse.

Kimseye bir destek gösterdiğimiz yok, kuralları çiğnediğini kanıtladığınız taktirde isterse yetkili olsun ceza alacaktır.
Ama foruma nasıl katkı gösteriyor ?
-Forumda başkalarının konularını çalarak
-Çaldığı kişilerin konusunu reportlayarak
-Ses edenlere hakaret ederek

Eğer bunu bir katkı olarak görüyorsanız gerçekten spy yönetimi bitmiş demektir. Önceden (Ad vermeyeyim) birisi daha vardı bunun gibi. Halen moderatör olan bir arkadaşımıza defalarca bildirip özel olarak konuşmama rağmen ceza vermemişlerdi. Neden peki ? Çünkü bu arkadaş son zamanlarda forumda popüler olan konuları çalıp paylaşıp foruma yeni kullanıcılar getirebilir diye. Sırf yeni kullanıcılar geldiği için banlamadilar bence. Buna da aynısı yapılmaması gerekir bence. En azından uyarı/ 1-2 gün ban (yeterli değil ama) verebilirsiniz.

(Bu arada seninle bir sorunum yok. Sorunum sadece bunun gibilere verilen fırsat)

Killer

SOYTARI
Rating - 0%

On2

Rating - 100%

kilitlenmemiş direk silinmiş

On2

Rating - 100%

bildirim mildirim gelmemiş dün gece açtığım konunun yok olup bugün açılmasıda tesadüf

On2

Rating - 100%

herşeyi benden çalmış bu 25 yaşında ki adam

hacker0088

www.pompacilar.org
Rating - 100%
Of ne bu kavga habire hep kavga, biraz barışın canım konuda kim haklı bilmiyorum ama artık barışmalı bazı kişiler bu kavga edenler. Asıl menfaat barışmaktadır. bunu iki tarafa da söylüyorum tek taraflı değil. Kimseye kızmıyorum lütfen kimse üstüne alınmasın ben sadece rica ettim :)

HellShell 

Emekli Admín
Rating - 0%
+ Forumda kendi yaşını 25 olarak belirtiyor fakat 25 olduğuna gerçekten inanmiyorum herkese satasiyor ana baci yapiyor onu dileniyor bunu dileniyor onu da geçtim x forumun konusunu caliyor,forumda konu calip paylasmak serbest fakat düzenleme sart bu onu bile yapmiyor caldigini kanitlayinca "agla siktir git bir daha calicam çee" diyip geçiyor yazik sana amk
forumda tek real yaşını giren galiba benim a.

131,585Konular
3,269,408Mesajlar
315,485Kullanıcılar
topquizpopSon Üye
Üst Alt