mesajları okuyup birşey anlayabildinmi birader cidden fnmsçösnbnömçvcöçmnfdgjbvcmöçoooo daha fazla ss geldi
mesajları okuyup birşey anlayabildinmi birader cidden fnmsçösnbnömçvcöçmnfdgjbvcmöçoooo daha fazla ss geldi
hayırmesajları okuyup birşey anlayabildinmi birader cidden fnmsçösnbnömçvcöçmnfdgjbvcmöç
senBence banlanan kişiye adaletsizlik olmuş ikiside bir birinden şikayetci ikisindede kanıt yok tamharbiden şaka gibi olay esc yapılması lazımdı ama yani
Bunun takipçisi azdı o yüzden onla yapmadımikisiyle de
Dimi ickiliydin gece birazçözülmez bu olay
olum mesajlar bile anlamsız adam şifreyi değiştirdinmi diyor diğeri neyin şifresini değiştirdiğini soruyor fsdnmgndmcöbönmçvcnömçdsçömöbçcv.mçö.gfnmödsmöfnömçbvcnmbvöçvcmçönnömdfsnömnömçbvc
ne konuştuklarını anlamaya çalışıp iki kez okudum anlamadım bişey kahkaha atıyorum sabah sabahhayırsen
Bence banlanan kişiye adaletsizlik olmuş ikiside bir birinden şikayetci ikisindede kanıt yok tam
Adam ya geldi işte adam
kimin takipçisi azdıBunun takipçisi azdı o yüzden onla yapmadım
Dimi ickiliydin gece biraz
var olm var banlattım ben bunu amk konularıma gir bakBence banlanan kişiye adaletsizlik olmuş ikiside bir birinden şikayetci ikisindede kanıt yok tam
esc yapılmalıydı amaBence banlanan kişiye adaletsizlik olmuş ikiside bir birinden şikayetci ikisindede kanıt yok tam
kimin takipçisi azdı amk takipçisi az geldi neden takas yaptın hadi takas yaptın neden dolandırdığını söylüyor adamBunun takipçisi azdı o yüzden onla yapmadım
Dimi ickiliydin gece biraz
evet takipçisi azsa neden takas yapıldıkimin takipçisi azdı amk takipçisi az geldi neden takas yaptın hadi takas yaptın neden dolandırdığını söylüyor adam
Attığım ss ler yeterince kanıt olmuştur sana umarım.Bence banlanan kişiye adaletsizlik olmuş ikiside bir birinden şikayetci ikisindede kanıt yok tam
12 k hesap iyi geldi dimi mis gibi gece gece. SifHesabımın geri ver.
Allah bilirkimin takipçisi azdı amk takipçisi az geldi neden takas yaptın hadi takas yaptın neden dolandırdığını söylüyor adam
ss ler cidden karışıkAttığım ss ler yeterince kanıt olmuştur sana umarım.
12k hesabım ondaevet takipçisi azsa neden takas yapıldı
Evet yapılmalıydı kankada banlanan kişiye adaletsizlik olmuş onu söyledim benesc yapılmalıydı ama
aga be yak amk 🚬Agalar telefon numaram zaten ss-de var sizden ricam arada mesaj falan atın halimi hatırımı sorun ya vallaha çok yalnızım![]()
Onu bunu boşverde bana insta fake site açsana ya bir iki hesap vurim çok canım sıkkınvar olm var banlattım ben bunu amk konularıma gir bak
e pubg hesabı sende mi12k hesabım onda
vallah kanka hiçbişi anlamadım ki neden banlandı falnEvet yapılmalıydı kankada banlanan kişiye adaletsizlik olmuş onu söyledim ben
aga be yak amk 🚬
🥺Evet yapılmalıydı kankada banlanan kişiye adaletsizlik olmuş onu söyledim ben
aga be yak amk 🚬
Evet onda zaten itiraf etti yukardae pubg hesabı sende mi
mesajın linkini atar mısınEvet onda zaten itiraf etti yukarda
kanka bu insta hesabını veren arkadaş konu açmış dolandırıldım diye sonra diğeri kendini savunamadan banlanmış adaletsizlik var yanivallah kanka hiçbişi anlamadım ki neden banlandı faln
kaç yaşındasın sen la
Yani almadığım bir hesap için bu kadar uğraşacak değilim versin hesabımı geri. Ben 2fa kapattım arkadaşa verdim. Kendisi üzerine düşeni yapmadı. Hesabı teslim etmedi engelledi. Yazdıklarıma cevap vermedi. Hesaba girdiği kanıt aşağıda.ss ler cidden karışık
16kanka bu insta hesabını veren arkadaş konu açmış dolandırıldım diye sonra diğeri kendini savunamadan banlanmış adaletsizlik var yani
kaç yaşındasın sen la