Bu ROOT3R denen şahıs imtten metod çalıyor banlanmasını arzu ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Örn: Okulda Kekoları, Toxiclere sanal işkence çektirin içeriğini benden çaldı spy adminleri imten bakabilir.

imt nickim: mersq.notfound

Daha İmtten Birsürü üyenin methodunu çalıp emek hırsızlığı yapıyor inceleyin lütfen

Rating - 100%
Bende çokca denk geldim coin için yapmadığı kalmadı.Ordan burdan bulduğu paylaşılmış şeyleri copy paste yaparak konu açıyor.Çok kez de milletin coininin boşa gittiğini gördüm.Böyle böyle emektar olmuş ne diye hala forumda barınıyor anlamış değilim.

Rating - 100%
Örn: Okulda Kekoları, Toxiclere sanal işkence çektirin içeriğini benden çaldı spy adminleri imten bakabilir.

imt nickim: mersq.notfound

Daha İmtten Birsürü üyenin methodunu çalıp emek hırsızlığı yapıyor inceleyin lütfen
Alışırsın Kanka Yakında Arkadaş Konu Çalmadan Duramıyor :D Yazık Yapıcak Birşey Yok

Rating - 0%
Bende çokca denk geldim coin için yapmadığı kalmadı.Ordan burdan bulduğu paylaşılmış şeyleri copy paste yaparak konu açıyor.Çok kez de milletin coininin boşa gittiğini gördüm.Böyle böyle emektar olmuş ne diye hala forumda barınıyor anlamış değilim.
dostum tek bu değil başka formlardan da çalıyor durmadan konu açıyor farkındaysan ben imtte eğer konu çalsaydım çoktaaan bile monster uzman olmuştum ama yaptığı ayıp

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Konu çalmayan birini göster kanka bana. Herkes çalıyor o zaman herkese şikayet konusu açalım. Imt de dislanmistim çok kez burda imt yi savunamam kusura bakma. @R00T3R DEVAM KE BRO

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Herkes çalıyor kardeşim anlamıyorsunuz. Herkesi banlayalim o vaakit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,526Mesajlar
315,518Kullanıcılar
mewo186Son Üye
Üst Alt