@Burak Şikayet (Kolpa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

note

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 100%
Babacan artik sutlayin bunu forumdan

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
geçmiş olsun beyler birdahakine garantisi olmadan takipçi almazsınız, hem takipçi işleri bence boş iş illa düşüyor onun yerine hesap vurmaya çalışsan daha karlı çıkıyorsun.

808

Rating - 0%
4-5k dolar kazanan birinin bu formda "garantili" takipçi satışı yapıp gelmemesi ironik.

Burak

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
4k dolar işlem alan 5k dolar işlem alan arkadaş takipçi satıyordu aslında ben şüphelenmedim değil. neyse aldım sslerde herşey duruyor. 40 k kadar takipçim düştü

Görkeme 1M Gönderim Oluyor. O Bitmeden Tekrar Telafi Takipçi Göndermem. Güncelleme Geldiği İçin İnstagrama Takipçiler Hızla Düşüyor. Bu Yüzden Görkemin İşini Hızlıca Halletmeye Çalışıyorum. Kaldı Ki Tek Müşteri Sen Değilsin. 1M Gönderim Bitince Halledeceğim Dedim. Milleti Galeyana Getirme!! Haddini Bil

Burak

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
adamı dolandırmışın 66k düşüş olmuş
Ortada Tokat Felan Yok. Görkeme 1M Gönderim Oluyor. Bu Yüzden Onunla İlgileniyorum. İnstagrama Gelen Güncellemeden Dolayı Düşük Kalite Takipçileri sildi İnstagram. 1M Tamamlandıktan Sonra Telafisini Yapacağımı Söyledim. Hangi Panele Gidersen Git Güncelleme Olunca Sistem Yavaşlar.

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
Ortada Tokat Felan Yok. Görkeme 1M Gönderim Oluyor. Bu Yüzden Onunla İlgileniyorum. İnstagrama Gelen Güncellemeden Dolayı Düşük Kalite Takipçileri sildi İnstagram. 1M Tamamlandıktan Sonra Telafisini Yapacağımı Söyledim. Hangi Panele Gidersen Git Güncelleme Olunca Sistem Yavaşlar.
haa tamam o zaman umarım öyledir

Rating - 0%
Görkeme 1M Gönderim Oluyor. O Bitmeden Tekrar Telafi Takipçi Göndermem. Güncelleme Geldiği İçin İnstagrama Takipçiler Hızla Düşüyor. Bu Yüzden Görkemin İşini Hızlıca Halletmeye Çalışıyorum. Kaldı Ki Tek Müşteri Sen Değilsin. 1M Gönderim Bitince Halledeceğim Dedim. Milleti Galeyana Getirme!! Haddini Bil
allah ıcın yeterrrr beeeeee benım 100 k takıpcı 6 saate geldı mantıken 1 mılyon takıpcı maks 3 gun surmesı lazım bune boyle herkesede aynı seyler 10 gundur 1 mılyon gıtmedı

Burak

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
allah ıcın yeterrrr beeeeee benım 100 k takıpcı 6 saate geldı mantıken 1 mılyon takıpcı maks 3 gun surmesı lazım bune boyle herkesede aynı seyler 10 gundur 1 mılyon gıtmedı
Hangi Panele Gidersen Git 3 Günde 1M Atamaz Çoğu Panelde Günde 20K Atar Ben 50K Atıyorum. Gelen Güncellemeden Dolayı 300k Düşüş Olmuş Görkemin, Yoksa Çoktan Tamamlanmıştı Bile. Daha İnstagram algoritması Bilmiyorsun Geçmiş Karşıma Ahkam Kesiyorsun

Rating - 0%
neyse hala gonderım oluyor umarrım bıter bu gonderım kısa surede yaklasık 2 hafta felan gonderılıyor

Burak

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
Ayrıca Sana Atılan En Hızlı Servis, 1M Fazla Olduğu İçin Orta-Yüksek Kalite Karışık Bu Yüzden uzun Sürüyor.

Burak

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
Güncellemeden Dolayı 300K Kadar Düşüş Olmuş Görkemin, Yoksa Çoktan Tamamlanmıştı Bile. Zaten Günde 50K Gönderim Oluyor, Şuan 1.1M de 1.3M de Gönderim Bitiyor Ki Zaten Escrow Olan Cem Abiden Gönderim Bitince Paramı Alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,583Konular
3,269,373Mesajlar
315,475Kullanıcılar
sesliepubSon Üye
Üst Alt