İ
İbrahim
@Al Simmons ' a ilettim
dümen.exe galiba4-5k dolar kazanan birinin bu formda "garantili" takipçi satışı yapıp gelmemesi ironik.
Normal kanka, şaşırmam asla .ddümen.exe galiba![]()
ArKaDaŞLaR 5K EuRO KaZaNıYOrUM BUT FoRuMDa TaQiPÇi SaTIyOrUm. aynen kardeşim aras kargoNormal kanka, şaşırmam asla .d

adamı dolandırmışın 66k düşüş olmuşNe Olmuş Burada Biri AÇIKLASIN!!
Görkeme 1M Gönderim Oluyor. O Bitmeden Tekrar Telafi Takipçi Göndermem. Güncelleme Geldiği İçin İnstagrama Takipçiler Hızla Düşüyor. Bu Yüzden Görkemin İşini Hızlıca Halletmeye Çalışıyorum. Kaldı Ki Tek Müşteri Sen Değilsin. 1M Gönderim Bitince Halledeceğim Dedim. Milleti Galeyana Getirme!! Haddini Bil4k dolar işlem alan 5k dolar işlem alan arkadaş takipçi satıyordu aslında ben şüphelenmedim değil. neyse aldım sslerde herşey duruyor. 40 k kadar takipçim düştü
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ortada Tokat Felan Yok. Görkeme 1M Gönderim Oluyor. Bu Yüzden Onunla İlgileniyorum. İnstagrama Gelen Güncellemeden Dolayı Düşük Kalite Takipçileri sildi İnstagram. 1M Tamamlandıktan Sonra Telafisini Yapacağımı Söyledim. Hangi Panele Gidersen Git Güncelleme Olunca Sistem Yavaşlar.adamı dolandırmışın 66k düşüş olmuş
haa tamam o zaman umarım öyledirOrtada Tokat Felan Yok. Görkeme 1M Gönderim Oluyor. Bu Yüzden Onunla İlgileniyorum. İnstagrama Gelen Güncellemeden Dolayı Düşük Kalite Takipçileri sildi İnstagram. 1M Tamamlandıktan Sonra Telafisini Yapacağımı Söyledim. Hangi Panele Gidersen Git Güncelleme Olunca Sistem Yavaşlar.
allah ıcın yeterrrr beeeeee benım 100 k takıpcı 6 saate geldı mantıken 1 mılyon takıpcı maks 3 gun surmesı lazım bune boyle herkesede aynı seyler 10 gundur 1 mılyon gıtmedıGörkeme 1M Gönderim Oluyor. O Bitmeden Tekrar Telafi Takipçi Göndermem. Güncelleme Geldiği İçin İnstagrama Takipçiler Hızla Düşüyor. Bu Yüzden Görkemin İşini Hızlıca Halletmeye Çalışıyorum. Kaldı Ki Tek Müşteri Sen Değilsin. 1M Gönderim Bitince Halledeceğim Dedim. Milleti Galeyana Getirme!! Haddini Bil
Hangi Panele Gidersen Git 3 Günde 1M Atamaz Çoğu Panelde Günde 20K Atar Ben 50K Atıyorum. Gelen Güncellemeden Dolayı 300k Düşüş Olmuş Görkemin, Yoksa Çoktan Tamamlanmıştı Bile. Daha İnstagram algoritması Bilmiyorsun Geçmiş Karşıma Ahkam Kesiyorsunallah ıcın yeterrrr beeeeee benım 100 k takıpcı 6 saate geldı mantıken 1 mılyon takıpcı maks 3 gun surmesı lazım bune boyle herkesede aynı seyler 10 gundur 1 mılyon gıtmedı
Ayrıca Sana Atılan En Hızlı Servis, 1M Fazla Olduğu İçin Orta-Yüksek Kalite Karışık Bu Yüzden uzun Sürüyor.allah ıcın yeterrrr beeeeee benım 100 k takıpcı 6 saate geldı mantıken 1 mılyon takıpcı maks 3 gun surmesı lazım bune boyle herkesede aynı seyler 10 gundur 1 mılyon gıtmedı
Görkemin 1M Gönderimi Bitince Telafi Sağlanacaktır. Plesk Konusu da Blind Guardiandan Almıştım Kapattığı İçin Onlarınki de Kapandı
sunucu degısıldı. Sen hıc gelıp yenı reseller ac bile demedin burda bana neden laf atıyorsun?Görkemin 1M Gönderimi Bitince Telafi Sağlanacaktır. Plesk Konusu da Blind Guardiandan Almıştım Kapattığı İçin Onlarınki de Kapandı
Senin Pleskini Kapatacağım Dediğin İçin Bu Şekilde Söyledim.sunucu degısıldı. Sen hıc gelıp yenı reseller ac bile demedin burda bana neden laf atıyorsun?
Öyle bir kanıt at pleskını sınırsız olarak acayım.Senin Pleskini Kapatacağım Dediğin İçin Bu Şekilde Söyledim.
Plesk Satın Alan Kişilerin Süresi Zaten Halihazırda Bitmişti. Plesk İp Değiştiğin İçinde Birdaha Yenisini Almaya Gerek DuymadımBenım söylediğim söz " ay sonunda başka kişiye geçis yap "