@İyilik Meleği adıma atılan iftira için konu açtım okuyun pls:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
sen bu st yi görmesen gidip demiycektin dolandırıldım diye sence burda benimmi paraya ihtiyacım var seninmi kendinle çelişiyorsun arda:D paranın k*peği olmasan zaten bunu görüp kudurup iftira atmazdın
Herqesi Tokadlarım Seni Toqatlamam Sen Gıral Adamsn Tamam Olm Uzatma İşte Admin Ne İsterse Yapar Zaten Ben Banını Açsınlar Dedim Bakayım Açıcaklarmı

Rating - 100%
Hem suçlusun hem kendini aklatmaya çalısıyorsun. Müşterinin hesabını arda kapatmış ama para ödemesi gerçekleşmemiş.. Müşteri nerede ? Müşteri kaybolduysa o zaman ödemeyi senin yapman lazım..

Rating - 0%
Herqesi Tokadlarım Seni Toqatlamam Sen Gıral Adamsn Tamam Olm Uzatma İşte Admin Ne İsterse Yapar Zaten Ben Banını Açsınlar Dedim Bakayım Açıcaklarmı
Açmasınlar olm ban falan elinizde bi kanıt delil yok haklı bi grekçeniz yok a*k b*ktan boncuk çıkarıp gerekçe olarak gösteriyonuz ironiden anlamayacak kadarmı safsınız?

Rating - 0%
Hem suçlusun hem kendini aklatmaya çalısıyorsun. Müşterinin hesabını arda kapatmış ama para ödemesi gerçekleşmemiş.. Müşteri nerede ? Müşteri kaybolduysa o zaman ödemeyi senin yapman lazım..
BEN BU çocuğa teklifi sunuyorum ARACI olarak iş yapıyorum madem o kadar rütbeniz var herşeyi bniliyorsunuz ardada biliyor tokat yeme ihtimalinin olduğunu bilmiyormu bu? :D savunmak için bahane arıyorsunuz başka bişey değil

Rating - 0%
Gönderdiysen 7 8 değil 2 3 tane müşteri geldi onlada işlem yapmadık zaten hosting konusuna gelirsek Ben Dedim Plesk Ayarladım Diye Sende Birşey Demedin Ne Yapmamı Bekliyorsun :d
ben sana gönderdiğimi diyorum sonuçta 3 te olsa gelmiş açtığın 2 sitede 4gün içinde kapandı 1 tane daha freenom vardı onuda kurmadın e sen bana tokat atmış oluyon bu durumda

Rating - 100%
kanıt.PNGBen Lafımım Arkasındayım Plesk Patladıktan Sonra Site Kapandı Bende Yeni Pleske Geçtim Adama Dedim 3 hakkın var site için dye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,591Konular
3,269,466Mesajlar
315,497Kullanıcılar
LyuqsddssssSon Üye
Üst Alt