sen bu st yi görmesen gidip demiycektin dolandırıldım diye sence burda benimmi paraya ihtiyacım var seninmi kendinle çelişiyorsun ardaEkli dosyayı görüntüle 26569Soşıl Medya Konsultant banned efbes
sen bu st yi görmesen gidip demiycektin dolandırıldım diye sence burda benimmi paraya ihtiyacım var seninmi kendinle çelişiyorsun ardaEkli dosyayı görüntüle 26569Soşıl Medya Konsultant banned efbes
Herqesi Tokadlarım Seni Toqatlamam Sen Gıral Adamsn Tamam Olm Uzatma İşte Admin Ne İsterse Yapar Zaten Ben Banını Açsınlar Dedim Bakayım Açıcaklarmısen bu st yi görmesen gidip demiycektin dolandırıldım diye sence burda benimmi paraya ihtiyacım var seninmi kendinle çelişiyorsun ardaparanın k*peği olmasan zaten bunu görüp kudurup iftira atmazdın
Açmasınlar olm ban falan elinizde bi kanıt delil yok haklı bi grekçeniz yok a*k b*ktan boncuk çıkarıp gerekçe olarak gösteriyonuz ironiden anlamayacak kadarmı safsınız?Herqesi Tokadlarım Seni Toqatlamam Sen Gıral Adamsn Tamam Olm Uzatma İşte Admin Ne İsterse Yapar Zaten Ben Banını Açsınlar Dedim Bakayım Açıcaklarmı
BEN BU çocuğa teklifi sunuyorum ARACI olarak iş yapıyorum madem o kadar rütbeniz var herşeyi bniliyorsunuz ardada biliyor tokat yeme ihtimalinin olduğunu bilmiyormu bu?Hem suçlusun hem kendini aklatmaya çalısıyorsun. Müşterinin hesabını arda kapatmış ama para ödemesi gerçekleşmemiş.. Müşteri nerede ? Müşteri kaybolduysa o zaman ödemeyi senin yapman lazım..
Doğruları Savununca Niye Zoruna Gidiyor Olm Tamam UzatmaBEN BU çocuğa teklifi sunuyorum ARACI olarak iş yapıyorum madem o kadar rütbeniz var herşeyi bniliyorsunuz ardada biliyor tokat yeme ihtimalinin olduğunu bilmiyormu bu?savunmak için bahane arıyorsunuz başka bişey değil
olm sanane benim cebimdeki paradan ben sana ne dedim burak abiden aldığım hesapları satıyım fazlasıyla vercem hakkını yerde bırakmam demedimmi beyninmi almıyor sseninBende Ona Takıldım İşte Para Olsun Atıcam Diyor StoryDE Bunu Paylaşıyor Vermiyceksen Vermiycem de Geç Aq![]()
Ekli dosyayı görüntüle 26570
cringeDoğruları Savununca Niye Zoruna Gidiyor Olm Tamam Uzatma
1 kere yapmışsak yapmışızdır@Arda Cody sen bu iyilik meleği ile daha önce kaç kez alışveriş yaptın ?
cevap ver şimdi@Arda Cody sen bu iyilik meleği ile daha önce kaç kez alışveriş yaptın ?
1 sitede daha kurcakcevap ver şimdi3siteye 80e anlaştık açtığın sitelerin 2si 4gün içinde kapandı ben sana 60 tl ödedim ben kapanan sitelerin peşinden niye koşmadım 7-8 müşteri gönderdim söyle onlarıda
Tamam Ben Sonra Plesk Aldım Sanada Dedim Domain Al Siteni Kurayım Dedim Cevap Vermedin Onuda Söylecevap ver şimdi3siteye 80e anlaştık açtığın sitelerin 2si 4gün içinde kapandı ben sana 60 tl ödedim ben kapanan sitelerin peşinden niye koşmadım 7-8 müşteri gönderdim söyle onlarıda
cevap ver şimdi3siteye 80e anlaştık açtığın sitelerin 2si 4gün içinde kapandı ben sana 60 tl ödedim ben kapanan sitelerin peşinden niye koşmadım 7-8 müşteri gönderdim söyle onlarıda
Gönderdiği Müşteriler Script İçin Yazdı Onlarda Parasıyla Değil Hesap Takas Yapalım Dedi İşlem Aldırmadım Zaten OnlaraCiddi iddiaalar..
senle 3 siteye freenom anlaştık olm senin bahsettiğin mesela benim başka ticaretim içindiTamam Ben Sonra Plesk Aldım Sanada Dedim Domain Al Siteni Kurayım Dedim Cevap Vermedin Onuda Söyle![]()
sonuçta gönderdimmi onu söyle?Gönderdiği Müşteriler Script İçin Yazdı Onlarda Parasıyla Değil Hesap Takas Yapalım Dedi İşlem Aldırmadım Zaten Onlara
Gönderdiysen 7 8 değil 2 3 tane müşteri geldi onlada işlem yapmadık zaten hosting konusuna gelirsek Ben Dedim Plesk Ayarladım Diye Sende Birşey Demedin Ne Yapmamı Bekliyorsun :dsonuçta gönderdimmi onu söyle?
ben sana gönderdiğimi diyorum sonuçta 3 te olsa gelmiş açtığın 2 sitede 4gün içinde kapandı 1 tane daha freenom vardı onuda kurmadın e sen bana tokat atmış oluyon bu durumdaGönderdiysen 7 8 değil 2 3 tane müşteri geldi onlada işlem yapmadık zaten hosting konusuna gelirsek Ben Dedim Plesk Ayarladım Diye Sende Birşey Demedin Ne Yapmamı Bekliyorsun :d
Yoo Telafi İçin Yazdım Sana Plesk Aldım Diye Birşey Demedinben sana gönderdiğimi diyorum sonuçta 3 te olsa gelmiş açtığın 2 sitede 4gün içinde kapandı 1 tane daha freenom vardı onuda kurmadın e sen bana tokat atmış oluyon bu durumda
RÜTBE dilenmek olmuyor o @sem1hcan ile lıke alışverişi yapıyoruz anladınmı?https://ibb.co/c2qcGmP günler önce bilmiyorum bizim düşüncemizdi @deus ex machina ile chatte rütbe için dileniyordu hatta dedik böyle çok gitmez 4 gün sonra banlandı
yav arda şimdide yalan söyleyip bahane üretiyon yaYoo Telafi İçin Yazdım Sana Plesk Aldım Diye Birşey Demedin
SEN BANA plesk aldım müşteri bul para lazım dedinYoo Telafi İçin Yazdım Sana Plesk Aldım Diye Birşey Demedin