Bu Arkadaşa Hesap Kapama Method Saldım Arkadaş Hesabi Kapatamiyor İade İstiyor sinirden Sovdum Şikayet Konusu Acicakmis 😂
@Al Simmons @Mectruy
@Al Simmons @Mectruy
Bu Arkadaşa Hesap Kapama Method Saldım Arkadaş Hesabi Kapatamiyor İade İstiyor sinirden Sovdum Şikayet Konusu Acicakmis 😂 @Al Simmons @Mectruy
Methodu saldım vuramiosan benim sorunummu
küfür ettin ailevi ben bişey demememe rağmenMethodu saldım vuramiosan benim sorunummu
Bu Arkadaşa Hesap Kapama Method Saldım Arkadaş Hesabi Kapatamiyor İade İstiyor sinirden Sovdum Şikayet Konusu Acicakmis 😂
@Al Simmons @Mectruy
Ne diyon multi hesapsin
Ne diyon multi hesapsin
YoooNe diyon multi hesapsin
methodun çalıştığına dair kanıt ?Ne diyon multi hesapsin
Çalışmıyor method da kaç kişi denedim çalışmıyormethodun çalıştığına dair kanıt ?
Yetkililere aticam methodu Çalışıyormethodun çalıştığına dair kanıt ?
Ln bu cocuk berat php mi dolandircinin tekidir multi acip kidemli olmus birde adminler eski konularima baksinlar banlayin bunuBu Arkadaşa Hesap Kapama Method Saldım Arkadaş Hesabi Kapatamiyor İade İstiyor sinirden Sovdum Şikayet Konusu Acicakmis 😂
@Al Simmons @Mectruy
Aynen kardeşim Aras kargo aç kapıyıYetkililere aticam methodu Çalışıyor
Ln bu cocuk berat php mi dolandircinin tekidir multi acip kidemli olmus birde adminler eski konularima baksinlar banlayin bunu
Yaw bu cocuk dolandirici forumdan banlandi multi acip kidemli olmus birdeİlk olarak farklı platformlarda edilen küfürlerin hiçbirisi SpyHackerz içerisinde bir sorun teşkil etmez. Bu yüzden Whatsapp, Telegram gibi yerlerden birbirinize ana bacı sövebilirsiniz. Diğer konuya gelirsekte, arkadaş methodu bllgili bir admine yollasın, @pinkblau sen de elindeki methodu o admin arkadaşa yolla, iki method aynı ve çalışmıyorsa gereği yapılır.
Tamam dostum işte admin arkadaşlar ilgilenecektir, ben onlar gelmeden önce yapabileceğiniz şeylere ufak özet geçtim.Yaw bu cocuk dolandirici forumdan banlandi multi acip kidemli olmus birde
😂😂Buralar karışır çekirdeğimi aldım kaosu seyrediyorum...
![]()
Methodu saldım vuramiosan benim sorunum
La olm bu 14 years lildodo essegi zamanında 100k takipçili 20k gönderili hesabı millete 100 liraya satıyorum deyip tokatlayan bir essek böyle bir Avel ile sence alışveriş yapınca kârlı çıkmak nerde görülmüş ?Boş hakaret etti bi ton ailevi küfür etti gereği yapılsın lütfen yetkililerden de korkmuyor anladıgım kadarıyla
Seni dolandıran kişi dodo muydu 😀
EvtSeni dolandıran kişi dodo muydu 😀
İkiside dolandırıcı ztn hangisinin dolandırdığının ne önemi var kiSeni dolandıran kişi dodo muydu 😀
banlansın veya banlanmasın artık yetkili değilim etiketlemeyin beni
Bu dodoyla beratphp ayni kisi degilmiİkiside dolandırıcı ztn hangisinin dolandırdığının ne önemi var ki