Pinkblau Adlı Arkadaş Sikayet

Bu Arkadaşa Hesap Kapama Method Saldım Arkadaş Hesabi Kapatamiyor İade İstiyor sinirden Sovdum Şikayet Konusu Acicakmis 😂 @Al Simmons @Mectruy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş hakaret etti bi ton ailevi küfür etti gereği yapılsın lütfen yetkililerden de korkmuyor anladıgım kadarıyla

İlk olarak farklı platformlarda edilen küfürlerin hiçbirisi SpyHackerz içerisinde bir sorun teşkil etmez. Bu yüzden Whatsapp, Telegram gibi yerlerden birbirinize ana bacı sövebilirsiniz. Diğer konuya gelirsekte, arkadaş methodu bllgili bir admine yollasın, @pinkblau sen de elindeki methodu o admin arkadaşa yolla, iki method aynı ve çalışmıyorsa gereği yapılır.

Buralar karışır çekirdeğimi aldım kaosu seyrediyorum...
images

İlk olarak farklı platformlarda edilen küfürlerin hiçbirisi SpyHackerz içerisinde bir sorun teşkil etmez. Bu yüzden Whatsapp, Telegram gibi yerlerden birbirinize ana bacı sövebilirsiniz. Diğer konuya gelirsekte, arkadaş methodu bllgili bir admine yollasın, @pinkblau sen de elindeki methodu o admin arkadaşa yolla, iki method aynı ve çalışmıyorsa gereği yapılır.
Yaw bu cocuk dolandirici forumdan banlandi multi acip kidemli olmus birde

Methodu saldım vuramiosan benim sorunum
Boş hakaret etti bi ton ailevi küfür etti gereği yapılsın lütfen yetkililerden de korkmuyor anladıgım kadarıyla
La olm bu 14 years lildodo essegi zamanında 100k takipçili 20k gönderili hesabı millete 100 liraya satıyorum deyip tokatlayan bir essek böyle bir Avel ile sence alışveriş yapınca kârlı çıkmak nerde görülmüş ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,857Konular
3,272,069Mesajlar
316,405Kullanıcılar
roketatar399Son Üye
Üst Alt