Rating - 100%
2.800 kusur tl olan asgari ücret an itibari ile
4200tl olarak belirlendi {NTV TELEGRAM }
4200tl olarak belirlendi {NTV TELEGRAM }
Son düzenleme:
an itibari ile 73 dolara düştü75 dolar zam gelmiş 😃
Haber doğrulanmadi henüz %100 olarak beklemede kalin2.800 kusur tl olan asgari ücret an itibari ile
3900tl olarak belirlendi {NTV TELEGRAM }
ahahahaha bu ne amk neyse sikilmeye devam![]()
jenga jengaaa zammlar üst üste jengaaa.Gelecek olan zamların habercisidir afiyet olsun çinko karbon vatandaşa !
75 dolar zam gelmiş 😃
Haber dogrulanmiyor arkadaşlar 1.30 saattir kanallara düşmedi yalan olabilir ama NTV neden böyle yaptı bilmiorumSene 2000'de 118.800.000 tl imiş asgari ücret 6 sıfır attık ne kaldı 118TL. Dolar kaç liraydı? 1TL . Kaç dolar etti 118 dolar. Alım gücü varmıydı? Bal gibide vardı. Benim gibi matematiği zayıf bi insan bile bu hesabı yapıyor bazıları yapamıyor yazık...
doğrulama yapsalar ne olacak ki TL değeri yine düşecek ve asgari ücret yine 200-250 dolar arası olacak ve en ucuz asgari ücret bizde olacak yineHaber dogrulanmiyor arkadaşlar 1.30 saattir kanallara düşmedi yalan olabilir ama NTV neden böyle yaptı bilmiorum
Faiz indirimini bekleyin dahada değer kaybedecek tl Fed in bugün 21 de yapması bekleniyor merkez bankası da yarın yapacaktıdoğrulama yapsalar ne olacak ki TL değeri yine düşecek ve asgari ücret yine 200-250 dolar arası olacak ve en ucuz asgari ücret bizde olacak yine
Eyvah eyvah hemen chatte paylaşıyorumFaiz indirimini bekleyin dahada değer kaybedecek tl Fed in bugün 21 de yapması bekleniyor merkez bankası da yarın yapacaktı
BEN EKONOMİSTİMSene 2000'de 118.800.000 tl imiş asgari ücret 6 sıfır attık ne kaldı 118TL. Dolar kaç liraydı? 1TL . Kaç dolar etti 118 dolar. Alım gücü varmıydı? Bal gibide vardı. Benim gibi matematiği zayıf bi insan bile bu hesabı yapıyor bazıları yapamıyor yazık...
Daha bunlar iyi gününüz dolar bi kaç aya 20 tl yi geçecek
Ekonomi yoktu ki çöksünulan berat reis gitti ekonomi çöktü amk ahahahaha![]()

Knk sen baya eski konuya bakmışsın sen şuan 4.200 tl güncelledimyaşam bize haram aq
knk mesaj olsun diye atım lan asdasfd çaktırmaKnk sen baya eski konuya bakmışsın sen şuan 4.200 tl güncelledim