Haber Asgari Ücret Belirlendi #sondakika

2.800 kusur tl olan asgari ücret an itibari ile 4200tl olarak belirlendi {NTV TELEGRAM }

Sene 2000'de 118.800.000 tl imiş asgari ücret 6 sıfır attık ne kaldı 118TL. Dolar kaç liraydı? 1TL . Kaç dolar etti 118 dolar. Alım gücü varmıydı? Bal gibide vardı. Benim gibi matematiği zayıf bi insan bile bu hesabı yapıyor bazıları yapamıyor yazık...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ahahahaha bu ne amk neyse sikilmeye devam :D
jenga jengaaa zammlar üst üste jengaaa.Gelecek olan zamların habercisidir afiyet olsun çinko karbon vatandaşa !
75 dolar zam gelmiş 😃
Sene 2000'de 118.800.000 tl imiş asgari ücret 6 sıfır attık ne kaldı 118TL. Dolar kaç liraydı? 1TL . Kaç dolar etti 118 dolar. Alım gücü varmıydı? Bal gibide vardı. Benim gibi matematiği zayıf bi insan bile bu hesabı yapıyor bazıları yapamıyor yazık...
Haber dogrulanmiyor arkadaşlar 1.30 saattir kanallara düşmedi yalan olabilir ama NTV neden böyle yaptı bilmiorum

BEN EKONOMİSTİM

vergi indirimi ile 4.1k olur yılbaşında asgari ücret 380 dolardı eğer 4.1k olursa 280 dolara tekabül ediyor tabii doların pivot noktası 23-24 lira yani 6-8 ay gibi bir süre sonra asgari ücret 180 dolara tekabül edecek :)))))))))))))) lanet olsun lanet olsun lanet olsun lanet olsun lanet olası kaltak ülkeye yatırımcı lazım yatırımcı alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

133,081Konular
3,280,837Mesajlar
318,550Kullanıcılar
sikici11241Son Üye
Üst Alt