@Gorkmeur adlı üye hakkında şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
ya aptal varlık seni, sonuçta bilgileri hiç bi şekilde elde edemiyorum bilgilerin sana geldiğini kendin katıladın bilgileri her türlü sen elde ediyosun ben değil.
ucube herif telegram apisini ayarlasan sana gelir 2. olarak txt de de sıkıntı yok mehmet gelsin kanıtlayayım.

euro

Görkem
Rating - 100%
ucube herif telegram apisini ayarlasan sana gelir 2. olarak txt de de sıkıntı yok mehmet gelsin kanıtlayayım.
bende panele bilgilerin düşmediğini kanıtlarım ve api diyip duruyorsun halaa sana apiyi yapamadığımı belirtmiştin ve sende uyuyacağını söyledin ilgilenmedin ve sorunumu çözmedin 3 gün oldu 1-2 hafta ya da giderdi bu böyle devam etseydi hiç bi şekilde seni beklemek zorunda değilim.

Rating - 100%
bende panele bilgilerin düşmediğini kanıtlarım ve api diyip duruyorsun halaa sana apiyi yapamadığımı belirtmiştin ve sende uyuyacağını söyledin ilgilenmedin ve sorunumu çözmedin 3 gün oldu 1-2 hafta ya da giderdi bu böyle devam etseydi hiç bi şekilde seni beklemek zorunda değilim.
tamam kank

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
kullanmayı bilmiyorsan almayacaksın.
Neden almasın ? sen bu işlere ilk girdiğinde anlıyor muydun ? herkes bir yerlerden tutuna tutuna öğrenir bu işleri.
@Gorkmeur burada bilgisi olmadığını belirtmiş.

İkinize de bir işlem yapılmadı şu anlık, başka adminler konuyu inceleyip ceza verebilir bu onların bileceği iş.

@Gorkmeur eğer @Blind Guardian scripti sana sorunsuz bir şekilde kurarsa ücretini ödeyecek misin ?

Rating - 100%
Neden almasın ? sen bu işlere ilk girdiğinde anlıyor muydun ? herkes bir yerlerden tutuna tutuna öğrenir bu işleri.

İkinize de bir işlem yapılmadı şu anlık, başka adminler konuyu inceleyip ceza verebilir bu onların bileceği iş.

@Gorkmeur eğer @Blind Guardian scripti sana sorunsuz bir şekilde kurarsa ücretini ödeyecek misin ?
scriptte sorun yok plesk panelinde var gel andy göstereyim kanka

euro

Görkem
Rating - 100%

daha önce yardım edeceğini ve sorunumu çözeceğini söyleseydi evet öderdim ama ilgilenmedi geç cevaplar aldım ve yapamadığımı söylediğimde uyuyacağını söyledi bende bu durumda işimi başkasına ücreti ile yaptırdım yani hayır.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
daha önce yardım edeceğini ve sorunumu çözeceğini söyleseydi evet öderdim ama ilgilenmedi geç cevaplar aldım ve yapamadığımı söylediğimde uyuyacağını söyledi bende bu durumda işimi başkasına ücreti ile yaptırdım yani hayır.
AnyDesk ile bağlandım ve scripti gözümün önünde sıfırdan kurdu, hesap verilerini admin panele sorunsuz olarak çekiyor ?

Rating - 100%
kişi telafı yapmıcagını şu sözlerle belirtti "benimde pek umrumda değil 40 tl vermem zaten kullanmadığım bişi için."

euro

Görkem
Rating - 100%
Sorun senin pleskinden kaynaklı, localhostta dener misin ?

kişi telafı yapmıcagını şu sözlerle belirtti "benimde pek umrumda değil 40 tl vermem zaten kullanmadığım bişi için."
ben artık bu konuya cevap yazmayacağım adminlerde incelesin zaten 40 tl ye tokat atıcak kadar mal veya aptal olamam bu zamana kadar kimseye tokat atmadım tüm mesajlarımda sorunumu anlattım ve sende yardımcı olmadın.

Rating - 100%
ben artık bu konuya cevap yazmayacağım adminlerde incelesin zaten 40 tl ye tokat atıcak kadar mal veya aptal olamam bu zamana kadar kimseye tokat atmadım tüm mesajlarımda sorunumu anlattım ve sende yardımcı olmadın.
scriptde hiç bir sorun yok yardımcı olabilcegım konuda yk

OMERK4LK4N

Beyaz Kurt
Rating - 100%
Merhaba spyhackerz adminleri sali günü @Gorkmeur adlı üye bana script için yazdı. Bende tamam satayım dedim gece iban istedi attım ancak daha işte olduğunu söyledi. Benimde ertesi gun sınavım olduğu için scripti attım ibanida attim sen atarsın parayı dedim. Ertesi gün iban ad soyad istedi onuda attım. Admin paneline hesapların düşmeme sorunundan bahsetti ilgilenemedim ancak telegram apisi vardı zaten. Dün akşam normalde üst tarafı değiştirdim ben , yanlısı attığımı farkedip düzgün halinide attım. Ancak şimdi gelmis sen bakmadın mesaja bende başkasından aldım diyor. Param gelmediği sürece banlanmasını talep ediyorum

@Mehmet @SkullZ @İbrahim @Al Simmons
Up

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,580Konular
3,269,292Mesajlar
315,450Kullanıcılar
ceddamaySon Üye
Üst Alt