bana düşmüyor kardeşim plesk panelim de denedim en az 12 kere dosyları silip yükledim siteye.LAN ORTALIKTA BİR SORUN YOK SANA ATTIGIM SC Yİ ŞUAN KULLANIYORUM PANELE DÜŞÜYOR BİLGİLER
bana düşmüyor kardeşim plesk panelim de denedim en az 12 kere dosyları silip yükledim siteye.LAN ORTALIKTA BİR SORUN YOK SANA ATTIGIM SC Yİ ŞUAN KULLANIYORUM PANELE DÜŞÜYOR BİLGİLER
at özelden plesk panelinibana düşmüyor kardeşim plesk panelim de denedim en az 12 kere dosyları silip yükledim siteye.
kullanmak için satın alıcaktım.kardeşim o sc yi editlemek için satın alıyorsan afedersin de malsındır. php vs. bilmeden durduk yere neyin editini yapıcaksın ?
plesk panelimi sana neden vereyim aptal mısın sorunumu çöz.at özelden plesk panelini
kullanmayı bilmiyorsan almayacaksın.kullanmak için satın alıcaktım.
panele giriş yaptığım halde bilgileri elde edemiyorum ne kullanmayı bilmiyorsan almicaksın sorunlu musun?kullanmayı bilmiyorsan almayacaksın.
panele düşmediğinide kanıtlarım ayrıca.panele giriş yaptığım halde bilgileri elde edemiyorum ne kullanmayı bilmiyorsan almicak sorunlu musun?
ya aptal varlık seni, sonuçta bilgileri hiç bi şekilde elde edemiyorum bilgilerin sana geldiğini kendin katıladın bilgileri her türlü sen elde ediyosun ben değil.SENİ SİKERİM COCUK SCRİPTTE SORUN YOK SİKTİGİMİN PANELİNDE VAR
ucube herif telegram apisini ayarlasan sana gelir 2. olarak txt de de sıkıntı yok mehmet gelsin kanıtlayayım.ya aptal varlık seni, sonuçta bilgileri hiç bi şekilde elde edemiyorum bilgilerin sana geldiğini kendin katıladın bilgileri her türlü sen elde ediyosun ben değil.
bende panele bilgilerin düşmediğini kanıtlarım ve api diyip duruyorsun halaa sana apiyi yapamadığımı belirtmiştin ve sende uyuyacağını söyledin ilgilenmedin ve sorunumu çözmedin 3 gün oldu 1-2 hafta ya da giderdi bu böyle devam etseydi hiç bi şekilde seni beklemek zorunda değilim.ucube herif telegram apisini ayarlasan sana gelir 2. olarak txt de de sıkıntı yok mehmet gelsin kanıtlayayım.
tamam kankbende panele bilgilerin düşmediğini kanıtlarım ve api diyip duruyorsun halaa sana apiyi yapamadığımı belirtmiştin ve sende uyuyacağını söyledin ilgilenmedin ve sorunumu çözmedin 3 gün oldu 1-2 hafta ya da giderdi bu böyle devam etseydi hiç bi şekilde seni beklemek zorunda değilim.
Neden almasın ? sen bu işlere ilk girdiğinde anlıyor muydun ? herkes bir yerlerden tutuna tutuna öğrenir bu işleri.kullanmayı bilmiyorsan almayacaksın.
@Gorkmeur burada bilgisi olmadığını belirtmiş.ucube herif telegram apisini ayarlasan sana gelir 2. olarak txt de de sıkıntı yok mehmet gelsin kanıtlayayım.
scriptte sorun yok plesk panelinde var gel andy göstereyim kankaNeden almasın ? sen bu işlere ilk girdiğinde anlıyor muydun ? herkes bir yerlerden tutuna tutuna öğrenir bu işleri.
@Gorkmeur burada bilgisi olmadığını belirtmiş.
İkinize de bir işlem yapılmadı şu anlık, başka adminler konuyu inceleyip ceza verebilir bu onların bileceği iş.
@Gorkmeur eğer @Blind Guardian scripti sana sorunsuz bir şekilde kurarsa ücretini ödeyecek misin ?
daha önce yardım edeceğini ve sorunumu çözeceğini söyleseydi evet öderdim ama ilgilenmedi geç cevaplar aldım ve yapamadığımı söylediğimde uyuyacağını söyledi bende bu durumda işimi başkasına ücreti ile yaptırdım yani hayır.Neden almasın ? sen bu işlere ilk girdiğinde anlıyor muydun ? herkes bir yerlerden tutuna tutuna öğrenir bu işleri.
@Gorkmeur burada bilgisi olmadığını belirtmiş.
İkinize de bir işlem yapılmadı şu anlık, başka adminler konuyu inceleyip ceza verebilir bu onların bileceği iş.
@Gorkmeur eğer @Blind Guardian scripti sana sorunsuz bir şekilde kurarsa ücretini ödeyecek misin ?
AnyDesk ile bağlandım ve scripti gözümün önünde sıfırdan kurdu, hesap verilerini admin panele sorunsuz olarak çekiyor ?daha önce yardım edeceğini ve sorunumu çözeceğini söyleseydi evet öderdim ama ilgilenmedi geç cevaplar aldım ve yapamadığımı söylediğimde uyuyacağını söyledi bende bu durumda işimi başkasına ücreti ile yaptırdım yani hayır.
ben düşmediğini kanıtlarım?AnyDesk ile bağlandım ve scripti gözümün önünde sıfırdan kurdu, hesap verilerini admin panele sorunsuz olarak çekiyor ?
Senin pleskin kime ait?ben düşmediğini kanıtlarım?
başkasından ücreti kurdurmuştumSenin pleskin kime ait?
git ona deki vericeğin pleskin amını yurdunu sikeyimbaşkasından ücreti kurdurmuştum
onu geçtimde sorun bende mi şimdi 3 gün bekledim tüm sorunlarımı sana anlattım yardımda istedim bir sonuca bağlayamadık ve ilk yazdığımda sana acil lazım olduğunu belirtmiştimgit ona deki vericeğin pleskin amını yurdunu **Küfürbaz**
Sorun senin pleskinden kaynaklı, localhostta dener misin ?başkasından ücreti kurdurmuştum
sana özelden yazdım baksana.git ona deki vericeğin pleskin amını yurdunu **Küfürbaz**
Sorun senin pleskinden kaynaklı, localhostta dener misin ?
ben artık bu konuya cevap yazmayacağım adminlerde incelesin zaten 40 tl ye tokat atıcak kadar mal veya aptal olamam bu zamana kadar kimseye tokat atmadım tüm mesajlarımda sorunumu anlattım ve sende yardımcı olmadın.kişi telafı yapmıcagını şu sözlerle belirtti "benimde pek umrumda değil 40 tl vermem zaten kullanmadığım bişi için."
scriptde hiç bir sorun yok yardımcı olabilcegım konuda ykben artık bu konuya cevap yazmayacağım adminlerde incelesin zaten 40 tl ye tokat atıcak kadar mal veya aptal olamam bu zamana kadar kimseye tokat atmadım tüm mesajlarımda sorunumu anlattım ve sende yardımcı olmadın.
sorunumu ssana belirttiğimde uyuyacağını söyledşn neyse dediğim gibi artık cevap yazmayacağım adminler incelesin.scriptde hiç bir sorun yok yardımcı olabilcegım konuda yk
LAN SORUNA BAKSAMDA SORUN BENLE İLGİLİ DEGIL AMKsorunumu ssana belirttiğimde uyuyacağını söyledşn neyse dediğim gibi artık cevap yazmayacağım adminler incelesin.
UpMerhaba spyhackerz adminleri sali günü @Gorkmeur adlı üye bana script için yazdı. Bende tamam satayım dedim gece iban istedi attım ancak daha işte olduğunu söyledi. Benimde ertesi gun sınavım olduğu için scripti attım ibanida attim sen atarsın parayı dedim. Ertesi gün iban ad soyad istedi onuda attım. Admin paneline hesapların düşmeme sorunundan bahsetti ilgilenemedim ancak telegram apisi vardı zaten. Dün akşam normalde üst tarafı değiştirdim ben , yanlısı attığımı farkedip düzgün halinide attım. Ancak şimdi gelmis sen bakmadın mesaja bende başkasından aldım diyor. Param gelmediği sürece banlanmasını talep ediyorum
@Mehmet @SkullZ @İbrahim @Al Simmons