Gençler 1 yıldır her ay 1k aldıgım bi abaza var bunu mahrem fotolarıyla tehdit ediyordum bugun canıma tak etti artık dedi kafama sıkacam dedi sabahtan beri irtibatım yok sizce bir sıkıntı olur mu?
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Hocam günahtır naptınGençler 1 yıldır her ay 1k aldıgım bi abaza var bunu mahrem fotolarıyla tehdit ediyordum bugun canıma tak etti artık dedi kafama sıkacam dedi sabahtan beri irtibatım yok sizce bir sıkıntı olur mu?
Acıdım lan adamaGençler 1 yıldır her ay 1k aldıgım bi abaza var bunu mahrem fotolarıyla tehdit ediyordum bugun canıma tak etti artık dedi kafama sıkacam dedi sabahtan beri irtibatım yok sizce bir sıkıntı olur mu?
Olayın gerçekleştiğini varsayarsak ; Eğer cidden bunu yaparsa telefonu vs incilenemeye alınabilir buda seni epey bi sıkıntıya sokar.Gençler 1 yıldır her ay 1k aldıgım bi abaza var bunu mahrem fotolarıyla tehdit ediyordum bugun canıma tak etti artık dedi kafama sıkacam dedi sabahtan beri irtibatım yok sizce bir sıkıntı olur mu?
Hocam saolun günün sözü içinde smpwsldmslsOlayın gerçekleştiğini varsayarsak ; Eğer cidden bunu yaparsa telefonu vs incilenemeye alınabilir buda seni epey bi sıkıntıya sokar.
Olay etikmi konusuna gelecek olursak ; Etik bir durum değil
Hakediyormu konusuna gelecek olursak ; Sağa sola Kadın arkadaşlara muhtehcen içerikli görüntüler atıyorsa ve sanada bu şekilde ulaştıysa hakediyor bence, Eğer sen adamı tufaya getirdiysen haketmiyor...
Güzel bi Atasözü ile sözü bitireyim ; Kalkmış yar*ağın dini imanı olmazmış...
ooo knk sen buralardamı takılıyordunOlayın gerçekleştiğini varsayarsak ; Eğer cidden bunu yaparsa telefonu vs incilenemeye alınabilir buda seni epey bi sıkıntıya sokar.
Olay etikmi konusuna gelecek olursak ; Etik bir durum değil
Hakediyormu konusuna gelecek olursak ; Sağa sola Kadın arkadaşlara muhtehcen içerikli görüntüler atıyorsa ve sanada bu şekilde ulaştıysa hakediyor bence, Eğer sen adamı tufaya getirdiysen haketmiyor...
Güzel bi Atasözü ile sözü bitireyim ; Kalkmış yar*ağın dini imanı olmazmış...
acıdım la adama yazık yaparsa eğer harbiden sıkntı yaşarsın bro sendeGençler 1 yıldır her ay 1k aldıgım bi abaza var bunu mahrem fotolarıyla tehdit ediyordum bugun canıma tak etti artık dedi kafama sıkacam dedi sabahtan beri irtibatım yok sizce bir sıkıntı olur mu?
Ne demek Bayan dklasşjvcnxömçHocam saolun günün sözü içinde smpwsldmsls
Biz buranın müdaviyizooo knk sen buralardamı takılıyordun![]()

Sensin bayanNe demek Bayan dklasşjvcnxömç
Biz buranın müdaviyiz![]()
Bana sorarsan adam sana sm çekiyo buyuk ihtimal intahar felan yok sadece senden kurtulmaya çalışıyoGençler 1 yıldır her ay 1k aldıgım bi abaza var bunu mahrem fotolarıyla tehdit ediyordum bugun canıma tak etti artık dedi kafama sıkacam dedi sabahtan beri irtibatım yok sizce bir sıkıntı olur mu?