1 yıldır yolduğum abaza intihar edeceğim diyor

Gençler 1 yıldır her ay 1k aldıgım bi abaza var bunu mahrem fotolarıyla tehdit ediyordum bugun canıma tak etti artık dedi kafama sıkacam dedi sabahtan beri irtibatım yok sizce...

Gençler 1 yıldır her ay 1k aldıgım bi abaza var bunu mahrem fotolarıyla tehdit ediyordum bugun canıma tak etti artık dedi kafama sıkacam dedi sabahtan beri irtibatım yok sizce bir sıkıntı olur mu?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Gençler 1 yıldır her ay 1k aldıgım bi abaza var bunu mahrem fotolarıyla tehdit ediyordum bugun canıma tak etti artık dedi kafama sıkacam dedi sabahtan beri irtibatım yok sizce bir sıkıntı olur mu?
Olayın gerçekleştiğini varsayarsak ; Eğer cidden bunu yaparsa telefonu vs incilenemeye alınabilir buda seni epey bi sıkıntıya sokar.
Olay etikmi konusuna gelecek olursak ; Etik bir durum değil
Hakediyormu konusuna gelecek olursak ; Sağa sola Kadın arkadaşlara muhtehcen içerikli görüntüler atıyorsa ve sanada bu şekilde ulaştıysa hakediyor bence, Eğer sen adamı tufaya getirdiysen haketmiyor...

Güzel bi Atasözü ile sözü bitireyim ; Kalkmış yar*ağın dini imanı olmazmış...

Olayın gerçekleştiğini varsayarsak ; Eğer cidden bunu yaparsa telefonu vs incilenemeye alınabilir buda seni epey bi sıkıntıya sokar.
Hakediyormu konusuna gelecek olursak ; Sağa sola Kadın arkadaşlara muhtehcen içerikli görüntüler atıyorsa ve sanada bu şekilde ulaştıysa hakediyor bence, Eğer sen adamı tufaya getirdiysen haketmiyor...

Hocam saolun günün sözü içinde smpwsldmsls

ooo knk sen buralardamı takılıyordun :D

Öyle bir şey olursa vebali büyük. İnşAllah yapmamıştır, bir daha uğraşma. Eninde sonunda o para bir yerinden çıkar. Ne kadar sana müstehcen fotosunu yollamışsada belki o parayı çocuğunun rızkından koparıp sana vermiştir (VARSA). Neticeda yaptığın bir hata ve mazlumun ahı yerde kalmaz aga. Üzüldüm ne diyim aq .

usta aynısı başıma geldi adam intihar etmedi ama ederse sıkıntı çıkabilir bir daha tehdit etmeyeceğim vs de lan eğer benim yüzümden intihar vs etse vicdan azabından duramam

133,047Konular
3,280,702Mesajlar
318,491Kullanıcılar
Th7LegendsSon Üye
Üst Alt