Telefon numarası ile sahte amazon hesabı oluşturdum maili hatırlamıyorum muhtemelen mail de fake sallamasyon bir şeydi her neyse işte bi ürün alıcaktım arkadaş ev adresiydi...

Telefon numarası ile sahte amazon hesabı oluşturdum maili hatırlamıyorum muhtemelen mail de fake sallamasyon bir şeydi her neyse işte bi ürün alıcaktım arkadaş ev adresiydi kart bilgileriydi şuydu buydu derken kayıt ettim sonra hesaptan ürün siparişi geçtim verildikten sonra amazon çıkışa yönlendirdi sonra girdiğimde hesap kitlendi uyarısı verdi o şaşkınla hesaba girdim parayı çekmemişti her neyse aradan zaman geçti uğraşmak istemedim açıkçası
telefona mesaj geliyor amazon prime ücretsiz denemeniz sona eriyor aylık 7.90 tl tahsil edilecek vs. bilmem ne şimdi amazon müşteri hizmetlerini aradım oda 3 gün içerisinde sizin mailinize irtibat sağlarlar felan diyo amk karısı maili hatırlamıyorum dedim her neyse beyler demek istediğim şey şu ben bu hesaba nasıl erişim sağlarım aynı durumu yaşayan var mı yoksa amazon tarafından tokatlandım mı :(

ha bide hesabın şifresinide unuttum hesap kitli olduğu için maili hatırlamadığım için hesap iyice uçtu boku yedik amk :D

konu hakkında bilgisi olan veya yardımcı olabilecek var mı ? beni aydınlatsınlar :D ve bir daha da amazon kullanmamanızı öneriyorum adamlar resmen güzel bir vurgun taktiği yapmışlar kart bilgilerini kayıt edip hesapları durduk yere kitleyip ardından aylık amazon prime ücreti kesiyorlar böyle :D

Telefon numarası ile sahte amazon hesabı oluşturdum maili hatırlamıyorum muhtemelen mail de fake sallamasyon bir şeydi her neyse işte bi ürün alıcaktım arkadaş ev adresiydi kart bilgileriydi şuydu buydu derken kayıt ettim sonra hesaptan ürün siparişi geçtim verildikten sonra amazon çıkışa yönlendirdi sonra girdiğimde hesap kitlendi uyarısı verdi o şaşkınla hesaba girdim parayı çekmemişti her neyse aradan zaman geçti uğraşmak istemedim açıkçası
telefona mesaj geliyor amazon prime ücretsiz denemeniz sona eriyor aylık 7.90 tl tahsil edilecek vs. bilmem ne şimdi amazon müşteri hizmetlerini aradım oda 3 gün içerisinde sizin mailinize irtibat sağlarlar felan diyo amk karısı maili hatırlamıyorum dedim her neyse beyler demek istediğim şey şu ben bu hesaba nasıl erişim sağlarım aynı durumu yaşayan var mı yoksa amazon tarafından tokatlandım mı :(
amazon boyle bi urun gecince hesabı kitleyip got gibi bırakıyolar

amazon boyle bi urun gecince hesabı kitleyip got gibi bırakıyolar
valla bende yeni öğrendim daha önce farklı hesaptan amazon kulanıyordum ama ilk defa böyle bir şey başıma geldi işin kötü yanı kart bilgileri kayıtlı sitede ayriyetten amazon prime üyeliği aylık yenilecek diyor du gelen sms ile sürekli onu kesecek müşteri hizmetlerini aradım 3 gün içerisinde hesap teknik servisi bilmem ne size ulaşacak dediler 3 gün içerisinde ilgilenilmezse para iadesi felan yapılmazsa hesabımı silmezlerse mahkemeye başvuracağım. ve yıllarca açılan davanın kararını bekleyeceğim :(

Rooter senin mallığın amk. kayıt sözleşmesinde yazıyor bu
kanka hesap durduk yere kitlendi hesab acamıyorum ayriyetten hesap şifresinide unuttum hesap kitlendiği için kod geldikten sonra hesab şifresini de değiştiremiyorum amk 2 ucu boklu değenek gibi bişey

random bilgilerle hesap açarsan böyle olur. Amazon gayet kaliteli bir şirket birkaç yıldır kullanmaktayım cloud alanı olsun alışveriş olsun prime gibi servisleri olsun hiçbirinde şimdiye kadar bir problem yaşamadım. Çünkü kullanıcı gibi davrandım. Kendi mail adresimi telefon numaramı ve temiz ip mi vs. Sen gidip random mail vs. girip hesap açarsan böyle olur. Bide vpn kullandıysan zaten adamlara bok atman bile saçma.

random bilgilerle hesap açarsan böyle olur. Amazon gayet kaliteli bir şirket birkaç yıldır kullanmaktayım cloud alanı olsun alışveriş olsun prime gibi servisleri olsun hiçbirinde şimdiye kadar bir problem yaşamadım. Çünkü kullanıcı gibi davrandım. Kendi mail adresimi telefon numaramı ve temiz ip mi vs. Sen gidip random mail vs. girip hesap açarsan böyle olur. Bide vpn kullandıysan zaten adamlara bok atman bile saçma.
daha önce defalarca aynısını yaptım mail adresini sallamasyon yaptım vpn felan kullanmadım kendi şahıs telefondan girdim sürekli ürün sipariş ettim kart bilgilerini girdim kayıt etti ardından amazon prime ile gelsin dedim sonra hesabı kitledi aradan zaman gecti karttan para cekmeyince skntı olmaz dedim sonra telefona mesaj geldi amazon prime üyeliğiniz bitiyo para çekilecek hesabınızdan vs. diye şifreyi de unutunca hesab iyice boka döndü olay bakalım müşteri hizmetleri 3 gün sonra teknik ekip size ulaşacak denildi ulaşılmazsa mahkeme yolu ile hesabı verilerimi komple silinmesini talep edeceğim. Teşekkürler bu arada yardımcı olduğun için

kanka ben amazonda cc gectım telefon falan aldım dun aksam saat 10 da gelıcektı cc dec oldu 9 da hesap askıya alındı benım tam kapanmadı acmaya calısıyorum ama parayı cektı telefon faturası bıle var gelıcek heralde benım kargolar

kanka ben amazonda cc gectım telefon falan aldım dun aksam saat 10 da gelıcektı cc dec oldu 9 da hesap askıya alındı benım tam kapanmadı acmaya calısıyorum ama parayı cektı telefon faturası bıle var gelıcek heralde benım kargolar
ben civciv işleriyle uğraşmıyorum.Tavsiye de etmiyorum kesinlikle önermiyorum ama sanırım amazon bu kadar önlemi civciv işleri yapılmasın diye sağlam tedbir almış sanırım iyide yapmışlar ama bokunu çıkarmışlar sanki çünkü dediğim gibi kart bilgilerini kaydedip ardından sipariş geçtikten sonra ürün sağlayıcı firmaya bildirim düştükten sonra aniden hesabının kitlenmesi çok korkunç bir durum

ben civciv işleriyle uğraşmıyorum.Tavsiye de etmiyorum kesinlikle önermiyorum ama sanırım amazon bu kadar önlemi civciv işleri yapılmasın diye sağlam tedbir almış sanırım iyide yapmışlar ama bokunu çıkarmışlar sanki çünkü dediğim gibi kart bilgilerini kaydedip ardından sipariş geçtikten sonra ürün sağlayıcı firmaya bildirim düştükten sonra aniden hesabının kitlenmesi çok korkunç bir durum
knk benım parayı cektı gece yaptım yattım kalktım sabah kanka hala aktıf sıparıs onaylandı kart dec oldugu ıcın hesap askıya alındı bneıım ama benım sıparısler gonderıldı yazıyordu gelebılır yanı zaten hesaba gırmeye calsıtımda sıparıslerınız gecıkebılır eyer 1 2 gun ıcınde gelmesse iptal olur yazıyordu ınsalllah gelır

knk benım parayı cektı gece yaptım yattım kalktım sabah kanka hala aktıf sıparıs onaylandı kart dec oldugu ıcın hesap askıya alındı bneıım ama benım sıparısler gonderıldı yazıyordu gelebılır yanı zaten hesaba gırmeye calsıtımda sıparıslerınız gecıkebılır eyer 1 2 gun ıcınde gelmesse iptal olur yazıyordu ınsalllah gelır
hiç denemediğim için bilmiyorum ama dikkat et asla yapmamanı derim evine sipariş geçtiğin ürün değilde tutanak gelirse kafanı taşlara vurma sonra

yeni hesap aç müşteri hizmetlerine sohbet ile baglan detaylı bir şekilde anlat sahte numara ve mail kullandığınıda eminim yardımcı olacaklardır dostum

yeni hesap aç müşteri hizmetlerine sohbet ile baglan detaylı bir şekilde anlat sahte numara ve mail kullandığınıda eminim yardımcı olacaklardır dostum
hocam ne yalan söyliyim onuda denicektim ama uğraşmak istemedim çünkü müşteri hizmetlerinin numarasına yönlendirirler diye :(

131,708Konular
3,270,519Mesajlar
315,965Kullanıcılar
Zagres0Son Üye
Üst Alt