Telefon numarası ile sahte amazon hesabı oluşturdum maili hatırlamıyorum muhtemelen mail de fake sallamasyon bir şeydi her neyse işte bi ürün alıcaktım arkadaş ev adresiydi kart bilgileriydi şuydu buydu derken kayıt ettim sonra hesaptan ürün siparişi geçtim verildikten sonra amazon çıkışa yönlendirdi sonra girdiğimde hesap kitlendi uyarısı verdi o şaşkınla hesaba girdim parayı çekmemişti her neyse aradan zaman geçti uğraşmak istemedim açıkçası
telefona mesaj geliyor amazon prime ücretsiz denemeniz sona eriyor aylık 7.90 tl tahsil edilecek vs. bilmem ne şimdi amazon müşteri hizmetlerini aradım oda 3 gün içerisinde sizin mailinize irtibat sağlarlar felan diyo amk karısı maili hatırlamıyorum dedim her neyse beyler demek istediğim şey şu ben bu hesaba nasıl erişim sağlarım aynı durumu yaşayan var mı yoksa amazon tarafından tokatlandım mı
telefona mesaj geliyor amazon prime ücretsiz denemeniz sona eriyor aylık 7.90 tl tahsil edilecek vs. bilmem ne şimdi amazon müşteri hizmetlerini aradım oda 3 gün içerisinde sizin mailinize irtibat sağlarlar felan diyo amk karısı maili hatırlamıyorum dedim her neyse beyler demek istediğim şey şu ben bu hesaba nasıl erişim sağlarım aynı durumu yaşayan var mı yoksa amazon tarafından tokatlandım mı