Üzdün beni eleesaa aşko hüppp
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hehsjsjjdjsjd aga sen condom olsam sikime bile takmam seni o yuzden Bosuna yazmissin bu kadar okumadim.Bimcell ne aq fakiri? birde gelip chatte şu kadar param var bu kadar var ediyorsun. Foruma geldiğin günden beri bir rahat durmadın, suyun iyice ısınmaya başladı senin. Loglu sc paylaşmak ban sebebi iken adamdaki yüreğe bak satışını yapıyor birde MOHMOT LOGLODO KORDOŞOM. Güldürme beni aq obezi. 50tl için köpek oluyorsun, iş iadeye gelince porom yok. o zaman adam gibi satış yapacaksın, isim salacaksın buraya ki cebinden paran eksik olmasın, her müşteri gelsin desin ki "Mehmet emir'den alayım, güvenilir adam." Ama nerede? Emir hep bir çakallık peşinde. Bak burda plesk satıyoruz @Blind Guardian ile, 200den fazla müşterimiz oldu. Bak amına koyayım varmı bir tane şikayet? yok. Neden yok? işimizi sağlam yapıyoruz çünkü, senin gibi paranın kokusunu alınca 1 haftadır yemek yememiş köpeğe dönmüyoruz. Adam akıllı yap ticaretlerini, yapmıyorsan da SİKTİR GİT.
Plesk bize ait olmasa kimsenin haberi olmaycak, piyasaya salacaksın logu çakal seni.
yok kanka siktir et teşşekürler düşüncen için teşşekürlerGel knk ben atıyım 20 tl kapansın konu bekleyemiyor 50 lira için insta hakkozturk0
log banamı geliyo aptal sc logları Mehmet 'de depolanıyor çok gerizekalı insan gördüm senin kadar aptalını ilk defa görüyorum gerizekalılık renk olsa gökkuşağı olcanBimcell ne aq fakiri? birde gelip chatte şu kadar param var bu kadar var ediyorsun. Foruma geldiğin günden beri bir rahat durmadın, suyun iyice ısınmaya başladı senin. Loglu sc paylaşmak ban sebebi iken adamdaki yüreğe bak satışını yapıyor birde MOHMOT LOGLODO KORDOŞOM. Güldürme beni aq obezi. 50tl için köpek oluyorsun, iş iadeye gelince porom yok. o zaman adam gibi satış yapacaksın, isim salacaksın buraya ki cebinden paran eksik olmasın, her müşteri gelsin desin ki "Mehmet emir'den alayım, güvenilir adam." Ama nerede? Emir hep bir çakallık peşinde. Bak burda plesk satıyoruz @Blind Guardian ile, 200den fazla müşterimiz oldu. Bak amına koyayım varmı bir tane şikayet? yok. Neden yok? işimizi sağlam yapıyoruz çünkü, senin gibi paranın kokusunu alınca 1 haftadır yemek yememiş köpeğe dönmüyoruz. Adam akıllı yap ticaretlerini, yapmıyorsan da SİKTİR GİT.
Plesk bize ait olmasa kimsenin haberi olmaycak, piyasaya salacaksın logu çakal seni.
+ güvenilir adam diyen çok .ddddddddd @kafasiguzel , @sakirb3y , oğlum bu nediyo la .dddddddBimcell ne aq fakiri? birde gelip chatte şu kadar param var bu kadar var ediyorsun. Foruma geldiğin günden beri bir rahat durmadın, suyun iyice ısınmaya başladı senin. Loglu sc paylaşmak ban sebebi iken adamdaki yüreğe bak satışını yapıyor birde MOHMOT LOGLODO KORDOŞOM. Güldürme beni aq obezi. 50tl için köpek oluyorsun, iş iadeye gelince porom yok. o zaman adam gibi satış yapacaksın, isim salacaksın buraya ki cebinden paran eksik olmasın, her müşteri gelsin desin ki "Mehmet emir'den alayım, güvenilir adam." Ama nerede? Emir hep bir çakallık peşinde. Bak burda plesk satıyoruz @Blind Guardian ile, 200den fazla müşterimiz oldu. Bak amına koyayım varmı bir tane şikayet? yok. Neden yok? işimizi sağlam yapıyoruz çünkü, senin gibi paranın kokusunu alınca 1 haftadır yemek yememiş köpeğe dönmüyoruz. Adam akıllı yap ticaretlerini, yapmıyorsan da SİKTİR GİT.
15 de olsa 20 de olsa en azından kimseyi mağdur etmiyorum sik kafası.@Jackson 15 tllik plesk satiyosun isimizi Saglom yopoyoruz yazmissin amk benimde 350 musterim olmus neden sadece 1 tane ki?
.dddddddddd kullanan adamı ciddiye bile almam+ güvenilir adam diyen çok .ddddddddd @kafasiguzel , @sakirb3y , oğlum bu nediyo la .ddddddd

ağla .d plesk patlayınca yarrağı yiyosun ne konuşuyon + Pleskin altyapısı sana ait bile değil15 de olsa 20 de olsa en azından kimseyi mağdur etmiyorum sik kafası.
evet almıyon ondan uzun uzun yazmışsın götünü siktiğim.dddddddddd kullanan adamı ciddiye bile almam![]()
Millete bok atmaya devam ediyorsun, yazık aq iti...log banamı geliyo aptal sc logları Mehmet 'de depolanıyor çok gerizekalı insan gördüm senin kadar aptalını ilk defa görüyorum gerizekalılık renk olsa gökkuşağı olcan
Haklsıın abi en iyi heçkır sensin en sağlam plesk sende en iyi scyi sen yazıyon başka var mı unuttum bişey AbeeeMillete bok atmaya devam ediyorsun, yazık aq iti...
yarrağı yediğim yok, google cloud bakiyesi bitince herkese yeni hesap, yeni sunucuda telafi sağlıyorumağla .d plesk patlayınca yarrağı yiyosun ne konuşuyon + Pleskin altyapısı sana ait bile değil
Onu sen yapmıyon Blind heçkır yapıyor .d ne anlarsın sen cloud'danyarrağı yediğim yok, google cloud bakiyesi bitince herkese yeni hesap, yeni sunucuda telafi sağlıyorum![]()
Senin gibi ergen talebeye icraat mı sayacağımHaklsıın abi en iyi heçkır sensin en sağlam plesk sende en iyi scyi sen yazıyon başka var mı unuttum bişey Abeee

Puhahahahahahahahahahhaahahhahaa sor bakalım blinde kim yapıyormuş hahahahahhahahhahahahaOnu sen yapmıyon Blind heçkır yapıyor .d
ufff dm basmaya devamke hadi sg uğraşamıcam yoksay'a aldım...Senin gibi ergen talebeye icraat mı sayacağım![]()
Dm basmak ne la amcık seni, kendinle karıştırma. elimi dm ye sürmeyeli 2 sene olacak. sen babanın taşaklarında atomken ben sanalı bıraktımufff dm basmaya devamke hadi sg uğraşamıcam yoksay'a aldım...
Benim ile sidik yarıştırma, o sidikte boğarım seni piç kurusu.
PUHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAA AMINA KODUMUN İNSTACI KÖPEĞİ SENİ BANA HESAPLARINLA KAFA TUTMA GÖT HERİF. BİRDE BANA DM Cİ DİYOR AHAHAHAHHAHAHAHAH HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU. ZAMANINDA SENİN KEŞFETTE GÖRÜP OOO DEDİĞİN HESAPLARA İMZAMI BIRAKTIM BEN BANA GELMİŞ 650K HESABIN SSİNİ ATIYORSUN. ÜZÜLDÜM HALİNE BE YAZIK...Ekli dosyayı görüntüle 28918 tek icratimi hayatın boyunca yapamazsın.
şmlaoikswdlşmasdşmlkasdlşmasdlşmasdlmasldilişas,d la sen daha sc yazamıyon ne anlatıyon .ddPUHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAA AMINA KODUMUN İNSTACI KÖPEĞİ SENİ BANA HESAPLARINLA KAFA TUTMA GÖT HERİF. BİRDE BANA DM Cİ DİYOR AHAHAHAHHAHAHAHAH HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU. ZAMANINDA SENİN KEŞFETTE GÖRÜP OOO DEDİĞİN HESAPLARA İMZAMI BIRAKTIM BEN BANA GELMİŞ 650K HESABIN SSİNİ ATIYORSUN. ÜZÜLDÜM HALİNE BE YAZIK...
Loglu olduğunu düşünmedim direk start verip başlattım.loglu sc satılması yasak içeriğini bilmediğin şeyi neden satarsın ki aga sonra sıkıntı çıkınca böyle kalırsın
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH BEN SC YAZAMIYORMUŞUM HAHHAAHAHHAHHAH SOR TOPRAĞA YAZIYOMUYMUŞUM? SENİN GİBİ İNSTAGRAM SCRİPTLERİ YAZMIYORUM BEN EŞŞEK DEĞİLİM ÇÜNKÜ, DAHA ÖNCE PHİS YAZMIŞLIĞIM DA VAR SOR BLİNDE BAKALIM O SCRİPTLERİ KİMİN İLE BİRLİKTE YAZIYOR. TANIMIYORSUN BENİ SİDİK YARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORSUN HALA İT SOYUşmlaoikswdlşmasdşmlkasdlşmasdlşmasdlmasldilişas,d la sen daha sc yazamıyon ne anlatıyon .dd
orası senin hatan işteLoglu olduğunu düşünmedim direk start verip başlattım.
farkındayım 30 tl iade yapayım 20de sonra vereyim diyom yok diyo şuan yapabileceğim bişey yokorası senin hatan işte