Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** Buda anlatım videosu
Tamam ama link olan yere beğeni yorum kodunu ekler misin @MehmetYouTube videoları hide içerisine alınamaz.
Ekli.Tamam ama link olan yere beğeni yorum kodunu ekler misin @Mehmet
Sadece beğeni ekli şundan bahsediyon
Çözüldü.Sadece beğeni ekli şundan bahsediyon *** Hidden text: cannot be quoted. ***
EywÇözüldü.
Ne alaka uydurdum kafamdan eskiden burda olduğundan haberim yok@Imch insanların eski nicklerine kadar düşmüşsün acınası ŞDİĞÜDŞĞÜWDŞEÜDĞAD
Aynen bak inandık ğdşğwedpewpfğwfdNe alaka uydurdum kafamdan eskiden burda olduğundan haberim yok
Güzel kafa kanka iyi uydurmuşsunNe alaka uydurdum kafamdan eskiden burda olduğundan haberim yok
Senin kafana sıçmayacağım *** çünkü onu ben uydurdum salak yaNe alaka uydurdum kafamdan eskiden burda olduğundan haberim yok
İnanmazsan inanma aq ven nerden bileyim onun eski nicki olduğundan daha onu bile tanımıyorum forma yeni geldimAynen bak inandık ğdşğwedpewpfğwfd
aynen bak inandık lfweflweğfewf insanların eskilerine bu kadar düşmeİnanmazsan inanma aq ven nerden bileyim onun eski nicki olduğundan daha onu bile tanımıyorum forma yeni geldim
İster inanın ister inanmayın umrumda değilaynen bak inandık lfweflweğfewf insanların eskilerine bu kadar düşme
1*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Buda anlatım videosu
tabi doğrudur. ama bide mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. kalbin dahi duruyor o esnada. mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir. hapşururken. hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. o yüzden söyledim abi. yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de ya rabbi şükür demek daha mantıklı oluyor güzel abim seviyorum seni, allah başımızdan eksik etmesin.baksana abi suratındaki nura.ne güzel de rahmana geliyorsun,mevlam bize nasip etmiyor demek ki yoksa 10 numara namaz kılarım abiİnanmazsan inanma aq ven nerden bileyim onun eski nicki olduğundan daha onu bile tanımıyorum forma yeni geldim
Gaddar bari sen inan ben nerden bilem aq onun eski nicki olduğunu daha onu tanımıyom eski nickini nerden biliyimtabi doğrudur. ama bide mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. kalbin dahi duruyor o esnada. mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir. hapşururken. hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. o yüzden söyledim abi. yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de ya rabbi şükür demek daha mantıklı oluyor güzel abim seviyorum seni, allah başımızdan eksik etmesin.baksana abi suratındaki nura.ne güzel de rahmana geliyorsun,mevlam bize nasip etmiyor demek ki yoksa 10 numara namaz kılarım abi
Sen beni nerden tanıyorsun laGaddar bari sen inan ben nerden bilem aq onun eski nicki olduğunu daha onu tanımıyom eski nickini nerden biliyim
Tanımıyorum bak dediğim gibi spy'a yeni geldimBari sen inan dediğine göre beni tanıyorsun, nereden tanıyorsun la beni @Imch
Olum o zaman niye bari sen inan diyorsun ? Bari sen inan dediğine göre bana güveniyorsun, bana güvenmen için beni tanıyorsun. Söyle hadiTanımıyorum bak dediğim gibi spy'a yeni geldim
Bu benim normal konuşmam nickin amca olduğundan yetişkin büyük birisi zannedip ondan dedimOlum o zaman niye bari sen inan diyorsun ? Bari sen inan dediğine göre bana güveniyorsun, bana güvenmen için beni tanıyorsun. Söyle hadi
Doğru zannetmişsin.Bu benim normal konuşmam nickin amca olduğundan yetişkin büyük birisi zannedip ondan dedim
O zaman onları ikna et ben bilmiyordum yemin ederim adam akıllı forma geldim hesabını kasıyorum bilmiyordum onun nickini daha onu tanımıyomDoğru zannetmişsin.
Onun kendi kafasından uydurduğu nicki senin de kendi kafandan uydurman Bi tık olasılıksız gibi. Mesela ben ismimi değişince buraya gaddaramca diye birisi gelip ben kafamdan uydurdum dese inanmamO zaman onları ikna et ben bilmiyordum yemin ederim adam akıllı forma geldim hesabını kasıyorum bilmiyordum onun nickini daha onu tanımıyom
Abi valla dün gece kafamdan uydurdumOnun kendi kafasından uydurduğu nicki senin de kendi kafandan uydurman Bi tık olasılıksız gibi. Mesela ben ismimi değişince buraya gaddaramca diye birisi gelip ben kafamdan uydurdum dese inanmam![]()