2022 İnternetten dolar kazanma

*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** Buda anlatım videosu

İnanmazsan inanma aq ven nerden bileyim onun eski nicki olduğundan daha onu bile tanımıyorum forma yeni geldim
tabi doğrudur. ama bide mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. kalbin dahi duruyor o esnada. mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir. hapşururken. hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. o yüzden söyledim abi. yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de ya rabbi şükür demek daha mantıklı oluyor güzel abim seviyorum seni, allah başımızdan eksik etmesin.baksana abi suratındaki nura.ne güzel de rahmana geliyorsun,mevlam bize nasip etmiyor demek ki yoksa 10 numara namaz kılarım abi

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
tabi doğrudur. ama bide mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. kalbin dahi duruyor o esnada. mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir. hapşururken. hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. o yüzden söyledim abi. yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de ya rabbi şükür demek daha mantıklı oluyor güzel abim seviyorum seni, allah başımızdan eksik etmesin.baksana abi suratındaki nura.ne güzel de rahmana geliyorsun,mevlam bize nasip etmiyor demek ki yoksa 10 numara namaz kılarım abi
Gaddar bari sen inan ben nerden bilem aq onun eski nicki olduğunu daha onu tanımıyom eski nickini nerden biliyim

O zaman onları ikna et ben bilmiyordum yemin ederim adam akıllı forma geldim hesabını kasıyorum bilmiyordum onun nickini daha onu tanımıyom
Onun kendi kafasından uydurduğu nicki senin de kendi kafandan uydurman Bi tık olasılıksız gibi. Mesela ben ismimi değişince buraya gaddaramca diye birisi gelip ben kafamdan uydurdum dese inanmam :D

131,944Konular
3,273,033Mesajlar
316,626Kullanıcılar
NakocanSon Üye
Üst Alt