@Slowycan adlı üyeden şikayetçiyim, ve escrowdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Şikayet edilen üyenin profili : https://spyhackerz.org/forum/members/slowycan.23574/

Öncelikle merhaba,yaklaşık 22 gün önce arkadaşla facebook kapatma için anlaştık,konuştuk. Kendisi en başında bana hesabın açılma ihtimalinin olacağından bahsetti bunu bildiğim halde kabul ettim,kendisi bana açılsa açılsa 2,3 günde anca açacağını söyledi zaten bu sürede benim müşteriye kapandığını göstermem için süre için yeter de artar bile kabul ettim işleme başlanıldı escrow @Mehmet oldu onada ücreti gönderdim,kendisi ilk yazdığımdan beri agresif cevaplar verdi bir şey demedim,sonrasında arkdaşı vefat etmiş neyse dedim.Bu süreçte her soruşumda akslilik olduğunda genel bir şey olduğunu vs söyledi arkadaşları ile olan konuşmaları attı,olur dedim.arkadaş telegramdan yazmış çift telefon kullandıgım için ilk gün göremedim mesajını daha sonra whatsapptan yazdıgımda hesap kapandı olarak bana yazdı ve bir video gönderdi, o an anladım bunları yaşayacaklarımı :) , gönderdiği videoda zaten url sekmesi gözükmüyor karşışısa çıkan sayfa URL yanlış yazıldığında çıkan sayfadır,banned olan hesabın göstereceği hata sayfası farklı olur bunu tüm facebook vuranlar bilir ama kendi bilmiyor yada bilmemezlikten geliyor :), kendisine yazdıgımda yine s*klenmedim bugun artık müşteri ile tartıştım ve escrow grubuna yazdıgımda aldığım mesaj ücreti çoktan almasıydı.Konuşmaların ekran görüntüsünü ileteyim ;

abc.jpg

1.jpg

3.jpg

4.jpg
5.jpg

6.jpg
8.jpg
7.jpg

9.jpg

kanıt.jpg

Olay bunlardan ibarettir, burada hiç kimseyi tanımam etmem ilk ticaretim olacağı için mutluydum hiçte öyle olmadı özellikle escrow sisteminin böylesine çalışması beni çok üzmüştür ,paramın iade edilmesini talep ediyorum,ticarete devam etmek isterdim ama benimde müşterim var günlerdir bekliyor, olayın yakından takip edilmesini umut ediyorum herkese iyi forumlar dilerim.

Rating - 100%
Şikayet edilen üyenin profili : https://spyhackerz.org/forum/members/slowycan.23574/

Öncelikle merhaba,yaklaşık 22 gün önce arkadaşla facebook kapatma için anlaştık,konuştuk. Kendisi en başında bana hesabın açılma ihtimalinin olacağından bahsetti bunu bildiğim halde kabul ettim,kendisi bana açılsa açılsa 2,3 günde anca açacağını söyledi zaten bu sürede benim müşteriye kapandığını göstermem için süre için yeter de artar bile kabul ettim işleme başlanıldı escrow @Mehmet oldu onada ücreti gönderdim,kendisi ilk yazdığımdan beri agresif cevaplar verdi bir şey demedim,sonrasında arkdaşı vefat etmiş neyse dedim.Bu süreçte her soruşumda akslilik olduğunda genel bir şey olduğunu vs söyledi arkadaşları ile olan konuşmaları attı,olur dedim.arkadaş telegramdan yazmış çift telefon kullandıgım için ilk gün göremedim mesajını daha sonra whatsapptan yazdıgımda hesap kapandı olarak bana yazdı ve bir video gönderdi, o an anladım bunları yaşayacaklarımı :) , gönderdiği videoda zaten url sekmesi gözükmüyor karşışısa çıkan sayfa URL yanlış yazıldığında çıkan sayfadır,banned olan hesabın göstereceği hata sayfası farklı olur bunu tüm facebook vuranlar bilir ama kendi bilmiyor yada bilmemezlikten geliyor :), kendisine yazdıgımda yine s*klenmedim bugun artık müşteri ile tartıştım ve escrow grubuna yazdıgımda aldığım mesaj ücreti çoktan almasıydı.Konuşmaların ekran görüntüsünü ileteyim ;

Ekli dosyayı görüntüle 29478

Ekli dosyayı görüntüle 29479

Ekli dosyayı görüntüle 29480

Ekli dosyayı görüntüle 29481
Ekli dosyayı görüntüle 29483

Ekli dosyayı görüntüle 29484
Ekli dosyayı görüntüle 29485
Ekli dosyayı görüntüle 29486

Ekli dosyayı görüntüle 29487

Ekli dosyayı görüntüle 29488

Olay bunlardan ibarettir, burada hiç kimseyi tanımam etmem ilk ticaretim olacağı için mutluydum hiçte öyle olmadı özellikle escrow sisteminin böylesine çalışması beni çok üzmüştür ,paramın iade edilmesini talep ediyorum,ticarete devam etmek isterdim ama benimde müşterim var günlerdir bekliyor, olayın yakından takip edilmesini umut ediyorum herkese iyi forumlar dilerim.
@Al Simmons @Mectruy @İbrahim @SpyAdmin @SkullZ @Mehmet

S

Silinen üye 7004

Sslerdede kendin zaten belirtmişsin kapanan ve senin URL yanlış dediğin sslere bakarsan zaten kapanıp kapanmadığını anlarsın kardeşim. Ayrıca şimdiye kadar iş yaptığı Bir çok insan varken böyle bir şikayetin gelmesi kapattığı halde f5 videosu dahi almış bu arada gereksiz bir muhabbet

Rating - 0%
Sslerdede kendin zaten belirtmişsin kapanan ve senin URL yanlış dediğin sslere bakarsan zaten kapanıp kapanmadığını anlarsın kardeşim. Ayrıca şimdiye kadar iş yaptığı Bir çok insan varken böyle bir şikayetin gelmesi kapattığı halde f5 videosu dahi almış bu arada gereksiz bir muhabbet
dostum elimde banned olmuş birçok facebook hesabı var bağlantıyı kopyalayıp gidersen açılan sayfa onun attığı ile farklı olur

gidip deneyebilirsin yanlış bir facebook urlsi yazdıgında arkadaşın attığı hatayı verir lütfen gidip dene :)

S

Silinen üye 7004

Bilader uzun süreden beri bu ortamlardayım ben adam sana f5 videosuna kadar atmış kapandığına dair neyi diretiyorsun hâlâ ?

S

Silinen üye 7004

Eğer şüphen varsa arkadaştan aç kardeş adına hesap vursun bakalım hangisini veriyor 🤠 ayrıca açan tarafada laf söylemişsin geldiğinde zaten kendiside belirtecektir yeni facebook algoritmasında durum şudur eğer hesap ilk defa kapanıyorsa numara ile açılır. İkinci veya üçüncüde yüz doğrulaması veya kimlik doğrulaması olarak devam eder.

Rating - 0%
Bilader uzun süreden beri bu ortamlardayım ben adam sana f5 videosuna kadar atmış kapandığına dair neyi diretiyorsun hâlâ ?
dostum istediğin kadar bu ortamda ol uzun süre olunması güvenilirlik anlamına gelmiyor,bende 2019dan beri buradayım.atılan f5 videosu yanlış gidip deneyebilirsin herkesin önünde test bile yapabiliriz,yanlışa yanlış demedikten sonra ne anlamı kalıyor,bana hata yapıyor şuan kendisi.

Rating - 0%
Eğer şüphen varsa arkadaştan aç kardeş adına hesap vursun bakalım hangisini veriyor 🤠 ayrıca açan tarafada laf söylemişsin geldiğinde zaten kendiside belirtecektir yeni facebook algoritmasında durum şudur eğer hesap ilk defa kapanıyorsa numara ile açılır. İkinci veya üçüncüde yüz doğrulaması veya **yasak-içerik** doğrulaması olarak devam eder.
dediğim gibi elimde zaten banned olan hesap url leri var teker teker kontrol edebilirsin,bu instagram da da geçerli ama biraz durum farklı instagramda yanlış url yazdıgında daha ince bir font ile bulunamadı yazar,doğru url girdiğinde kapalı hesap ise eğer daha kalın ve siyah bir yazı fontu ile üzgünüz hatası verir.

Rating - 0%
mümkünse konunun avukatlar tarafından değilde yetkili arkadaşlar tarfından incelenmesini talep ediyorum,bir kişi önceden doğru işler yaptıysa hep doğru iş yapacağı anlamına gelmiyor burada mağdurum ve objektif ve somut şekilde konunu değerlendirilmesi gerekiyor

S

Silinen üye 7004

Bir avukat değilim. 2 hitap şekline dikkat et :D 3 dünkü çocuk değilim öyle yok url yok cart yok curt

Rating - 0%
Sen kafayı yemişsin bilader. Sorması ayıp yaşın kaçtı ?
Karismiyim karismiyim diyorumda yok abi dayanamiyorum. Sen ne avel adamsin bilader adam sana diyor ki atilan videoda ne url gözüküyor ne bişey kanit niteliginde birşey yok ve hesap hiç kapatilmadi. Kuş kadar beynin olsa anlarsin da sanirim o da yok

S

Silinen üye 7004

Atılan video bende var hatta yine bu arkadaşın bunu müşteriye nasıl atayım dediği mesajlarda var :D

Rating - 0%
Atılan video bende var hatta yine bu arkadaşın bunu müşteriye nasıl atayım dediği mesajlarda var :D
sende olması bir mesele değil her şey şeffaf şekilde ortada zaten konuya da eklemiştim dediğin sohbeti :) :) ancak senin anlamadığın yerler var sanırım URL YANLIŞ yazdığında açılan sayfa ile URL DOĞRU HESAPTA BANNED ise açılan sayfa farklıdır bunu bir türlü açıklayamadın sanırım,neyse.

Rating - 0%
@turanvevo videoyu, kapanmasini istedigin hesabin linkini ve ek bilgileri eklersen yöneticiler inceleyip karar verecektir. Herkesmi salak olur aq şu dünyada. bitek benmi zekiyim yani sadece yani

Rating - 100%

Ekli dosyayı görüntüle 29478

Ekli dosyayı görüntüle 29479

Ekli dosyayı görüntüle 29480

Ekli dosyayı görüntüle 29481
Ekli dosyayı görüntüle 29483

Ekli dosyayı görüntüle 29484
Ekli dosyayı görüntüle 29485
Ekli dosyayı görüntüle 29486

Ekli dosyayı görüntüle 29487

Ekli dosyayı görüntüle 29488

kardeşim adam sana vurup video atmış neyi
kabul etmiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,581Konular
3,269,342Mesajlar
315,462Kullanıcılar
ahmetucan222Son Üye
Üst Alt