Şikayet edilen üyenin profili :
https://spyhackerz.org/forum/members/slowycan.23574/
Öncelikle merhaba,yaklaşık 22 gün önce arkadaşla facebook kapatma için anlaştık,konuştuk. Kendisi en başında bana hesabın açılma ihtimalinin olacağından bahsetti bunu bildiğim halde kabul ettim,kendisi bana açılsa açılsa 2,3 günde anca açacağını söyledi zaten bu sürede benim müşteriye kapandığını göstermem için süre için yeter de artar bile kabul ettim işleme başlanıldı escrow
@Mehmet oldu onada ücreti gönderdim,kendisi ilk yazdığımdan beri agresif cevaplar verdi bir şey demedim,sonrasında arkdaşı vefat etmiş neyse dedim.Bu süreçte her soruşumda akslilik olduğunda genel bir şey olduğunu vs söyledi arkadaşları ile olan konuşmaları attı,olur dedim.arkadaş telegramdan yazmış çift telefon kullandıgım için ilk gün göremedim mesajını daha sonra whatsapptan yazdıgımda hesap kapandı olarak bana yazdı ve bir video gönderdi, o an anladım bunları yaşayacaklarımı

, gönderdiği videoda zaten url sekmesi gözükmüyor karşışısa çıkan sayfa URL yanlış yazıldığında çıkan sayfadır,banned olan hesabın göstereceği hata sayfası farklı olur bunu tüm facebook vuranlar bilir ama kendi bilmiyor yada bilmemezlikten geliyor

, kendisine yazdıgımda yine s*klenmedim bugun artık müşteri ile tartıştım ve escrow grubuna yazdıgımda aldığım mesaj ücreti çoktan almasıydı.Konuşmaların ekran görüntüsünü ileteyim ;
Ekli dosyayı görüntüle 29478
Ekli dosyayı görüntüle 29479
Ekli dosyayı görüntüle 29480
Ekli dosyayı görüntüle 29481
Ekli dosyayı görüntüle 29487
Olay bunlardan ibarettir, burada hiç kimseyi tanımam etmem ilk ticaretim olacağı için mutluydum hiçte öyle olmadı özellikle escrow sisteminin böylesine çalışması beni çok üzmüştür ,paramın iade edilmesini talep ediyorum,ticarete devam etmek isterdim ama benimde müşterim var günlerdir bekliyor, olayın yakından takip edilmesini umut ediyorum herkese iyi forumlar dilerim.