@Slowycan adlı üyeden şikayetçiyim, ve escrowdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
yaw aptalmısın bana mı öyle geliyor sana diyorum ki öğeyi denetle ile olacak iş değil bu canlı f5 atıyor önünde 2 sayfadan da ama url kısmını göstermemesi tamam şüpheli ama ben beklemem böyle bişey slowyden
Yaw aptal aminakoydugum kapanmiş bi hesabin urlsini girer ogeyi denetleyle kapanacak hesabin goruntusunu verir. Reflesh yaptiginda hesap kapanmış gibi gözükür ne yasiyon sen hiçmi beynin yok

S

Silinen üye 7004

Yaw aptal aminakoydugum kapanmiş bi hesabin urlsini girer ogeyi denetleyle kapanacak hesabin goruntusunu verir. Reflesh yaptiginda hesap kapanmış gibi gözükür ne yasiyon sen hiçmi beynin yok
Kardeşim konu sahibi yönetimin kararı önemli yönetimi bekleyelim derken ortamı germeyi kesip efendi efendi beklerse herkes konu çözüme ulaşacak. Burada tartışmak kimseye birşey kazandırmıyor. Lütfen iki taraf içinde en iyi seçeneğin bu olacağını idrak ederek bir yetkiliyi bekleyin. Teşekkürler.

Rating - 0%
Kardeşim konu sahibi yönetimin kararı önemli yönetimi bekleyelim derken ortamı germeyi kesip efendi efendi beklerse herkes konu çözüme ulaşacak. Burada tartışmak kimseye birşey kazandırmıyor. Lütfen iki taraf içinde en iyi seçeneğin bu olacağını idrak ederek bir yetkiliyi bekleyin. Teşekkürler.
Arkadaş saçma sapan salladigi için cevap verme hakki doğdu banada. Teşekkür ederim

Rating - 100%
Bu adam burda bir çok kişiyle ticaret/iş yapıyor 100-200 lira için kimse itibarını zedelemez hele ki @Slowycan 🌙 gibi biri, kendisini bi seneye yakındır tanıyorum dostumdur. Her işini müşterisini bana anlatır daha böyle bi olayla hiç karşılaştığını görmedim ki bir çok kişi gelip referans bıraktı buraya. Mesajlara geç bakıp suçlayamazsın adamı. co-admin gelip olayı açıkladı hala neyi uzatıyon
iş ticaretle bitmiyor dostum. Bu forumda 200 dan fazla ticaret yapan adamda bir anda tokat atabiliyor

Rating - 100%
evet öncelikle hesap kapanmış ancak "2 3 gün içerisinde geri açılabilir gibi bir şey söylemissin anladığım kadarıyla". Şimdi akyolun söylediği algoritma doğru ilk kapanmada tel no ile açabilir anında ancak bu kişiyi bilgilendirmen lazımdı @Slowycan 🌙 . Benım önerim kişiye telafi olarak 2.kez kapatmandır. Simmons abi nede bilmiyorum ancak en mantıklısı bu olur

Rating - 100%
@turanvevo kendisi bana açılsa açılsa 2,3 günde anca açacağını söyledi eger bunu yazdıysa ss ini sende chate at geri kalanı simmon abinin görüşüdür.

Rating - 0%
evet öncelikle hesap kapanmış ancak "2 3 gün içerisinde geri açılabilir gibi bir şey söylemissin anladığım kadarıyla". Şimdi akyolun söylediği algoritma doğru ilk kapanmada tel no ile açabilir anında ancak bu kişiyi bilgilendirmen lazımdı @Slowycan 🌙 . Benım önerim kişiye telafi olarak 2.kez kapatmandır. Simmons abi nede bilmiyorum ancak en mantıklısı bu olur
Video kanıt niteligi taşımıyor, kapanmiş bir hesabin urlsini girip öğeyi denetle ile kapatacağı hesabın görüntüsünü verdikten sonra reflesh yapmiş olabilir.

S

Silinen üye 7004

Aktif kullanıldığı için çabuk geri açılabilir şeklinde belirtmiş @Slowycan kendiside zaten söyler aynı şekilde turan beyde bunu telegramdan konuşurken söylemişti bende her hesap kapanır ve açılır şeklinde yanıt verdim
Video kanıt niteligi taşımıyor, kapanmiş bir hesabin urlsini girip öğeyi denetle ile kapatacağı hesabın görüntüsünü verdikten sonra reflesh yapmiş olabilir.
Dostum sen ortalığı çok geriyorsun ama haberin olsun

Rating - 0%
video şuanda kapandıgına dair bir kanıt kardeşim. Hiç bir şey yazma sende konuyu simmons abi inceler.
Konuyu ozetliyim sana, şikeyetçi kişi hesabin kapatilmadigini idda ediyor ve hesabin kapandığına dair bi kanıt yok. VİDEODA URL GOSTERİLMİYOR. Ögeyi denetle ile basitçe hazırlanabilecek bir şey bu. Hesap suandada aktif oda ayrı konu

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Üye seni hesap açılabilir diye bilgilendirdi ve 1 ay süre tanıdı sen de bunu kabul ettin. Sana bazı zamanlar ulaşamadı şahsen şahidim olaya, sana ulaşılamayınca mecburi şekilde parayı ilettim çünkü üye belirttiği şartlarda hesabı kapattı.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
İşlemi iptal edebilir miyiz dediğin vakitte hesap çoktan kapatılmıştı ve sana gerekli kanıt atılmıştı. Bir dahaki ticaretlerinde kabul ettiğin şartları çiğnememeye özen göstermeni tavsiye ediyorum.
Buradaki hareketlerin de görüşümce yanlış, üye sana zaten 1 ay süre tanıdı. Buna rağmen düzenli olarak yazıyorsun üstüne üstlük arkadaşı vefat etmişti.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Şikayet edilen üyenin profili : https://spyhackerz.org/forum/members/slowycan.23574/

Öncelikle merhaba,yaklaşık 22 gün önce arkadaşla facebook kapatma için anlaştık,konuştuk. Kendisi en başında bana hesabın açılma ihtimalinin olacağından bahsetti bunu bildiğim halde kabul ettim,kendisi bana açılsa açılsa 2,3 günde anca açacağını söyledi zaten bu sürede benim müşteriye kapandığını göstermem için süre için yeter de artar bile kabul ettim işleme başlanıldı escrow @Mehmet oldu onada ücreti gönderdim,kendisi ilk yazdığımdan beri agresif cevaplar verdi bir şey demedim,sonrasında arkdaşı vefat etmiş neyse dedim.Bu süreçte her soruşumda akslilik olduğunda genel bir şey olduğunu vs söyledi arkadaşları ile olan konuşmaları attı,olur dedim.arkadaş telegramdan yazmış çift telefon kullandıgım için ilk gün göremedim mesajını daha sonra whatsapptan yazdıgımda hesap kapandı olarak bana yazdı ve bir video gönderdi, o an anladım bunları yaşayacaklarımı :) , gönderdiği videoda zaten url sekmesi gözükmüyor karşışısa çıkan sayfa URL yanlış yazıldığında çıkan sayfadır,banned olan hesabın göstereceği hata sayfası farklı olur bunu tüm facebook vuranlar bilir ama kendi bilmiyor yada bilmemezlikten geliyor :), kendisine yazdıgımda yine s*klenmedim bugun artık müşteri ile tartıştım ve escrow grubuna yazdıgımda aldığım mesaj ücreti çoktan almasıydı.Konuşmaların ekran görüntüsünü ileteyim ;

Ekli dosyayı görüntüle 29478

Ekli dosyayı görüntüle 29479

Ekli dosyayı görüntüle 29480

Ekli dosyayı görüntüle 29481

Ekli dosyayı görüntüle 29487
Olay bunlardan ibarettir, burada hiç kimseyi tanımam etmem ilk ticaretim olacağı için mutluydum hiçte öyle olmadı özellikle escrow sisteminin böylesine çalışması beni çok üzmüştür ,paramın iade edilmesini talep ediyorum,ticarete devam etmek isterdim ama benimde müşterim var günlerdir bekliyor, olayın yakından takip edilmesini umut ediyorum herkese iyi forumlar dilerim.
Escrow sistemi böyle çalışır, @Slowycan 🌙 hesabı kapattığına dair gerekli kanıtları sundu ben de parasını gönderdim ki parasını 1-2 gün geç gönderdim buna Slowycan da şahit. Senin müşterin 1 ay süreyi kabul etmediyse benim müşterim bu süreyi kabul etmiyor kusura bakma diyip başka birisini bulmalıydın, neticede bu süreyi kendin kabul ettin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,573Konular
3,269,261Mesajlar
315,435Kullanıcılar
umuuty231Son Üye
Üst Alt