@Slowycan adlı üyeden şikayetçiyim, ve escrowdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 7004

Bakalım kapanan omu değil mi fake videoya sözde kadının hesabına girip engellemediyse bu ekran çıkmaz urldede oynama olmadığına göre ??

S

Silinen üye 7004

nerden bakarsan bak kanit olarak kabul edilemez bu öğeyi denetle yapmadigi nerden belli
KWMCİTMCKTMVİTMKVMTOVMSOXKRKXME tamam bilader siz haklısınız en doğru sizsiniz kusura bakmazsaniz birdaha sosyal medyada barınmazsanız sevinirim eğer facebook hesaplarınız var ise size öğeyi denetle hediye etmek isterim yeteri kadar açıkladım anlaşıldı anlamamakta ısrarcı mahluklarsınız kolay gelsin

Rating - 100%
ben @Slowycan 🌙 'a defalarca işlem aldırdım ki 2 gün süre verdi ertesi günü hemen kapattı hiçbir sorun çıkmadı arkadaşa 5-6 defa facebook işi pasladım yaptı sorunsuz esc kullanmadık önce işi yaptı şahsen bana güvendi ki ben müşteri hesabı bile olsa garanticiyimdir kendi cebimden atarım parayı müşteri atar atmaz o beni ilgilendiren durumdur yani kısacası demem şudur ki sorun tamamen sendedir adam salak değil sana kapanmayan hesabı kapattım desin.

S

Silinen üye 7004

Yaw sikgigimin salağı olaya tarafli bakiyorsunuz. Attigi videoda url gozukmuyor öğeyi denetle yapmadigini nerden biliceksiniz ?
Tarafsız baktığım dada söyleyebilirim ki öğeyi denetle nasıl yapabilir açıklar mısın biraz ? Ve canlı olarak iki sekkmede birden ? KWNXKEMCKRJFKF

Rating - 0%
KWMCİTMCKTMVİTMKVMTOVMSOXKRKXME tamam bilader siz haklısınız en doğru sizsiniz kusura bakmazsaniz birdaha sosyal medyada barınmazsanız sevinirim eğer facebook hesaplarınız var ise size öğeyi denetle hediye etmek isterim yeteri kadar açıkladım anlaşıldı anlamamakta ısrarcı mahluklarsınız kolay gelsin
Yil olmuş 2022 facebook kullanan kaldimi amk olaya objektif baksan anliycaksin

Rating - 0%
Tarafsız baktığım dada söyleyebilirim ki öğeyi denetle nasıl yapabilir açıklar mısın biraz ? Ve canlı olarak iki sekkmede birden ? KWNXKEMCKRJFKF
Kapanan bi hesabin urlsini girmiştir öğeyi denetle ile kapanicak hesabin goruntusunu vermiştir 🤷 bi sizmi zekisiniz amk

Rating - 100%
Atılan f5 videosu yanlış derken ? :D
Şöle bi taktik kullanılmış bunu kullanan bir çok kişi gördüm bende, örnek sen diyorsun facebook.com/akyol al bunu kapat diyorsun adamda facebook.com/akyolx yazıyor tarayıcıya böle bi hesap yoksa üzgünüz sayfaya ulaşılamadı yazıyor bu hata hesap kapandıgın'dada yazar , arkadaşda xx hesabı kapat demiş oda facede olmuyan bi hesabın adını yazarak üzgünüz bu sayfaya ulaşılamadı kısmın videosunu alıp atmış ayrıca url kısmını göstermemiş

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
@turanvevo Attığın ekran görüntüsü, eğer bir video, resim, post'u gizlilik nedeniyle göremezsen karşılaştığın hata.
@Slowycan 🌙 'ın attığı ekran görüntüsü ise böyle bir linkin bulunmadığına dair yani silindiğine dair bir ekran görüntüsü.

Bunu bilerek konuşun lütfen. Bunu, fark edebilmek için hesap kapatmayı bilmeye gerek yok. Türkçe bilmek yeterli. Okursan, anlarsın.

Rating - 100%
Yaw sikgigimin salağı olaya tarafli bakiyorsunuz. Attigi videoda url gozukmuyor öğeyi denetle yapmadigini nerden biliceksiniz ?
yaw kes amına çaktıgım f5 atınca denetle bile yapınca yenileniyor yani denetle yapsa bile f5 atınca eski haline geliyor ağzımı bozma bütün forum biliyor böyle bişey yapmayacağını slowynin

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
Pek facebooktan anlamam fakat şöyle demek isterim, slowy i tanırım ve asla öyle birşey yapacağını düşünmüyorum bu 1. si. 2. olarak adam size kanıt vs. atmış herhalde sizde para yok veya müşteri yok diye yalan atmışta olabilirsiniz ki bunu heryerde yapan mevcut. 3. sü ise hesap kapanmış kardeşim. akyol sana burda dedi at hesabı sende çıt yok :D burdan anlaşılıyor.

Rating - 0%
Tamam bi akıllı sensin atsana instanı bakayım aynı ekran sendede çıkacak mı kardeşim ? Direk deneyimlemiş oluruz nasıl olur 🤠
Yok kardeşim hayattaki tek amacı sosyal medya hesap kapatıp ego tatmin etmek olan avellere 5 senelik hesabimi verip boşu boşuna ugrasamam

S

Silinen üye 7004

Şimdi de bunu diyorsun. Yavrum sen kaç hesap kapadın hayatın boyunca kaç kere gördün bu ekranları canlı videolu attın ?

Rating - 0%
@turanvevo Attığın ekran görüntüsü, eğer bir video, resim, post'u gizlilik nedeniyle göremezsen karşılaştığın hata.
@Slowycan 🌙 'ın attığı ekran görüntüsü ise böyle bir linkin bulunmadığına dair yani silindiğine dair bir ekran görüntüsü.

Bunu bilerek konuşun lütfen. Bunu, fark edebilmek için hesap kapatmayı bilmeye gerek yok. Türkçe bilmek yeterli. Okursan, anlarsın.
peki yanlış url girildiğince gözüken hata hangisidir?

https://www.facebook.com/fahadhossain.rabby.52 örneğin banned olmuş hesaba ait bir url girip bakabilirsiniz hangi hatanın cıktıgını attıgı video asla bir kanıt niteliğinde değildir, kim olursa olsun herkes banned olan facebook hesabı getirsin benim atttığım uyarıyı alır

Rating - 0%
Şimdi de bunu diyorsun. Yavrum sen kaç hesap kapadın hayatın boyunca kaç kere gördün bu ekranları canlı videolu attın ?
Yawrucum bak ben ben demiyorum ki kesinlikle dolandırdı sadece attığı video kanit niteliginde değil diyorum öğeyi denetle yapmış olabilir diyorum. Videoda canlı canlı url'yi girip hatayı alsa eyw diycemde saçma geldi şu video

Rating - 0%
çekilen videonun kanıt olabilmesi için en önemli faktör url kısmının gözükmesidir,ekrana yapışıp sağ click yapmakla maalsef kanıt olmuyor,eğer bu videoda ki kanıt geçerli ise tokatçılığın önü harika bir şekilde açılmış olur ben burada bir çok yöntem ile 50 milyon hesaba banned bile atabilirim,url gözükmediği sürece bir etkisi olmuyor maalesef.

Rating - 100%
Çok saçma bi şikayet konusu kanıtlara ve konuşmalara bakıldıgında her 2 taraftada şüpheli hareketler var neyse k.g herkese

S

Silinen üye 7004

çekilen videonun kanıt olabilmesi için en önemli faktör url kısmının gözükmesidir,ekrana yapışıp sağ click yapmakla maalsef kanıt olmuyor,eğer bu videoda ki kanıt geçerli ise tokatçılığın önü harika bir şekilde açılmış olur ben burada bir çok yöntem ile 50 milyon hesaba banned bile atabilirim,url gözükmediği sürece bir etkisi olmuyor maalesef.
Sana canlı canlı instana banned atayım mı kanka bak bakim f5 atınca nasıl gözüküyor ? Bir saattir boş konuşuyorsunuz delirttiniz beni bilader yok tarafsız yaklaşıyorum. Öğeyi denetle diyorsunuz üşengeç olduğunu yapmayacağını belirtiyorum taraf tutuyorsun diyorsunuz anlamadım neyin peşindesiniz yok yani yok duvara anlatsam duvar anlamıştı yahu

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
kardeşim o zaman burda hatalı sen oluyorsun. adama kanıt atmadan önce url yi göstermesini rica etseydin ? afedersin de sanki paran yok ama karşıdaki kişiyide sanki seni mağdur etmiş gibi tutuyorsun burda. hata tamamen sende çocuk kapatmış hesabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,522Mesajlar
315,516Kullanıcılar
lordus77Son Üye
Üst Alt