S
Silinen üye 7004
Bakalım kapanan omu değil mi fake videoya sözde kadının hesabına girip engellemediyse bu ekran çıkmaz urldede oynama olmadığına göre ??
KWMCİTMCKTMVİTMKVMTOVMSOXKRKXME tamam bilader siz haklısınız en doğru sizsiniz kusura bakmazsaniz birdaha sosyal medyada barınmazsanız sevinirim eğer facebook hesaplarınız var ise size öğeyi denetle hediye etmek isterim yeteri kadar açıkladım anlaşıldı anlamamakta ısrarcı mahluklarsınız kolay gelsinnerden bakarsan bak kanit olarak kabul edilemez bu öğeyi denetle yapmadigi nerden belli
Yaw sikgigimin salağı olaya tarafli bakiyorsunuz. Attigi videoda url gozukmuyor öğeyi denetle yapmadigini nerden biliceksiniz ?aynen tek sen zekisin herkesi kendin gibi aptal sanıyorsun kodumun ucûbesi
Tarafsız baktığım dada söyleyebilirim ki öğeyi denetle nasıl yapabilir açıklar mısın biraz ? Ve canlı olarak iki sekkmede birden ? KWNXKEMCKRJFKFYaw sikgigimin salağı olaya tarafli bakiyorsunuz. Attigi videoda url gozukmuyor öğeyi denetle yapmadigini nerden biliceksiniz ?
Yil olmuş 2022 facebook kullanan kaldimi amk olaya objektif baksan anliycaksinKWMCİTMCKTMVİTMKVMTOVMSOXKRKXME tamam bilader siz haklısınız en doğru sizsiniz kusura bakmazsaniz birdaha sosyal medyada barınmazsanız sevinirim eğer facebook hesaplarınız var ise size öğeyi denetle hediye etmek isterim yeteri kadar açıkladım anlaşıldı anlamamakta ısrarcı mahluklarsınız kolay gelsin
Kardeşim canım yavrum bin defa anlattım yukarda detaylı olarak bak git oku kurban olduğum aşkım böceğim yapma etme sinir hücrelerimi tavan ettiriyorsunuz aaaaaaYil olmuş 2022 facebook kullanan kaldimi amk olaya objektif baksan anliycaksin
Kapanan bi hesabin urlsini girmiştir öğeyi denetle ile kapanicak hesabin goruntusunu vermiştir 🤷 bi sizmi zekisiniz amkTarafsız baktığım dada söyleyebilirim ki öğeyi denetle nasıl yapabilir açıklar mısın biraz ? Ve canlı olarak iki sekkmede birden ? KWNXKEMCKRJFKF
Şöle bi taktik kullanılmış bunu kullanan bir çok kişi gördüm bende, örnek sen diyorsun facebook.com/akyol al bunu kapat diyorsun adamda facebook.com/akyolx yazıyor tarayıcıya böle bi hesap yoksa üzgünüz sayfaya ulaşılamadı yazıyor bu hata hesap kapandıgın'dada yazar , arkadaşda xx hesabı kapat demiş oda facede olmuyan bi hesabın adını yazarak üzgünüz bu sayfaya ulaşılamadı kısmın videosunu alıp atmış ayrıca url kısmını göstermemişAtılan f5 videosu yanlış derken ?![]()
Çocuğu tanımasam üşengeç olduğunu bilmesem dicemki tamamKapanan bi hesabin urlsini girmiştir öğeyi denetle ile kapanicak hesabin goruntusunu vermiştir 🤷 bi sizmi zekisiniz amk
yaw kes amına çaktıgım f5 atınca denetle bile yapınca yenileniyor yani denetle yapsa bile f5 atınca eski haline geliyor ağzımı bozma bütün forum biliyor böyle bişey yapmayacağını slowyninYaw sikgigimin salağı olaya tarafli bakiyorsunuz. Attigi videoda url gozukmuyor öğeyi denetle yapmadigini nerden biliceksiniz ?
Demekki neymiş tarafsiz bakmiyormuşsun olayaÇocuğu tanımasam üşengeç olduğunu bilmesem dicemki tamamberaber iş yaptığım adam
Eee tamam işte teorimi onayladın şuanyaw kes amına çaktıgım f5 atınca denetle bile yapınca yenileniyor yani denetle yapsa bile f5 atınca eski haline geliyor ağzımı bozma bütün forum biliyor böyle bişey yapmayacağını slowynin
Yav sennin ağzının ortasına benim haşmetliyi kaldırır bir vururum konuşmayı unutursun çocuk ilk yaptığım yorumlar tarafsız yıllardır tanıdığım adam asabimi bosma benim sus kes konuşma amkDemekki neymiş tarafsiz bakmiyormuşsun olaya
bi akıllı sensın sik kafalıOff off ne salak adamlarsiniz amk
Tamam bi akıllı sensin atsana instanı bakayım aynı ekran sendede çıkacak mı kardeşim ? Direk deneyimlemiş oluruz nasıl olur 🤠Off off ne salak adamlarsiniz amk
Evet beyin fukarası bi akıllı benimbi akıllı sensın sik kafalı
Yok kardeşim hayattaki tek amacı sosyal medya hesap kapatıp ego tatmin etmek olan avellere 5 senelik hesabimi verip boşu boşuna ugrasamamTamam bi akıllı sensin atsana instanı bakayım aynı ekran sendede çıkacak mı kardeşim ? Direk deneyimlemiş oluruz nasıl olur 🤠
peki yanlış url girildiğince gözüken hata hangisidir?@turanvevo Attığın ekran görüntüsü, eğer bir video, resim, post'u gizlilik nedeniyle göremezsen karşılaştığın hata.
@Slowycan 🌙 'ın attığı ekran görüntüsü ise böyle bir linkin bulunmadığına dair yani silindiğine dair bir ekran görüntüsü.
Bunu bilerek konuşun lütfen. Bunu, fark edebilmek için hesap kapatmayı bilmeye gerek yok. Türkçe bilmek yeterli. Okursan, anlarsın.
Yawrucum bak ben ben demiyorum ki kesinlikle dolandırdı sadece attığı video kanit niteliginde değil diyorum öğeyi denetle yapmış olabilir diyorum. Videoda canlı canlı url'yi girip hatayı alsa eyw diycemde saçma geldi şu videoŞimdi de bunu diyorsun. Yavrum sen kaç hesap kapadın hayatın boyunca kaç kere gördün bu ekranları canlı videolu attın ?
Sana canlı canlı instana banned atayım mı kanka bak bakim f5 atınca nasıl gözüküyor ? Bir saattir boş konuşuyorsunuz delirttiniz beni bilader yok tarafsız yaklaşıyorum. Öğeyi denetle diyorsunuz üşengeç olduğunu yapmayacağını belirtiyorum taraf tutuyorsun diyorsunuz anlamadım neyin peşindesiniz yok yani yok duvara anlatsam duvar anlamıştı yahuçekilen videonun kanıt olabilmesi için en önemli faktör url kısmının gözükmesidir,ekrana yapışıp sağ click yapmakla maalsef kanıt olmuyor,eğer bu videoda ki kanıt geçerli ise tokatçılığın önü harika bir şekilde açılmış olur ben burada bir çok yöntem ile 50 milyon hesaba banned bile atabilirim,url gözükmediği sürece bir etkisi olmuyor maalesef.
kardeşim o zaman burda hatalı sen oluyorsun. adama kanıt atmadan önce url yi göstermesini rica etseydin ? afedersin de sanki paran yok ama karşıdaki kişiyide sanki seni mağdur etmiş gibi tutuyorsun burda. hata tamamen sende çocuk kapatmış hesabıçekilen videonun kanıt olabilmesi için en önemli faktör url kısmının gözükmesidir,ekrana yapışıp sağ click yapmakla maalsef kanıt olmuyor,eğer bu videoda ki kanıt geçerli ise tokatçılığın önü harika bir şekilde açılmış olur ben burada bir çok yöntem ile 50 milyon hesaba banned bile atabilirim,url gözükmediği sürece bir etkisi olmuyor maalesef.