@Slowycan adlı üyeden şikayetçiyim, ve escrowdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Sana canlı canlı instana banned atayım mı kanka bak bakim f5 atınca nasıl gözüküyor ? Bir saattir boş konuşuyorsunuz delirttiniz beni bilader yok tarafsız yaklaşıyorum. Öğeyi denetle diyorsunuz üşengeç olduğunu yapmayacağını belirtiyorum taraf tutuyorsun diyorsunuz anlamadım neyin peşindesiniz yok yani yok duvara anlatsam duvar anlamıştı yahu
+Üşengeç o yapmaz.
-TM
Arkadaşın beklediği diyalog bu sanırım

S

Silinen üye 7004

Anca tm dersin kodugumun aptali şimdi siktir git evinde aglayarak 31ini çek bir dahada sanalda birilerini korumaya çalışma para insana her şeyi yaptirir
Bilader o ağzına harbi vururum benim haşmetliyi konuşmayı unutursun o kelimelerini doğru düzgün seç sonra abi kapattılar beni diye gezip şikayet konusu açma buralarda ben o senin bildiklerine benzemem canını yakarım efendi gibi sus otur köşende

Rating - 0%
kardeşim o zaman burda hatalı sen oluyorsun. adama kanıt atmadan önce url yi göstermesini rica etseydin ? afedersin de sanki paran yok ama karşıdaki kişiyide sanki seni mağdur etmiş gibi tutuyorsun burda. hata tamamen sende çocuk kapatmış hesabı
yani benim kanıt videosu isterken url istememem yanlış,ama atılan kanıt videosu doğru öyle mi anladım?

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
yani benim kanıt videosu isterken url istememem yanlış,ama atılan kanıt videosu doğru öyle mi anladım?
hayır, demek istediğim şu; sen ticaretini tamamen yanlış yapmışsın. sanki babanın oğluymuş gibi güvenmişsin adama. kanıt isterken detayları söylememişsin. url yide videoda göster vs. burda sende haksız oluyorsun. ben facebook bannedini pek bilmem ama hata sendede var ondada.

Rating - 0%
Bilader o ağzına harbi vururum benim haşmetliyi konuşmayı unutursun o kelimelerini doğru düzgün seç sonra abi kapattılar beni diye gezip şikayet konusu açma buralarda ben o senin bildiklerine benzemem canını yakarım efendi gibi sus otur köşende
Lütfen yak canimi ya

Rating - 0%
Tek dediginiz o yapmaz öyle şey. Akyol imt de de vardın galiba ordan yazabilirsin bu kadar aptalin içinde daha fazla duramiycam @Axis so Cutie

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
@Atmuh kardeşim üyeler ile saygılı konuşmanı rica ediyorum. sütten çıkmış ak kaşığı gibi tanımadığın kişilere laf vs. atıyorsun.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Konuya netlik kazandıralım esc Mehmet ile hiç bir bağımız bulunmamakta.
Esc'yi suçlamak'ta neyin nesi? Bu konular konuşuldu hesap kalıcı kapanabilir ve kapanmasa bile video veya ss alır atarım dedim kapanan hesaplarda videoki şekilde yazmaktadır.
Birçok kişiyle ticaretim oldu sorun bendemi yoksa sendemi? sunduğum tüm koşulları kabul etmişsin ayrıyetten emeğimi hiçe sayıp iade istiyosun ayıptır bu yaptığın.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
@Terakki @sem1hcan @Cihan @nacheNN benzer işlem aldılar soralım hesaplar kapanmışmı kapanmamışmı? hadda ve hadda Terakki arkadaşımızda benzer bi durum olmuştu hesap geri açıldı ücreti iade ettim kabul etmedi onun yerine başka hesap kapattırdı. Sen videoyu kabul ettin başta yok kardeşim kalıcı kapat deseydin bu sorun zaten yaşanmazdı.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Sen koşulları kabul ettin sonra senin müşterin kabul etmeyince başta kabul ettiğin şeyi ben yapınca yok ben istemiyorum dedin uzun lafın kısası budur.
Yazdıklarımıda okuyunuz dediğimi anlarsınız.
@Al Simmons @Mectruy @Mehmet @SkullZ

Rating - 0%
Konuya netlik kazandıralım esc Mehmet ile hiç bir bağımız bulunmamakta.
Esc'yi suçlamak'ta neyin nesi? Bu konular konuşuldu hesap kalıcı kapanabilir ve kapanmasa bile video veya ss alır atarım dedim kapanan hesaplarda videoki şekilde yazmaktadır.
Birçok kişiyle ticaretim oldu sorun bendemi yoksa sendemi? sunduğum tüm koşulları kabul etmişsin ayrıyetten emeğimi hiçe sayıp iade istiyosun ayıptır bu yaptığın.
esc yi suçlamıyorum chat ortada var ticaret tek bir kelimenle benim haberim olmadan nasıl sonuçlanabiliyor,ben yazmasam paranın akıbetinden haberim bile olmayacaktı
bir çok kişiyle ticaretinin olması benimle sorunsuz ticaret yaptığın anlamına gelmiyor dostum veya yaptığın hatayı örtmez,gönderdiğin videonun kanıt ile yakından uzaktan alakası yok yanlış url ile banned url arasında dağlar kadar fark var bana gönderdiğin video yanlış url yazıldığında cıkan hatadan,onun harici hesap açılmış vs bunları zaten en başında kabul ettim sende açılsa bile aynı gün açamayacağını 2,3 gün sürdüğünü ifade ettin,dediğin şeyin olması için hesabın aynı gün içinde açılması gerekiyor,ki zaten ortada kapanan hesap yok.

Rating - 0%
Sen koşulları kabul ettin sonra senin müşterin kabul etmeyince başta kabul ettiğin şeyi ben yapınca yok ben istemiyorum dedin uzun lafın kısası budur.
Yazdıklarımıda okuyunuz dediğimi anlarsınız.
@Al Simmons @Mectruy @Mehmet @SkullZ
benim müşterimin olaydan haberi bile yok benden sadece haber bekliyor,ben sana kouşlları kabul etmedim demiyorum zaten yazdıkları iyi okursan sevinirim.Konunu en başında sohbettede kabul ettiğim yazıyor,

Ben hesap kapandı açıldığı için tic başarısız demiyorum eğer gerçekten kapansaydı ve kanıtlı bir şekilde olsaydı eyvallah sen yoluma ben yoluma.

1- hesap kapanıyor anında açılıyor (sözde)
2- kanıt diye gönderdiğin videonun kanıtla yakından uzaktan alaksı yok ( bende buraya kanıt videosu olarak ronaldoyuda vurabilirim)

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Üç kuruş için ticaretimi zedelemeyeceğimi bilende bilir. Koşulları kabul ettin ve ticaret son buldu paranı karşı taraftan alamayınca bana yan çiziyorsun iyi forumlar yöneticiler konuyu inceleyecektir. İade geçmeyeceğim emeğimi sokakta bulmadım ben başta kabul etmeseydin bunların hiç birisi yaşanmazdı bende emek vermezdim teşekkürler iyi forumlar.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
benim müşterimin olaydan haberi bile yok benden sadece haber bekliyor,ben sana kouşlları kabul etmedim demiyorum zaten yazdıkları iyi okursan sevinirim.Konunu en başında sohbettede kabul ettiğim yazıyor,

Ben hesap kapandı açıldığı için tic başarısız demiyorum eğer gerçekten kapansaydı ve kanıtlı bir şekilde olsaydı eyvallah sen yoluma ben yoluma.
1- hesap kapanıyor anında açılıyor (sözde)
2- kanıt diye gönderdiğin videonun kanıtla yakından uzaktan alaksı yok ( bende buraya kanıt videosu olarak ronaldoyuda vurabilirim)
4 boyunca mesajlara cevap vermedi. Eklemek isterim.

Rating - 0%
@Terakki @sem1hcan @Cihan @nacheNN benzer işlem aldılar soralım hesaplar kapanmışmı kapanmamışmı? hadda ve hadda Terakki arkadaşımızda benzer bi durum olmuştu hesap geri açıldı ücreti iade ettim kabul etmedi onun yerine başka hesap kapattırdı. Sen videoyu kabul ettin başta yok kardeşim kalıcı kapat deseydin bu sorun zaten yaşanmazdı.
kardeşim kalıcı kapat deseydim kalıcı mı kapatacaktın ?

Rating - 0%
Kalıcı kapanabilecek hiçbir hesap yok her hesap kapanır ve kapandığı gibi açılır.
Halen anlaşılmıyor dediklerim sanırım SORUN HESABIN AÇILMASI DEĞİL BUNU EN BAŞINDA KABUL ETTİĞİMİ BELİRTİYORUM ZATEN sorun hesabın saçma bir video ile kapandı bak diye kanıt sunulması ve hiçbir görüşüm rızam olmadan escrowun parayı aktarması dediğim gibi ben eğer yazmasaydım öyle kalacaktı sanırım iyiki yazmışım.

Rating - 100%
1 gün sonra cevap verdim dedin @turanvevo sen 1 gün sonra cevap verdim diyorsun @Slowycan 🌙 4 gün diyor ne iş ? benim işimi sorunsuz şekilde halletti evet üşengeç bir arkadaş olabilir bana 2 gün deyip ertesi günü de kapatmış olabilir :D 4 günnn nerdee 1 gün nerde :D ne salak insansın sen. esc onay yapamdanda paranı teslim etmiyor esc nin görevide budur zaten.

S

Silinen üye 7004

Güzel kardeşim ANLIK video çekilip kanıtlanmış zaten bak ANLIK ANLIK yok ben bişi demicem tamam ondan yeter basım ağrıdı amk kg bb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,583Konular
3,269,373Mesajlar
315,475Kullanıcılar
sesliepubSon Üye
Üst Alt