Anca tm dersin kodugumun aptali şimdi siktir git evinde aglayarak 31ini çek bir dahada sanalda birilerini korumaya çalışma para insana her şeyi yaptirir
Anca tm dersin kodugumun aptali şimdi siktir git evinde aglayarak 31ini çek bir dahada sanalda birilerini korumaya çalışma para insana her şeyi yaptirir
+Üşengeç o yapmaz.Sana canlı canlı instana banned atayım mı kanka bak bakim f5 atınca nasıl gözüküyor ? Bir saattir boş konuşuyorsunuz delirttiniz beni bilader yok tarafsız yaklaşıyorum. Öğeyi denetle diyorsunuz üşengeç olduğunu yapmayacağını belirtiyorum taraf tutuyorsun diyorsunuz anlamadım neyin peşindesiniz yok yani yok duvara anlatsam duvar anlamıştı yahu
Bilader o ağzına harbi vururum benim haşmetliyi konuşmayı unutursun o kelimelerini doğru düzgün seç sonra abi kapattılar beni diye gezip şikayet konusu açma buralarda ben o senin bildiklerine benzemem canını yakarım efendi gibi sus otur köşendeAnca tm dersin kodugumun aptali şimdi siktir git evinde aglayarak 31ini çek bir dahada sanalda birilerini korumaya çalışma para insana her şeyi yaptirir
yani benim kanıt videosu isterken url istememem yanlış,ama atılan kanıt videosu doğru öyle mi anladım?kardeşim o zaman burda hatalı sen oluyorsun. adama kanıt atmadan önce url yi göstermesini rica etseydin ? afedersin de sanki paran yok ama karşıdaki kişiyide sanki seni mağdur etmiş gibi tutuyorsun burda. hata tamamen sende çocuk kapatmış hesabı
hayır, demek istediğim şu; sen ticaretini tamamen yanlış yapmışsın. sanki babanın oğluymuş gibi güvenmişsin adama. kanıt isterken detayları söylememişsin. url yide videoda göster vs. burda sende haksız oluyorsun. ben facebook bannedini pek bilmem ama hata sendede var ondada.yani benim kanıt videosu isterken url istememem yanlış,ama atılan kanıt videosu doğru öyle mi anladım?
Lütfen yak canimi yaBilader o ağzına harbi vururum benim haşmetliyi konuşmayı unutursun o kelimelerini doğru düzgün seç sonra abi kapattılar beni diye gezip şikayet konusu açma buralarda ben o senin bildiklerine benzemem canını yakarım efendi gibi sus otur köşende
👍🏻👍🏻Lütfen yak canimi ya
İstediğin yerden yaz biladerTek dediginiz o yapmaz öyle şey. Akyol imt de de vardın galiba ordan yazabilirsin bu kadar aptalin içinde daha fazla duramiycam @Axis so Cutie
LAF ATMİYORUM SADECE ATİLAN VİDEONUN KANİT NİTELİĞİNDE OLMADİGİNİ SAVUNUYORUM AMK NE YAŞİYONUS SİZ@Atmuh kardeşim üyeler ile saygılı konuşmanı rica ediyorum. sütten çıkmış ak kaşığı gibi tanımadığın kişilere laf vs. atıyorsun.
O şekilde video at kabul edeceğim dedi bende okey dedim uzun süre sonra işleme aldım attım kendisine kabul etmedi yan çizdi koşulları kendisi kabul etti.LAF ATMİYORUM SADECE ATİLAN VİDEONUN KANİT NİTELİĞİNDE OLMADİGİNİ SAVUNUYORUM AMK NE YAŞİYONUS SİZ
caps kullanmasana velet kardeşimLAF ATMİYORUM SADECE ATİLAN VİDEONUN KANİT NİTELİĞİNDE OLMADİGİNİ SAVUNUYORUM AMK NE YAŞİYONUS SİZ
Url gozukmesede olur video at yetermi dedi yani doğrumu anladimO şekilde video at kabul edeceğim dedi bende okey dedim uzun süre sonra işleme aldım attım kendisine kabul etmedi yan çizdi koşulları kendisi kabul etti.
Video at yeterli bende gösteririm paramı alırım dedi. Yani başta tüm koşulları kabul etmiştir.Url gozukmesede olur video at yetermi dedi yani doğrumu anladim
Videoda url gostermediğin için hicbirsekilde bilemiycez kapatip kapatmadigini allah kolaylik versin yoneticilereVideo at yeterli bende gösteririm paramı alırım dedi. Yani başta tüm koşulları kabul etmiştir.
esc yi suçlamıyorum chat ortada var ticaret tek bir kelimenle benim haberim olmadan nasıl sonuçlanabiliyor,ben yazmasam paranın akıbetinden haberim bile olmayacaktıKonuya netlik kazandıralım esc Mehmet ile hiç bir bağımız bulunmamakta.
Esc'yi suçlamak'ta neyin nesi? Bu konular konuşuldu hesap kalıcı kapanabilir ve kapanmasa bile video veya ss alır atarım dedim kapanan hesaplarda videoki şekilde yazmaktadır.
Birçok kişiyle ticaretim oldu sorun bendemi yoksa sendemi? sunduğum tüm koşulları kabul etmişsin ayrıyetten emeğimi hiçe sayıp iade istiyosun ayıptır bu yaptığın.
benim müşterimin olaydan haberi bile yok benden sadece haber bekliyor,ben sana kouşlları kabul etmedim demiyorum zaten yazdıkları iyi okursan sevinirim.Konunu en başında sohbettede kabul ettiğim yazıyor,Sen koşulları kabul ettin sonra senin müşterin kabul etmeyince başta kabul ettiğin şeyi ben yapınca yok ben istemiyorum dedin uzun lafın kısası budur.
Yazdıklarımıda okuyunuz dediğimi anlarsınız.
@Al Simmons @Mectruy @Mehmet @SkullZ
4 boyunca mesajlara cevap vermedi. Eklemek isterim.benim müşterimin olaydan haberi bile yok benden sadece haber bekliyor,ben sana kouşlları kabul etmedim demiyorum zaten yazdıkları iyi okursan sevinirim.Konunu en başında sohbettede kabul ettiğim yazıyor,
Ben hesap kapandı açıldığı için tic başarısız demiyorum eğer gerçekten kapansaydı ve kanıtlı bir şekilde olsaydı eyvallah sen yoluma ben yoluma.
1- hesap kapanıyor anında açılıyor (sözde)
2- kanıt diye gönderdiğin videonun kanıtla yakından uzaktan alaksı yok ( bende buraya kanıt videosu olarak ronaldoyuda vurabilirim)
kardeşim kalıcı kapat deseydim kalıcı mı kapatacaktın ?@Terakki @sem1hcan @Cihan @nacheNN benzer işlem aldılar soralım hesaplar kapanmışmı kapanmamışmı? hadda ve hadda Terakki arkadaşımızda benzer bi durum olmuştu hesap geri açıldı ücreti iade ettim kabul etmedi onun yerine başka hesap kapattırdı. Sen videoyu kabul ettin başta yok kardeşim kalıcı kapat deseydin bu sorun zaten yaşanmazdı.
Kalıcı kapanabilecek hiçbir hesap yok her hesap kapanır ve kapandığı gibi açılır.kardeşim kalıcı kapat deseydim kalıcı mı kapatacaktın ?
Halen anlaşılmıyor dediklerim sanırım SORUN HESABIN AÇILMASI DEĞİL BUNU EN BAŞINDA KABUL ETTİĞİMİ BELİRTİYORUM ZATEN sorun hesabın saçma bir video ile kapandı bak diye kanıt sunulması ve hiçbir görüşüm rızam olmadan escrowun parayı aktarması dediğim gibi ben eğer yazmasaydım öyle kalacaktı sanırım iyiki yazmışım.Kalıcı kapanabilecek hiçbir hesap yok her hesap kapanır ve kapandığı gibi açılır.