@Slowycan adlı üyeden şikayetçiyim, ve escrowdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
@Terakki @sem1hcan @Cihan @nacheNN benzer işlem aldılar soralım hesaplar kapanmışmı kapanmamışmı? hadda ve hadda Terakki arkadaşımızda benzer bi durum olmuştu hesap geri açıldı ücreti iade ettim kabul etmedi onun yerine başka hesap kapattırdı. Sen videoyu kabul ettin başta yok kardeşim kalıcı kapat deseydin bu sorun zaten yaşanmazdı.
Kalıcı kapatılabiliyor musun knk?

Rating - 0%
1 gün sonra cevap verdim dedin @turanvevo sen 1 gün sonra cevap verdim diyorsun @Slowycan 🌙 4 gün diyor ne iş ? benim işimi sorunsuz şekilde halletti evet üşengeç bir arkadaş olabilir bana 2 gün deyip ertesi günü de kapatmış olabilir :D 4 günnn nerdee 1 gün nerde :D ne salak insansın sen. esc onay yapamdanda paranı teslim etmiyor esc nin görevide budur zaten.
güzel kardeşim benim 1 gün sonra cevap verdim diye nerde dedim ben bana gösterirmisin? aynı gün mesajını göremedim dedim cumartesi mesaj atmış telegramdan wp değiştim diye üslübuna dikkat et.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Güzel kardeşim ANLIK video çekilip kanıtlanmış zaten bak ANLIK ANLIK yok ben bişi demicem tamam ondan yeter basım ağrıdı amk kg bb
Onuda kabul etti ya aga
Kalıcı kapatılabiliyor musun knk?
Değişiyor hesaptan hesaba. Ayrıca hiç bir hesap ebedi kapanmaz.
Kendisi 4 gün mesajıma yanıt vermedi telegramdan yazmıştım.
@Al Simmons @Mectruy @SkullZ @Mehmet
@İbrahim

S

Silinen üye 7004

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
1 gün sonra cevap verdim dedin @turanvevo sen 1 gün sonra cevap verdim diyorsun @Slowycan 🌙 4 gün diyor ne iş ? benim işimi sorunsuz şekilde halletti evet üşengeç bir arkadaş olabilir bana 2 gün deyip ertesi günü de kapatmış olabilir :D 4 günnn nerdee 1 gün nerde :D ne salak insansın sen. esc onay yapamdanda paranı teslim etmiyor esc nin görevide budur zaten.
resim_2022-01-29_180536.png
Kusura bakmayın 4 demiştim 3 günmüş...

Rating - 0%
konuyu başka yere çekme,mesele benim mesajı 3 gün sonra görmem değil,attığın kanıt videosunda bir banned yok isterse aradan 50 gün geçsin bu hesabın kapandığını doğrulamaz

Rating - 0%
Şikayet sonu parayı geri alırsam herkesin önündeo parayı Mehmetçik Vakfına bağış yapacağım üstelik ekranı uzaktan çekeceğim url de gözükecek.

Rating - 0%
herkes y@rrak y@rrak konusmus adamı tanımıyorum en güvenilir kişi bile olsa bu ne biçim sikko bir kanıt böyle bir kanıt olamaz link kısmı yok adam link kısmını göstermemek için götünü yırtmış resmen açacak linki yenileyecek bu kadar basit yada herhangi bir down testerden aldığı ssi atar herkes savunmus savunamazsın kardeşim? savunulacak bi yanı yok ortada kanıt yok? arkadaşın yada tanıdığın olması bir s1k değiştirmez objektif bakarsan işi yapan adam hala kanıtı atmamış yöneticilerin taraflı olduğu net bi şekilde anlaşılıyor neyse anonturk gibi değil hiç yoksa .d geçmiş olsun

Rating - 0%
herkes y@rrak y@rrak konusmus adamı tanımıyorum en güvenilir kişi bile olsa bu ne biçim sikko bir kanıt böyle bir kanıt olamaz link kısmı yok adam link kısmını göstermemek için götünü yırtmış resmen açacak linki yenileyecek bu kadar basit yada herhangi bir down testerden aldığı ssi atar herkes savunmus savunamazsın kardeşim? savunulacak bi yanı yok ortada kanıt yok? arkadaşın yada tanıdığın olması bir s1k değiştirmez objektif bakarsan işi yapan adam hala kanıtı atmamış yöneticilerin taraflı olduğu net bi şekilde anlaşılıyor neyse anonturk gibi değil hiç yoksa .d geçmiş olsun
evet bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama sabahtandır konu başka yerlere çekiliyor.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Taraf tutan yok kardeşim. Ben ona dedimki video atarım kabul ediyomusun kabul ediyorum dedi bende tamam dedim sonra yan çiziyor video şöyle böyle 3 gün sonra cevap verdi eğer zamanında baksaydı hesap kapalıydı.

Rating - 0%
Taraf tutan yok kardeşim. Ben ona dedimki video atarım kabul ediyomusun kabul ediyorum dedi bende tamam dedim sonra yan çiziyor video şöyle böyle 3 gün sonra cevap verdi eğer zamanında baksaydı hesap kapalıydı.
sende bi ss video kanıt atsan şuan haksız durumda gözüken sensin bu mesajın bişeyi açıklamıyor çık göster bakalım o zaman

Rating - 0%
Her allahın günü f5 çekiyorum bir kere bile mi denk gelmedim? attığın video kanıt olsa değil şikayet eline sağlık bile yazmazsaydım namerddim hesabın açılması umrumda değil bunu bilerek ticarete girdik hesap zaten kapanmadı bile onu anlatmak istiyorum

Rating - 100%
ya siktir git yarram sen ne anlatıyon karşı taraf müşteriden parayı alamayınca iade istemediği ne malum ? bu forumda facebook kapatan biri var mı de herkes bu çocuğu söyleyecek ki benim tgdeki mesajlarım bile duruyor çocuk salak mı amk kapatmadığı hesaba kapattım desin yarrama bak gelmiş burda akıl veriyorr

Rating - 100%
aynen dostum en onemlisi link gozukmeliydi katiliyorum 👍

Rating - 0%
ya siktir git yarram sen ne anlatıyon karşı taraf müşteriden parayı alamayınca iade istemediği ne malum ? bu forumda facebook kapatan biri var mı de herkes bu çocuğu söyleyecek ki benim tgdeki mesajlarım bile duruyor çocuk salak mı amk kapatmadığı hesaba kapattım desin yarrama bak gelmiş burda akıl veriyorr
dostum parayı çoktan aldım para umrumda mı sence ? haklı olduğum anlaşılırsa Mehmetçik Vakfına Bağışlayacağım URL GOZUKECEK SEKILDE

Rating - 0%
o kısımı önemli değil daha o aşamaya gelmedik şahsi küfür etmek mi? bunu hakettin? y@rrağımın kafası daha ortada kapanan link yok ? ki adam müşterisiyle sorun yaşadıya getiremezsin çünkü kapanma olayı daha kanıtlanabilmiş değil

S

Silinen üye 7004

Aga birşey soracağım kaçınız sosyal medya piyasasında ve kaç yıldır iş yapıyor

Rating - 0%
Cevap burda zaten, anlaşmaya göre videoyu çekecekmişsin yani kanıtı ve burda kanıt yok. Yani onun bakması önemli değil kanıt videolu olacakmış.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Cevap burda zaten, anlaşmaya göre videoyu çekecekmişsin yani kanıtı ve burda kanıt yok. Yani onun bakması önemli değil kanıt videolu olacakmış.
O şekilde kabul etti. Esc'de gördü ve haberi var. sonradan yan çiziyor yok url gözükmedi vs vs müşteri buna yan çizince buda bana yan çiziyor kısaca.

Rating - 0%
Aga birşey soracağım kaçınız sosyal medya piyasasında ve kaç yıldır iş yapıyor
Dostum senin problemin ne ben sana sorayım kaç yıldır buradasın kaç yıldır iş yapıyorsun mutlu oldun mu? sanırım hayattaki tek gayen bunu dile getirmek,birilerinin seni pohpohlaması hoşuna gidiyor galiba egon allah katına ulaşmış sürekli liyakat sorgulayıp duruyorsun anlamadım gitti neyi amaçlıyorsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,585Konular
3,269,402Mesajlar
315,483Kullanıcılar
saznaSon Üye
Üst Alt