🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
8v yazıyorum öyle bir uygulama çıkmıyor maalesef. Sırayla hepsini indirip denedim kabul etmiyor.8V.com - The World's First Metaverse Ecological Digital Asset Exchange
8V Crypto Exchange, most secure, most efficient. Instantly trade hundreds of digital assets such as BTC and ETH. Create your account in just 10s, access to 20x leverage, 100x return contact trading. Fast buy digital currency. Optimal transaction fee rate. Reliable security.download.8v85.com
burdan 8v uygulamasını kuruyorsun sonra uyulama içinde dogecoin cüzdan adresini bul ve yapıştır gelir herhalde. sonra uygulamadan da diğer borsalara atacaksın galiba
8v yazıyorum öyle bir uygulama çıkmıyor maalesef. Sırayla hepsini indirip denedim kabul etmiyor.8V.com - The World's First Metaverse Ecological Digital Asset Exchange
8V Crypto Exchange, most secure, most efficient. Instantly trade hundreds of digital assets such as BTC and ETH. Create your account in just 10s, access to 20x leverage, 100x return contact trading. Fast buy digital currency. Optimal transaction fee rate. Reliable security.download.8v85.com
burdan 8v uygulamasını kuruyorsun sonra uyulama içinde dogecoin cüzdan adr
Indir diyorum hiç tepki bile vermiyor. Uygulama beta falan yazıyor
Uygulamayibul ve yapıştır gelir herhalde. sonra uygulamadan da diğer borsalara atacaksın galiba
kendi sitesinde apk dosyası mevcut cüzdan uygulaması zaten, play storede yok
İndirme yerine basıyorum tepki bile vermiyor8v yazıyorum öyle bir uygulama çıkmıyor maalesef. Sırayla hepsini indirip denedim kabul etmiyor.
sende sıkıntı var herhalde ben direkt indirdim, senin için upload ettimİndirme yerine basıyorum tepki bile vermiyor
Vayy Allah razı olsun sonunda indirdim ve kayıt oldum. Çekim limitine ulaşınca çekmeye calışacam şu an için limit yetersiz dedi 🥰sende sıkıntı var herhalde ben direkt indirdim, senin için upload ettim
ben kurmadım uugulamayı kontrol edersin