Buradaki parayı nasıl çekeriz?

Merhaba arkadaşlar, bu sitedeki parayı tam olarak nasıl çekeceğim bilen varsa yardımcı olabilir mi. Btcturk, Coinbase Dogecoin adresi girdim kabul etmiyor. Değişim adresi ne...

Merhaba arkadaşlar, bu sitedeki parayı tam olarak nasıl çekeceğim bilen varsa yardımcı olabilir mi. Btcturk, Coinbase Dogecoin adresi girdim kabul etmiyor. Değişim adresi ne demek bilen var mı. Site budur
h5.freepup.dog
Screenshot_20220204-032044_Chrome.jpg

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

burdan 8v uygulamasını kuruyorsun sonra uyulama içinde dogecoin cüzdan adresini bul ve yapıştır gelir herhalde. sonra uygulamadan da diğer borsalara atacaksın galiba

burdan 8v uygulamasını kuruyorsun sonra uyulama içinde dogecoin cüzdan adresini bul ve yapıştır gelir herhalde. sonra uygulamadan da diğer borsalara atacaksın galiba
8v yazıyorum öyle bir uygulama çıkmıyor maalesef. Sırayla hepsini indirip denedim kabul etmiyor.

burdan 8v uygulamasını kuruyorsun sonra uyulama içinde dogecoin cüzdan adr
Indir diyorum hiç tepki bile vermiyor. Uygulama beta falan yazıyor
Screenshot_20220204-040851_Chrome.jpgScreenshot_20220204-040851_Chrome.jpgUygulamayibul ve yapıştır gelir herhalde. sonra uygulamadan da diğer borsalara atacaksın galiba
8v yazıyorum öyle bir uygulama çıkmıyor maalesef. Sırayla hepsini indirip denedim kabul etmiyor.
kendi sitesinde apk dosyası mevcut cüzdan uygulaması zaten, play storede yok

133,150Konular
3,281,116Mesajlar
318,653Kullanıcılar
aslan62Son Üye
Üst Alt