Hayır, buradan sun.Sunayım ig den yazarmısın
Hayır, buradan sun.Sunayım ig den yazarmısın
olayı görüyorsun değil mi çaldırdığım hesaptan çocuğu tokatlamımş ibneler 2 tane papara hesabı var . beratta saflığına dikkat etmemiş ay amk gece gece ne olaylar oluyor kafayı yicem
Konuşmuşlar instagramdan 10k pw fln salmış hesabı çekip engellemiş aynı hesaptan, berat derce yaptı diyor fakat derce o hesabı sahte vuk benden çaldı ve benim adımla konuşup seni tokatlamış diyorMevzu Ney Abi 10K İnstagram Hesabımı Mevzu Bana Bunu Bi Sölermisiniz ?
10k aynen kankaMevzu Ney Abi 10K İnstagram Hesabımı Mevzu Bana Bunu Bi Sölermisiniz ?
olayı bende yanlış anladım. senle konuştuk sana siteni açtım. bunda hem fikiriz senle konuştuğıum hesabı vuka satıcaktım. benle kon sahte vukmnuş o benim hesabıumı çaldı sonra da seni tokatlamış.bunun kanıtlarını sunarım benim
Mevzu Ney Abi 10K İnstagram Hesabımı Mevzu Bana Bunu Bi Sölermisiniz
Yaw nası değil 25 die anlaştık yolladım parayı açtı siteyi sitede buBu nasıl bir kanıt ? Chate günde yüzlerce insan yazıyor, kim bilir hangisi sana kendini Derce olarak tanıttı. Bu bir kanıt değil.
Mevzu şu ; 10K denilen dercenin hesabı fake vuk tokatlıyor. Hesap derceden çıkıyor sonra bu çocuğu tokatlıyor benim anladığım kadarıyla bu şekilde gelişmişMevzu Ney Abi 10K İnstagram Hesabımı Mevzu Bana Bunu Bi Sölermisiniz ?
Siteye kadar o açtı demi ? Domaini vs herşeyiYaw nası değil 25 die anlaştık yolladım parayı açtı siteyi sitede bu
Violation | Appeal Form
www.metaliveforchannel.ml
Adam kendide dio konuda sana site açtım die sizde hep beni haksız çıkartmaya çalışmayın.Bu nasıl bir kanıt ? Chate günde yüzlerce insan yazıyor, kim bilir hangisi sana kendini Derce olarak tanıttı. Bu bir kanıt değil.
lan siteyi açtım hala açık nasıl tokat atabilirm diyorum sana. Senide anlıyorum şimdi. olaylar bildiğin gibi değil. şu zamana kadar kimi tokatladım amk. heleki 25₺ içinYaw nası değil 25 die anlaştık yolladım parayı açtı siteyi sitede bu
Violation | Appeal Form
www.metaliveforchannel.ml
EvetSiteye kadar o açtı demi ? Domaini vs herşeyi
böyle zaten beratta haklı olarak bana saldırıyorMevzu şu ; 10K denilen dercenin hesabı fake vuk tokatlıyor. Hesap derceden çıkıyor sonra bu çocuğu tokatlıyor benim anladığım kadarıyla bu şekilde gelişmiş
akyol hemen tgKendini ifşa etti salak desene afk@SkullZ wp
olm sende tokat yedin bende biz 2 saattir hesabımı çalan aveli bulmaya çalışıyoruz senden kaç para istedi o orospu evladıBanamı diyosun?
HayırBanamı diyosun?
Ben bilmem kardeşim bana telafi et bi şekilde ozamanilk olarak berat ile site alışverişi yaptık. sonrasında hesabım çalındı. sonra da beratı tokatlamışlar
ya kardeşim kaç paranı tokatladı diyorum edicem aqBen bilmem kardeşim bana telafi et bi şekilde ozaman
50 ye amlaştık 10k yı engellediolm sende tokat yedin bende biz 2 saattir hesabımı çalan aveli bulmaya çalışıyoruz senden kaç para istedi o orospu evladı
Farkında mısın bilmiyorum "Ig'den yaz bana" dediğin chatte anlık olarak 99 üye bulunuyor, ben buraya @SkullZ yaz bana ig ***** desem başkasının yazma ihtimali yok mu ?Adam kendide dio konuda sana site açtım die sizde hep beni haksız çıkartmaya çalışmayın.