@zeus tokatçıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba kendisinden gmail hotmail 5 saniyede sınırsız basar hata vermez diye aldığım webmailin rezilliklerini anlatacağım alacaklar bir daha düşünür + taslak aldım whitelist eklenmiş taslak spam atmaz dedi alırken parayı attıktan sonra gmail düz mesaj atınca spam düşmedi evet doğru hotmail spam düştü sonra taslağı ekledik gmailde spam düştü hotmailde spam düştü ardından çektiğim domainin karalistede olduğunu söyledi 1 gün önce aldığım domaine 6 aylık domain dedi daha sonra bi firma söyledi ordan al domaini sıkıntı olmaz dedi gittim neyse aldım ordan domaini bu sefer yine spf kaydı fln hata verdi 1 gün onu bekledim ertesi gün herşey düzeldi webmail paneli her dakka gidiyor sonra düzeldi herşey basıyorum 1 saat sonra mailde bi sürü hata gördüm undelivered mail to sender hatası aldım attığım tüm mailler hata vermeye başladı kendisine yazdığımda biri saniyede 1 basıyor herkesin ipsi ban yiyor ip değişecem dedi ok dedim değişti tekrar 1 saat sonra aynı şey oldu ssleri konu altına ekleyeğim bugün tekrar aynı şey oldu bana bu seferde taslağın bozuk dedi kendi attığı taslak çalışmadığı için kendi taslağımı kullandım mochada o taslak ile 9 puan alıyorum bu webmaili sınırsız olduğu için aldım spam testerde 7 puan aldım bunun webmaili ile dnsler eksik olduğu için oda ama her saat ip ban yedi değişicem fln diyor mailler hep hata veriyor gönderirken bu seferde taslağıma bok attı dedim ben sana taslağın parasınıda attım ver o zaman taslak kullanıyım dediği şey düzenliyip aticam bekle fln hep sallıyor iade istediğimde kullan kullan iade iste dedi 3 gündür bu hatalarla uğraşmaktan mail basmadım bana kullandın diyor :D wpden tikli vurdum 37 hesap düşürdüm 1 gecede fln diyor mail basarak taslak at dediğimde benim taslakta patladı düzenlicem atcam panel gidiyor bekle değiştiriyorum her dakika bunla uğraşacaksam konuya yazcaksın mailinin nasil olduğunu konuda spamsız sınırsız basarsın diyosun verdiğin mail ortada ekliyorum kanıtları ticaret yaparken iki kere düşünün.
1644323539675.png
1644323568744.png
1644323611889.png1644323639063.png1644323677284.png
Ekli dosyayı görüntüle 29849
Ekli dosyayı görüntüle 29850WhatsApp Image 2022-02-08 at 13.07.53.jpeg
1644323762760.png
1644323857690.png
1644323895144.png
1644323938089.png

ZeusS

DOLANDIRICI (Uzak Durun)
Rating - 100%
Mail İçeriğinide SS Ekle Kardeşim Taslan Bozuk Halda Diyorum Sana Bunu Diledin Yerde Şikayet Aç Mail Normal Atıyon Gidiyor Taslak Atıyon Gitmiyor Buda Taslan Bozuk Demektir Spama Düşmüştür Taslan Canım Benim Yanlışım Varsa Düzeltsinler Ve Bu Arada Ayrıca @Mectruy Bilgisi Var Multi Hesaptann Ban Yicen Daha Öncede Burdan Ban Yedin Neden Kimsede Sorun Yokta Sende Var Neden Kimse Yazmıyorda Sen Yazıyorsun Neyse Uzun Lafın Kısası Sana Tek Kelimem Şu Mail Çalışıyor Taslak Attım Halde Kendi Taslanı Kullanıp Bahane Üret,iiyorsun Mail Bırakın Deneme Atıyım Arkadaş DA Sikicek Adam Arıyor Kullanıyor Sonra İade Et Diyor İade Ettiklerim Burdadır Sor Sölesinler Sana Beni Mailde Sıkıntı Olsa Anında İade Ederim Seni Konşturmam Ama San Şunu Diycem Burdan Küfür Etmicem Kurallara Aykırı Oldu İçin Sadece Şunu Diyim Sana İnsanlara İftira Attın İçin Bana Tokatçı Dedin İçin Gerisi Wp De Hizmetinide Askıya Alıyorum İadede Etmiyorum Allahına Selam Söle .

Rating - 0%
28 Yaşında olduğunu söyledin egosu burnunda bi sik bilmeyen birisin yaptığı hareketlere bakın ne kadar ezik ve ergence bununla alışveriş yaparken bida düşününü şu hareketleri yapan birinin akıl sağlığından şüphe ederim amk :D:D:D

Rating - 0%
Mail İçeriğinide SS Ekle Kardeşim Taslan Bozuk Halda Diyorum Sana Bunu Diledin Yerde Şikayet Aç Mail Normal Atıyon Gidiyor Taslak Atıyon Gitmiyor Buda Taslan Bozuk Demektir Spama Düşmüştür Taslan Canım Benim Yanlışım Varsa Düzeltsinler Ve Bu Arada Ayrıca @Mectruy Bilgisi Var Multi Hesaptann Ban Yicen Daha Öncede Burdan Ban Yedin Neden Kimsede Sorun Yokta Sende Var Neden Kimse Yazmıyorda Sen Yazıyorsun Neyse Uzun Lafın Kısası Sana Tek Kelimem Şu Mail Çalışıyor Taslak Attım Halde Kendi Taslanı Kullanıp Bahane Üret,iiyorsun Mail Bırakın Deneme Atıyım Arkadaş DA Sikicek Adam Arıyor Kullanıyor Sonra İade Et Diyor İade Ettiklerim Burdadır Sor Sölesinler Sana Beni Mailde Sıkıntı Olsa Anında İade Ederim Seni Konşturmam Ama San Şunu Diycem Burdan Küfür Etmicem Kurallara Aykırı Oldu İçin Sadece Şunu Diyim Sana İnsanlara İftira Attın İçin Bana Tokatçı Dedin İçin Gerisi Wp De Hizmetinide Askıya Alıyorum İadede Etmiyorum Allahına Selam Söle .
ya kaybol taslak ver o zaman sana taslak parasıda attım ben mal mal konuşma :D siktiri boktan mailinle iyi satışlar almayın bundan amk :Dflpdkdsopflsdapğflğas

ZeusS

DOLANDIRICI (Uzak Durun)
Rating - 100%
HAHAHAHA Oğlum Ne Yüzsüz Bi Adamsın Lan Sen İade Yok Kardeş Al Mail Çalışıyor Sanada Kanıtını Atayım Buraya Gitmeen Mail Boşta Gitmez :Dal Lan.PNG

ZeusS

DOLANDIRICI (Uzak Durun)
Rating - 100%
ya kaybol taslak ver o zaman sana taslak parasıda attım ben mal mal konuşma :D siktiri boktan mailinle iyi satışlar almayın bundan amk :Dflpdkdsopflsdapğflğas
Verdim Yarram Onuda Sikmişsin Diyom 5 Saniyede 1 At Gidiyon Bilerek Spamlıyon Amk 1 Saatte Sen Nasıl 1278 Mail Atıyon Amk Bide 10 Saniye Diyon Sik Kafası Hadi İkile Kardeş Tokatcı Kim Belli

Rating - 0%
Verdim Yarram Onuda Sikmişsin Diyom 5 Saniyede 1 At Gidiyon Bilerek Spamlıyon Amk 1 Saatte Sen Nasıl 1278 Mail Atıyon Amk Bide 10 Saniye Diyon Sik Kafası Hadi İkile Kardeş Tokatcı Kim Belli
ya sslerde gözüküyor kendin diyon birisi 1 saniyeyle basıyor herkesin ki gidiyor benlik durum yok yazmıssın r yapma yallah

ZeusS

DOLANDIRICI (Uzak Durun)
Rating - 100%
istiyorsan anydesk açayım 1 saat boyunca basayım 5 saniyeyle vereceğin taslakla adminlerde gelsin anydeske hata verirse forumdan banlanıcaksın kabulmü :D
Benim Ban Yiyip Yememe Sen Karar Veremezsin Kardeş Talak Filitreye Takılırsa Mail Gitmez Bunu Herkes Bilir Sus Ana Bacı Sövdürme Bana Burda

Rating - 0%

ZeusS

DOLANDIRICI (Uzak Durun)
Rating - 100%
kaybol kapattırma siteni bana :D

anydesk atarım 1 saat boyunca basalım adminlerde izlesin hata verirse yine kim haklı görürüz dostum :D
Sen Beni Tehtitmi Ediyon Kapatmassan Adam Değilsin Lan At Yarra Seni Sikerim Bak Kapat Mazsan Sana Burda Ananla Show Yapıcam İzle Amk Veti Siktir Git İbine

ZeusS

DOLANDIRICI (Uzak Durun)
Rating - 100%
banane kullananlardan ben gözümle gördüğüme inanirim anydesk girip saat 2ye kadar senin uğraşmanı bekleyemem hergün amk işim gücüm var
Olum Siktir Git Lan Dün Geldin Bi Mail Adldım Süper Dedin Bu Gün Geldin Kapandı Dedin Gene Bunu Kullandın Neden Kimsede Bir Sorun Yokta Sende Var He At Siki Hadi Ötede Oyna

Rating - 0%
Kullanan kişilerde biliyorki bizlik bir hata ile gelirseniz anında geri ödeme yapıyoruz 👍🏾 @MortoJose ve birçok müşterimize ödeme geçtik 1 hafta önceki hatamizdan
aşşağıdaki maymunla konusmuycam müşterilerle nasi konuscagını bilmio maymuş senle konusuyum ben dostum
hata verdi elli kere yazdım adama yapamadı ip ban yiyor diyor benim sorunummu :D?

ZeusS

DOLANDIRICI (Uzak Durun)
Rating - 100%
Sıkıntı Olsa İade Ederim Ettiklerimde Bilir Bunu Arkadaş Kendini Akıllı Sanıyor Heralde Bida Ban Diyorki Ss Leri Eksik Almmış 100 TL Daha Atamda Don Al Kendine Diyor Seni Burda Parayla Banyo Yaptırırım Olum Bana fAkir Diyon Cebinde Paran Yok Lan yavşak Adammısıın Sen Lolipop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,553Konular
3,269,122Mesajlar
315,397Kullanıcılar
fedyahaSon Üye
Üst Alt